perjantai 20. maaliskuuta 2009

Hejja AA

tunnetila: yllättyneisyys

Kurkistus Antti Asplundin SS09 mallistoon yllättää. Osasin toki Antin vihjailujen perusteella odottaa värien ilmestymistä mallistoon, mutta sininen ja keltainen eivät olleet väreinä ensimmäisenä mielessäni kun tulevaa mallistoa ajattelin. Varsinkin sininen, vaalean sininen, on mielestäni hyvin yllättävä valinta. Tässä vähän esimakua tulevasta. (Kuvat saatu Antilta)

Kuvat Aava Anttinen


Kuvissa esiintyvät mustat purjerengasrannekkeet on ehkä pakko saada! Pidän myös sini-valkoraidallisen pitkähihaisen mekon tyköistuvasta leikkauksesta ja hihansuiden härpäkkeet tuovat oman juttunsa muuten hieman konservatiiviseen mekkoon, sanoisinko jopa leninkiin, mutta sininen väri... Sininen väri ei ole koskaan ollut minun juttuni enkä usko sille syttyväni ihan lähitulevaisuudessakaan. Mutta jos muotilehtiä on uskominen, niin sininen on tulevan kesän "must" juttu.

Myös suursuosikiksi muodostuneita plussia/ristejä on saatavilla uusissa (ja vanhoissa) väreissä. Olisiko tällaiselle sinikammoiselle sininen plussa hyvää siedätyshoitoa.. Nää, ei kaikista väreistä ole pakko tykätä, eihän? Sitä paitsi minulla on vihreän-ruskeat silmät, niiden kanssa sininen näyttää kamalalta. (Saivartelua, joku sanoisi.)

Alkukeväästä Asplundilta hankkimani Grove-mekko muuten siirtyi vuoden 2010 syksyn mallistoon, joten olen todella aikaani edellä kun ensi kesänä tepastelen lämpimillä kesäkaduilla mallikappalemekko päälläni. En malttaisi odottaa!

Lisää Antin juttuja

8 kommenttia:

 1. apua pellemeikit :o toi on varmaan ainoa juttu mikä saa värisemään kauhusta perhosten lisäksi... meni huomio vaatteiltakin!!! Toivotaan että kovin moni ei ole pellekammoinen x)

  ja mitä uusia värejä, tahtoo sen musta plussan ensin ärh... elämä ei ole reilua kun asuu tampereen puskissa :/ sano antille että perustaa nettikaupan, nyt heti :D

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Terve Nelliina,

  avaan uudet sivut sisältäen nettikaupan huhtikuussa, mutta voit tilata ristin myös sähköpostitse kaupan osoitteesta anttiasplundblock@gmail.com

  Antti

  http://www.b-l-o-c-k.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Nelliina: Huoli pois, mä voin hakea Antilta sulle mustan ristin. Ellet sitten ota alla olevaa Antin vinkkiä työn alle ja tilaa ristiä sähköpostitse.

  Antti: Kiitos kun ehdit jo vastata puolestani kyselyyn yllä. :) Mä tuun ensi viikolla joku päivä käymään..

  VastaaPoista
 5. laitoin antille mailia :) ei tarvii sun Nina juosta plussan perässä. Oi miten mahtavaa, oon sitä mustaa himoinnut nyt jo reilun vuoden, tai siis siitä asti kun bongasin sen Haavalla tyylitaivaassa iäisyyksiä sitten!

  VastaaPoista
 6. Nelliina: Hyvä että saat vihdoin korusi. Musta plussa oli minulla tänäänkin kaulassa ja se sopii kyllä ihan kaikkeen!

  VastaaPoista
 7. mä tykkään tuosta hihahärpäkemekosta, sopivan outo-mutta-hieno. mutta blondi ei oikein saata kokosinistä, suomineito-kokoomusfiili-liisaihmemaassa-vibojen takia.

  VastaaPoista
 8. Tiiti: Ai niin tuokin vielä.. :) Mutta ei sulla ole sellainen pitkillä leteillä oleva keltainen eloveenatukka vaan super vaalea ja skarppi leikkaus, siihen tuo voisi tuoda kivaa kontrastia ja yllätyksellisyyttä..

  VastaaPoista