sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Rock.

tunnetila: tyytyväisyys

Ihana olla kotona! Vaikka reissussa on aina mukavaa, niin silti kotioven avaaminen aiheuttaa joka kerta lyhyeltäkin matkalta palatessa ihanan lämmöntunteen. Kivaa on myös se, että annan itselleni tämän illan aikaa levähtää ja palautua matkasta enkä ala heti hötkyilemään joutavia. Vaikken ole ollut töissä useampaan päivään en ala puuhailemaan työjuttuja, niihin ehdin keskittyä huomenna. Imuroinut olen viimeksi viime viikonloppuna ja pölykoirat olivat ovella vastassa toivottamassa minut tervetulleeksi kotiin, silti en tartu imuriin vaan jätän senkin vaikka huomiselle. Tänään päivitän blogiani ja ihailen Tampereella tehtyjä ostoksia.

Leffojen lomassa ehdin siis myös shoppailla, shoppailukaverina toimi väsymätön luotto-ostoskaverini, oma äitini. Äidin kanssa kahdeksan tuntia kaupungilla hujahtaa tuosta vaan, välillä istahdetaan teelle ja sitten taas matka jatkuu. Äidin kanssa shoppailu on super kivaa! Paitsi eilen koin karvaan kohtalon.. Menimme äitini kanssa Vilaan hakemaan minulle mustia, massiivisilla vetoketjuilla varustettuja farkkulegginsejä. Mutta kas, pienet koot oli legginseistä loppu enkä saanut niitä itselleni. Tuon asian kanssa olisin voinut elää, ei yhdet housut maailmaa kaada, mutta se, että suurempia kokoja housuista löytyi ja äitini osti itselleen sellaiset, tuo on jo hieman vaikea sulattaa. Äitini kokeili farkkulegginsejä ihan vitsinä mutta ne näyttivätkin niin hyvälle että poistuimme liikkeestä kassan kautta. Vaikka kohtaloni hieman harmitti, niin enemmän koko episodi nauratti!

Onneksi tein ostosreissuilta myös pari minua kovasti ilahduttavaa löytöä. Harmaat nahkaiset rokkinilkkurit löytyi Aleksi 13:sta. Ale-korin pohjalla pilkotti hauskan muotoinen korko ja musta nahkaremmi. Kengät esiin kaivettuani ja niitä tarkemmin tutkailtuani totesin kenkien olevan kokoani ja jopa hyvät jalkaan. Olin juuri kertonut äidille tämän vuotisesta ostorajoitteesta ja mietin pitkään otanko kengät vai en. Pähkäilyyni kyllästyneenä äitini totesi että hänen tyttärellään täytyy olla rokkinilkkurit ja osti kengät minulle. Jei, sain uudet kengät eikä tämä ostos vähennä tämänvuotisten hankintojeni määrää. Lisää syitä tykätä äidin kanssa tehtävistä ostosreissuista!


Kengät on harmaata nahkaa ja ne on somistettu mustin nahkaremmein. Kenkien merkki on OIS. Taitaa olla ensimmäinen hankintani ko. merkiltä. Nähtäväksi jää miten kengät kestävät kulutusta. Kenkien ovh. oli 99.90€, eli en usko että satasen kengät hajoavat heti kättelyssä. Onko teillä kokemusta Aleksin omasta OIS-merkistä?


Päivän asu -kuvissa näkyy kenkien lisäksi toinen hankintani Tampereelta. Ihanan väljä musta taskullinen pooloneule jonka saa tarvittaessa niin pitkäksi että alle riittää vain legginsit. Neule löytyi Selected -liikkeen ale-rekistä. Neuleesta oli jäljellä vain muutama iso koko mutta neuleen hyvin hyvin pehmeä materiaali sai minut suorastaan pois tolaltani ja vaatetta oli pakko sovittaa. Kääriydyin valtavaan neuleeseen sovituskopissa enkä olisi halunnut riisua sitä päältäni edes maksun ajaksi. Neule on 85% silkkiä ja 15% angoraa. Voitte kuvitella pehmeyden! Täydellisiä mukavuusneuleita jäi liikkeeseen vielä kaksi suurinta kokoa. Jos koko XL ei pelota, tai hukuta sinua sisäänsä, suosittelen kipittämään Hämeenkadun Selected -liikkeeseen heti huomenna ja noukkimaan ihanuuden omaan kaappiin. Tai ei kaappiin vaan mukavuusvaatteeksi päälle tästä ikuisuuteen..


Neulehan on tietysti musta eikä pääse kuvissa esittämään erinomaisuuttaan, mutta pituudesta ja väljyydestä saa ainakin jonkinlaisen kuvan. Ja nuo kengät, on ne aika tyylikkäät. Vai mitä sanotte?

10 kommenttia:

 1. Mutta Alkossa ette varmaan käyneet? ;D

  Nautihan nyt naistenpäivän viimeisistä tunneista rentoutuen, ehtii ne työt tosiaan tehdä myöhemminkin :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi8/3/09 19:47

  Mulla on joitakin OIS-kenkiä, ja taitaa olla yksi laukkukin. Ihan ok laatua ne ovat, en ole huomannut että hajoaisivat kovin helposti tai muuta :)

  Noi kengät näyttää kyl tosi hyvältä, olisin varmaan itsekin ostanut..

  VastaaPoista
 3. Rva Herttainen: Ei, Alkossa emme käyneet! *nauraa katketakseen* Kiitos, sitä samaa: hyvää naistenpäivää, kaikki me naiset!

  Ilona: Kiitos tiedosta, en usko että näille tapahtuu käytössä mitään kummallista. Tosin satasen kengille ei saisikaan tapahtua..

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit kengät ja plussat aina monikäyttöisyydestä! Ja kyllä päs on paidassa materiaali, senhän sisään voisi käpertyä talviunille...

  VastaaPoista
 5. Kaikkialla ihania kenkiä paitsi omassa kaapissa. Niin se vaan menee...:/

  VastaaPoista
 6. Joy: Kiitos! Kyllä, tuo materiaali on niin pehmeää että harmittelin jo kaupassa myyjällekin etten omistanut tätä puseroa jo alkutalvesta.

  Laura: Tuttu tunne.. Mutta käyppäs kotikaupunkisi Aleksilla (jos sellainen on), sieltä saatat löytää nämä kaunottaret hyvin kohtuulliseen hintaan. ;)

  VastaaPoista
 7. Ocean: Kiitos! Haluaisin laittaa ne heti jalkaan mutta lunta tulee taivaan täydeltä. Äh!

  VastaaPoista
 8. Ihanat kengät. Ihastelen muutenkin sun tyyliäsi, jotenkin tuntuu että olet löytänyt omasi?

  VastaaPoista
 9. Heatn: Kiitos! Ja kiva että näet asian noin. Itsestä kun tuntuu että kaappi on täynnä vaan samanlaisia vaatteita ja että näytän aina samalta. Mutta se se tyylini juurikin taitaa olla. :)

  VastaaPoista