keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Toffeeherkkua

tunnetila: innostus

Muutama viikko sitten bloggaajien tapaamisessa saimme ihanuuspussit joissa oli hiustuotteita laidasta laitaan. Minun pussukkani osoittautui aika muotoilupainotteiseksi. Jos olet seurannut blogiani tiedät varmaan että olen enemmän "wash n' go" tyyppinen ihminen enkä käytä aikaa hiusteni muotoiluun. Tämä johtunee siitä etten osaa tehdä hiuksilleni mitään ja siitä, että olen laiska. Ponnari tai nutturasykerö niskassa on ihan ok. Paitsi ettei oikeastaan ole mutku mutku.. Mietin siis mitä tehdä kaikilla niillä upeilla muotoilutuotteilla joita pussistani paljastui.

Eipä hätää! Toisaalla muuan bloggari mietiskeli juurikin samaa asiaa, mutta päinvastoin. Mitä tehdä näillä shampoilla joita ei varmaankaan tule käytettyä.. Teimme sitten vaihtarit ja nyt kaikki ovat tyytyväisiä! (Tai ainakin me kaksi olemme...) Eilen aamuna en enää kestänyt odotusta vaan viskasin ammeen reunalta vanhan shampoon ja hoitoaineen treenikassiin ja otin käyttöön toffeentuoksuiset Brunette Goddess Tigini.


Tuoksu oli, kieltämättä, hieman liiankin toffeinen, mutta ankeaan aamuun tuoksu sopi täydellisesti. Pelkäsin, että hiuksista tulee liiankin sileät ja liukkaat koska putelit lupaavat "kiiltävät ja pehmeät" hiukset. Kiiltoa tuli ja hyvä tuoksu säilyi hiuksissani koko päivän, ei kuitenkaan liian voimakkaana, mutta positiivisin juttu oli kuitenkin hiuksiin jäänyt pieni karheus. Hiukseni ovat aika hyväkuntoiset ja välillä tympii hiusten liiallinen liukkaus. Tästä setistä jäi heti ensimmäisen pesukerran jälkeen hyvä fiilis.

Bloggaajien tapaamisessa paikalla oli myös SKT:n edustaja, omaa blogiaan pitävä Mikko, joka tietää hiustenhoidosta valtavasti. Lahjapussistani löytyi blogissani jo aiemmin esittelty Joicon Silk -sarjan shampoo ja hoito. Kysäisin Mikolta kannattaako minun käyttää saamaani sarjaa vai tuleeko hiuksistani entistä liukkaammat ja ohuemman tuntuiset, ja mitä vinkkejä hänellä olisi antaa liukkaan ja hyväkuntoisen hiuksen tuuheuttamiseen. Ja näin Mikko vastasi:


"Saamasi tuotteet ovat melko hoitavia, mutta niiden ei pitäisi kuitenkaan hurjasti latistaa hiuksia. Joicon Silk-sarja on tarkoitettu erityisesti silittämään ja kiillottamaan esimerkiksi vaurioituneita tai luonnostaan karheita hiuksia. Jos ne tuntuvat kuitenkin liian raskailta sinun hyväkuntoisissa hiuksissasi, voit kokeilla Joicosta vaikka Body Luxe -sarjaa. Myös ne hoitavat hiuksia, mutta ovat samalla tuuheuttavia.

Jos haluat TIGI:stä volyymiä, hyviä vaihtoehtoja löytyy Bed Headin Superstar-tuotteista. Niistä löytyy esimerkiksi tuuheuttava shampoo, -hoito, -jätettävä hoitosuihke ja myös muotoilutuotteita. Jos haluat hiuksiin lisää volyymiä, avainsana on pohjatuki. Tupeeraus kuluttaa aina hiuksia. Vaikka et föönaisi hiuksiasi, voit käyttää tuuheuttavaa shampoota ja -hoitoa kuten edellä mainitsemani TIGI:n Bed Head Superstarit. Jos laitat pesun jälkeen hiuksiisi vaikka Superstar tuuheuttavan jätettävän hoidon tai Queen for a Day -muotoilusuihkeen, hiuksesi tuntuvat paksummilta ilman isompaa vaivaa.

Vaikka suomalainen hiuslaatu on luonnostaan hentoinen, se on helppo pohja monenlaisiin viimeistelyihin. Oikeilla tuotevalinnoilla saa tuplasti lisää ryhtiä hiuksiin. Niitä vain pitää muistaa käyttää..."

Kiitos vinkeistä Mikko! Luulen, että tästä on hyötyä niin minulle kuin monelle blogini lukijallekin. Varsinkin tuo viimeinen lause kuulostaa tällaisesta laiskurista liiankin tutulle.. Mikon vinkeistä innostuneena hommasin itselleni TIGI Superstar tuuheuttavan hiuksiin jätettävän hoidon. Kerron tuotteesta lisää kun pääsen sitä kunnolla testaamaan. Odotukset on ainakin korkealla!

3 kommenttia:

 1. Kivaa että tykkäät uusista hiustuotteistasi :) Olen ihan koukuttunut Tigiin. Varsinkin kiharoille hiuksille tarkoitetut tuotteet toimivat todella hyvin.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi4/3/09 20:20

  Jään odottamaan shampoopostauksiasi. Itse olen käyttänyt sebastianin body sarjan tuotteita viimeiset 5 vuotta ja vaihtelu voisi välillä virkistää =)). Mutta ei aavistustakaan, että mitä seuraavaksi...

  VastaaPoista
 3. Ellie: Olen kuullut TIGEistä vain hyvää, joten pakko niitä on testata. Toistaiseksi kaikki on ollut positiivista. :)

  Piksi: Hyvä! Lupaan testata niin monta shampoota että löydetään sinulle hyvä uusi tuote! :)

  VastaaPoista