maanantai 13. heinäkuuta 2009

Maailman paras mekko

tunnetila: autuus

Kesälomani on alkanut vauhdikkaasti ja hyvin mukavasti. Perjantaina painelin suoraan töistä muutaman muun bloggarin kanssa Maria Veitolan Kesä kartalla: Fashion Helsinki -kierrokselle jossa navigoimme Nokian uutuuspuhelimien avulla Marian valitsemiin vaate/lifestyle-liikkeisiin. Kuohuviinipullot poksahtelivat auki, seura oli mukavaa ja puhelimet hohtivat uutuuttaan kilpaa paahtavan auringon kanssa. Muutaman tunnin navigointi oli oikein hauska alku lomalle. Puhelimen käyttö tosin ontui mutta eiköhän se tästä kun vähän vielä treenaa..

Fashion -kierrokselta navigoin itseni sujuvasti Vantaan Ikeaan jossa tapasin ihanat viikonloppuvieraani, äitini ja siskoni. Siitä alkoikin koko viikonlopun kestänyt armoton shoppailu ja fiilistely, ehdimme muutamassa päivässä valloittaa myös Tallinnan. Reipasta porukkaa! Tallinnassa uusi must kohde on Rotermannin kauppakeskus josta kerroin jo täällä. Rotermannin kauppakeskuksen Pull and Bearista tein kivan löydön, hyvin haalean pinkin huivin jossa on hopeanvärisiä niittejä. Huivi sopii kauniisti mustiin ja harmaisiin asuihini ja johdattelee minut samalla hienovaraisesti värien maailmaan. Harjoitus tekee mestarin, vai miten se olikaan..



Viikonlopun ostosmaraton perheen kanssa oli saldoltaan muutenkin onnistunut. Löysin mm. mekon, jonka päälle laitettuani päädyin ihmettelemään kuinka olen voinut tulla toimeen ilman sitä. Mekko on kaikkea sitä mitä vaatteelta koskaan voi toivoa: musta, rento mutta asustamalla juhlava, rypistymätön, laadukas, laskeutuva, pehmeä, kaunis, tällä mekolla voi mennä istuskelemaan rantahietikolle tai edustamaan coctail-tilaisuuteen. Tämä on minulle maailman paras mekko!


Halusin mekon heti päälleni ja olenkin käyttänyt sitä koko ajan ostohetkestä lähtien. Auringon paistaessa paljaiden säärien kanssa, sateella ohuiden legginsien kanssa ja jos ilma tästä vielä kylmenee niin mekko pääsee varmaankin käytöön sukkahousujen ja saappaiden kaverina. Mekko on vuoritettu joten sitä voi käyttää kylmemmälläkin säällä. Yllä tämän päivän asussa huivi Pull and Bear, mekko Tiger of Sweden, balleriinat Marc by Marc Jacobs.


Kuinka ollakaan, tänään, ensimmäisenä virallisena keäalomapäivänäni, minut yllätti rankkasade ja sateenvarjo oli tietysti kotona. No, pellavajakkuni suojasi minua paleltumiselta vaikka kastuinkin muuten aika läpimäräksi. Päivän asussani ulkona lisäksi pellavajakku Your Face, laukku 2or +by Yat.


Maailman parhaan mekon innoittamana päätin taas käydä vaatekaappiani läpi ja karsia sieltä epäolennaisen. Jos minulla on jo maailman paras mekko jota voin käyttää arkena ja sunnuntaina, eihän kaapissa tarvitse olla lisäksi muuta kuin lököasu kotiin ja varusteet urheiluun. Mitä muuta ihminen muka tarvitsee?!

11 kommenttia:

  1. Ihana mekko. :) Minunkin pitäisi käydä vaatekaappini läpi, sillä sieltä löytyy vaatteita, joita en ole käyttänyt lähes kahteen vuoteen ja tuskin tulen käyttämäänkään, kun jumitan samoissa mukavuustunikoissani.. Ehkä saan varattua sen kirpparipöydänkin joku päivä.

    VastaaPoista
  2. Ihana huivi :) Hmm, mun pitääkin käydä Vilassa katsomassa onko siellä vielä niitä alehuiveja, joita en ensimmäisellä kierroksella raaskinut ostaa. Nyt vaan on se huivi poltellut mieltä jo niin kauan, että kai se on pakko ostaa. Jos niitä siis vielä on.

    Kuulostaapa ihanalta alkulomasi; kuohuviiniä, shoppailua ihanassa seurassa. Mitäköhän kaikkea ihanaa ehdit vielä tehdä :D

    VastaaPoista
  3. Kommentteja kaivataan tuosta YAT-laukusta - oletko ollut tyytyväinen laukun kokoon, käytännöllisyyteen ja laatuun?

    VastaaPoista
  4. Todellinen maailman paras mekko! Aivan ihana ja monikäyttöinen. Oliko tyyris? Merkki kun on tuo tiikeri ;-).

    VastaaPoista
  5. Kiva huivi ja mekko <3 ei sitä tosiaan muuta enää vaatekaappiin kaipaa, paitsi sen sateenvarjon;)

    VastaaPoista
  6. Marika: Kiitti Marika! Itse teen inventaarioita pari kertaa vuodessa ja se tekee kyllä hyvää! Ja siten saa tilaa myös uusille hankinnoille.. ;)

    Shandi: Kiitti, huivi on kyllä ihanan herkkä mutta niitit antavat vähän särmää. Hae nyt ihmeessä alehuivi jos se edelleen vaivaa. Toivottavasti niitä on vielä kaupassa.

    Sointu: Laukun laatu on loistava: nahka on paksua ja laukku pysyy hyvin kuosissaan. Laukun koko on kiva jos lähtee ulos tai vaikka shoppailemaan. Isoon osaan mahtuu suurempikin lompakko ja pienet lokerot ovat juuri sopivat puhelimelle, avaimille ja huulipunalle. Eli hyvä ja näppärä ainakin minun tarpeisiini. :)

    Nooruska: Mekon normaalihinta oli mielestäni aika kohtuuton, mutta onneksi löysin tuon mekon ainoana kappaleena hyvällä alennuksella. Vielä alen jälkeen sille jäi aika paljon hintaa mutta onhan se maailman paras mekko! :)

    Viiru: Heh, sateenvarjo on kyllä seuraava hankinta, kaikki varjoni ovat nimittäin rikki...

    VastaaPoista
  7. Waau, ihana huivi :)

    Ja kiva mekko! Se on aina niin ihanaa kun löytää rakkausjuttuja alessa, itse en ole löytänyt niin mitään mikä olisi vienyt sydämen mennessään :)

    VastaaPoista
  8. Aivan ihastuttava mekko! Taisin inspiroitua niinkin, että voisin jotain vastaavan mallista yrittää ommella itse..:)

    VastaaPoista
  9. Ihanuus huivi! Ja mekko! Ja viini! Ja loma!!!!

    Ei kun oikeesti, harvemmin tekee sellaisia löytöjä, että on onnensa kukkuloilla sama klänninki päällä viikon, onnea teille molemmille! Ja varmasti kestää hyvin käytönkin, kun ei ole ihan halvimmasta päästä.

    VastaaPoista
  10. Hieno mekko ja huivi, tahtoo samanlaiset. Monikäyttöiset vaatteet on parhaita. Itselläkin ollut tuontapainen mekko jo kaksi kesää hakusessa, mutta ostamatta jäänyt, kun ei ole vastaan kävellyt.

    Mukavaa lomaa. Toivottavasti säät suosivat ja ostokset pysyvät aisoissa =))

    VastaaPoista
  11. Mikkan: Kiitos! Tuo mekko todella vei sydämeni mennessään. Jestas miten tykkäänkin siitä! :)

    Salka: Hih, sun pitäisi päästä hiplaamaan tätä niin inspiroituisit vielä enemmän. :) Tässä on kaikki niin kohdallaan.

    Joy: Kiitos! Toivotaan että mekko kestää käyttöä eikä aiheuta pettymystä. Onneksi tämä ei ainakaan nyppyynny joten pysyn ainakin tästä kaukana reijittäjänypynpoistajan kanssa. :)

    Piksi: Olen tiennyt tarvitsevani tälaisen mutta nyt se tuli vasta vastaan. Eli tsemppiä vaan odotteluun, kyllä se vielä sinullekin löytyy!

    Toivotaan että shoppailu pysyy aisoissa, aina lomalla tuntuu että ostohalut vain yltyvät. :) No, onneksi voi ostella muutakin kuin vaatteita. :)

    VastaaPoista