sunnuntai 17. elokuuta 2008

Mustaa nahkaa


tunnetila: väsymys

Eilinen ilta ystävän kanssa tietysti venähti pikku tunneille ja herätyksen merkkiääni kello 7.00 tänä aamuna tuntui ensin vitsiltä. Vitsit oli kuitenkin vähissä kun raahustimme Valtteriin lähes järjettömine vaatesäkkeinemme. Iloksemme väkeä oli paljon liikkeellä ja pöytämme vaatekasat vähenivät hitaasti mutta varmasti. Ystäväni myyntiin tuomat lastenvaatteet menivät kuin kuumille kiville, oma vaatevarastoni pieneni päivän aikana yli puolella ja kun kotona vielä lajittelin loput säilytettäviin ja kierrätykseen vietäviin, niin päivän saldo on hyvinkin positiivinen.

Kaiken lisäksi tein kaksi kivaa löytöä kun myynnin lomassa kävin jaloittelemassa ja tutkailemassa muiden myyjien pöytiä. Musta, tiukka, napein koristeltu pohjepituinen nahkahame ihanan pehmeää nahkaa 1€, musta kahdella soljella varustettu nahkavyö 0.50€. Heti kotiin päästyäni saksin nahkahameen parempaan mittaan ja hameesta tuli aika kiva. Tosin hame on niin kireä (tai takamukseni niin suuri), että kävellessä hame nousee hetkessä liian ylös. Mikähän tuohon neuvoksi?? (Kuvassa hame katkaistuna lyhyemmäksi, nahkavyö sekä kirppiskukkarona toiminut Ajastan nahkapussukka)


Yksi laukuistani joissa raahasin myytävää tavaraa, oli vanha iso Three Bagsin nahkalaukku. Laukkua yritettiin kirpulla kovasti ostaa, mutta tämä rakkauteni ei ole myynnissä. (Kuvassa laukku Three Bags, toppi Mango, euron nahkahame lyhennettynä, kengät Minna Parikka)

Tässä hame vielä yhdistettynä hempeämpään vaihtoehtoon, Mangon rimpsupuseroon.


Viikonlopun saldo on kyllä harvinaisen hyvä: nilkkaimet, Ferragamot, nahkahame, nahkavyö, kivasti extra rahaa "the" laukkuostokseen ja kaappeihin rutosti lisää tilaa.

7 kommenttia:

 1. Kiva että kirppisreissu oli niin onnistunut! Ja todella edulliset nahkaiset löydöt teit!

  VastaaPoista
 2. Ihan mieletön löytö tuo nahkahame! Ja en kyllä itkisi niistä jellyistäkään, äärettömän suloiset :) jellyt on ollut itselle tän kesän ykkösjuttu, mikään ei voita rantsussa jellyjä joille ei käy mitään vaikka hautaisi hiekkaan!

  VastaaPoista
 3. WOW mitä nahkalöytöjä!<3 Ja voi noita Parikoitasi, aah...:) Sulan kateudesta!

  VastaaPoista
 4. Ihana nahkahame:D Ja jos se on aitoa nahkaa, käytä sitä paljon,niin se siitä kyllä venyy ja muokkautuu!!

  VastaaPoista
 5. Nahkahame mulle kans ja heti :)! Upea löytö.

  VastaaPoista
 6. Nahkahame näyttää aivan mahtavalta valkoisen paitapuseron kanssa!

  VastaaPoista
 7. Herttainen: Juu, en ollut uskoa korviani kummankaan ostoksen hinnan kanssa. Onneksi kirppiksillä käy vielä ihmisiä joilla ei ole pelkästään rahastus mielessä.

  Nelliina: Älä muuta sano, olin hameesta itsekin innoissani. Itse en ehtinyt jellyjen maailmaan vielä tänä kesänä, toivottavasti ensi kesänä ei "oo noloo" käyttää jellyjä. :)

  MouMou: Viikonloppu oli kyllä löydöin kyllästetty! Ja olen muuten sitä mieltä, että joka tyttö ansaitsee omat Parikat!

  Lovely: Aitoa nahkaa on, joten toivoa venymisestä on. Kunhan ei liikaa löpsähdä.

  Ocean: Kiitti, oli kyllä onni että satuin hameen pöydästä pikaisella ohikulkumatkalla huomaamaan.

  Tiina: Kiitos! Tuossa yhdistelmässä on kiva kontrasti kun on hempeää röyhelöä ja vastapainona "vähemmän hempeää" nahkaa. :)

  VastaaPoista