torstai 19. maaliskuuta 2009

Järki hoi...

tunnetila: epämääräinen naurahtelu

Seuraa kuvaton pikaraportti Pölhölästä.

Ette usko mitä tein! Vihjailin tästä idioottimaisesta tempauksestani jo tuolla edellisen postauksen kommenttilootassa, mutta paljastan sen vielä täällä. Menin siis ja ostin sen pastellipaidan koossa 42. (Käytän normaalisti kokoa 34..) Muahahaaaa!!! Mä olen ihan pöhkö ja paita on aikas reippaan kokoinen! Siskoni on menossa vielä viikonloppuna Jyväskylään ja lupasi etsiä parempaa kokoa sieltä. H&M:llä vaihto ja palautusoikeus on onneksi 14 vrk, joten siihen mennessä sisko ehtii tehdä reissunsa ja minä ehdin kotona mallailla paitaa vaikka nuppineulojen kanssa. Jos parempaa kokoa ei löydy ja jos tuntuu ettei pienennyksestä tule hyvä niin voin sitten palauttaa paidan. Jos taas onnistumisen mahdollisuuksia on, niin surrur, ompelukone ja saumuri laulakoon!

Ihanaa että minulla on blogi jossa voin ilmoittaa kaikille miten dorka minusta tulee kun saan jostain oikein kunnollisen pakkomielteen. Hah, kuka uskaltaa tunnustaa olevansa yhtä sekopäinen?

12 kommenttia:

 1. Hahahhahahah! Täällä on muuten sitten kasvaneet kuvitelmat vaatteen upeudesta megalomaanisiksi ;)

  VastaaPoista
 2. Laura: Heh, niin oonkin, ihan pöljä! Ja kaikkein pöljintä on että julistan sen koko maailmalle. (Onneksi koko maailma ei lue mun blogia..) :D

  Joy: Heh! Joo, mun sisko ei ymmärrä yhtään miksi mä haluan sen paidan niin kovaa. Ei se ole kuulema yhtään ihmeellinen. :) Joku siinä vaan on mikä muhun vetoaa.. ;)

  VastaaPoista
 3. Nina rakas, lähetänkö valkotakkiset heti vai huomenna?

  Mäkin tein heräteostoksen... matkan Lontooseen :D meidän Nyki ajatustenvaihto sai aikaan tuskaisen matkakuumeen ja lopputulos on sit tämä, et osittain on kyllä sun syy!

  VastaaPoista
 4. Nelliina: Hah, odota vaan kun näet sen paitahörhelöni niin silloin viimeistään soitat sedät paikalle. :)

  Voi Lontoo! <3 Tuo on toinen paikka jonne mieheni ei ikinä halua ja mä niin rakastan Lontoota! Toi olis ollu muuten se matka minne sun ja mun olis pitäny lähteä. Mulla on heinäkuussa lomakin.. ;)

  VastaaPoista
 5. Heh:D Täytyy myöntää, että tänään ostin topin koossa M kun yleensä käytänn XS:ää;) Ja onpa minulla 42 tunikoita ja paitoja joita käytän löysinä mekkoina...

  VastaaPoista
 6. Heh, minä jostain syystä kuvittelen tietäväni, mikä paita on saanu sut sekoamaan ja kävin tänään Oulun Henkalla, mutta siellä niitä paitoja ei ollu nyt olemassakaan. Mutta jos haluat, että käyn tarkastamassa tilanteen niin, että oikeastiki tiedän, mitä etsin, niin lähetä mulle kuva tai tarkempia tuntomerkkejä paidasta! :)

  t. Hömmi

  VastaaPoista
 7. saku olis voinut "hieman" murhata mua jos olisin sanonut sille et tsori, meen Ninan kanssa :DD mä vaikka väkisin oon tuon muutaman päivän palkattomalla, yritän vinkua kahta viikkoa mutta never know mitä sitten saa.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, kun en ole yksin ainoa vaate/kenkäkajahtanut :DD

  VastaaPoista
 9. Lovely: Sinä kun olet niin pieni ja siro niin koon 42 paidat on varmasti sinulle mekkoja. :) Tuo koon 42 pusero ei ole pitkä eikä mekkomainen, näyttää vaan päälläni liian isolta. :)

  Hömmi: Ihana Hömmi! Kiitti. Luulen että arvaat mikä pusero on kyseessä mutta voin laittaa sinulle kuvan sähköpostilla. Ihania ihmisiä olette, yhtä puseroa metsästää kohta koko Suomi!

  Nelliina: Joo, tuon jälkeen Saku ei olis ollut enää yhtään mun kaveri. Eikä hirveesti sunkaan. :)

  Salka: Jee, toinen kajahtanut ilmoittautuu! Viime keväänä mulla oli muuten samanlainen pakkomielle Henkan juuttikenkien kanssa. Ja silloin ahkera metsästys palkittiin!

  VastaaPoista
 10. No,jos julkaiset kuvan paidasta blogissa,niin lukijat voisivat auttaa sopivan koon metsästyksessä;)Jos joku avulias löytäisi ja postittaisi sitten...

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Joo, tuo on kyllä hyvä idea mutta mä haluaisin yllättää lukijani näyttämällä paidan vasta päälläni. :) Mutta tuo kai se alkaa kohta olla ainut mahdollisuus..

  VastaaPoista