torstai 26. maaliskuuta 2009

Ohi on, vai onko sittenkään..

tunnetila: ristiriita

Ensimmäinen pakkomielle on voitettu, jei! Kävin toistamiseen sovittamassa Bronxin mustia upeita superkorkeita gladiaattoreita enkä ostanut niitä. Kengät eivät istuneet jalkaani niin hyvin kun toivoin niiden istuvan. Koko 37 oli muuten hyvä mutta minulla on liian pitkät varpaat noihin kenkiin, koko 38 taas oli liian iso ja narujen kiristämisestä huolimatta sandaali hölskyi jalassa. Kas noin, järki ja käytettävyys voittivat tunteen ja jätin kengät kauppaan. (Tosin jos nuo kengät tulee jossain vastaan esim. puoleen hintaan niin viuh vaan, kengät muuttaa meille!) Pakko laittaa vielä kuva tänne, kyllä on hienot!


kuva

Ettei elämä vaan liian helpoksi menisi niin samaan syssyyn kun yhdestä pakkomielteestä rimpuillaan irti niin Minna Parikka lähettää viestiä kesämalliston saapumisesta liikkeeseensä. Niinpä tietysti! Onneksi en tarvitse kesäksi yksiäkään korkeita, naisellisia kenkiä. Ja kun en niitä tarvitse niin en niitä myöskään osta. Piste. Vaikka kylläpä taas on tässä kengässä kaikki elementit kohdallaan! (Paitsi onko näitä kokomustia..?? Terveisin parantumaton black&decker)
Korkkareita en siis tarvitse, mutta ostoslistalla luki jo viime kesänä kivat perusballerinat joilla jaksaa kävellä kilometrin jos toisenkin. Ostin toki Pariisista yhdet Marc Jacobsit (kuva alla), mutta ne eivät täytä perusballeriinan ominaisuuksia sillä niissä ei ole lainkaan kantapäätä. Pienenkin tihkusateen sattuessa nämä ovat aika epämiellyttävät jalassa. Muuten toki oikein ihanat!


Parikan kevät/kesä mallistosta löytyi yllätyksekseni kahdet kauniit matalat kengät (yleensä mallistojen kauneimpia ovat huikealla korolla varustetut kaunottaret) ja alakuvan kengät vaikuttavat juuri passeleilta tämän hetkisiin tarpeisiini nähden. Täytynee heti tällä viikolla piipahtaa Minnalla kylässä, ettei vaan ehdi koot loppua kesken. Paitsi hetkinen, onko nuo kengät mokkaa..? No, sekin selviää kyläilemällä.


No joo, siinäpä taas kiusauksia kerrakseen. Pakkomielteestä ei tosin voi vielä puhua. Tosin jos noita Parikan balleriinoja ei ole koossani mustina niin...

5 kommenttia:

 1. En tiedä pahentaako tämä vain tilannetta, mutta nuo sandaalit vaativat ehdottomasti geelipädit sinne päkiän alle, jotta eivät hölsky. Ovat ihan unelmat jalassa, kun geelipädit pitää jalan oikeassa kohdassa (varpaat ei tule liian pitkälle) sandaalia. Nimimerkillä, tanssin noilla eilisen koko illan ja edellisenäkin viikonloppuna 6h putkeen ilman mitään väsymisen merkkejä! Tämä on jo ennätys!

  VastaaPoista
 2. Anna-Maria: No kiva, tuohan pahensi taas tilannetta. Voi voi sentään.. :D Mutta kiitos tiedosta!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Uh, onpas natit Minna Parikat!

  VastaaPoista
 5. Iris: Eikös olekin! Kävin noita jo livenä ihastelemassa mutta pystyin olemaan ostamatta. :)

  VastaaPoista