lauantai 20. helmikuuta 2010

No ne Rykielit

tunnetila: jei!

En ole koskaan ollut jonottamassa H&M:n oven takana yhteistyömallistoja. Tänä aamuna heräsin (ilman herätyskelloa) niin aikaisin, että päätin mennä katsomaan millainen ryysis Kämpin H&M:n edessä on. (Kämpin H&M:n valikoimiin tulee käsittääkseni Suomessa ainoana kaikki mallistojen tuotteet, joten siksi se on paras paikka olla vaanimassa.) En kuitenkaan jaksanut suoriutua aamutoimista tarpeeksi nopeasti joten myöhästyin ovien avaamisesta minuutilla. Olin siis sisällä liikkeessä klo 9:01.

Tavoitteena oli päästä sovittamaan mallistosta musta-valkoraidallista neuletta, mustaa haalaria sekä mustia shortseja. Kappas vain, musta-valkoinen neule oli ehtinyt loppua minuutissa! :) Tanko ammotti tyhjyyttään kun pääsin sen kohdalle. Onneksi shortseja ja haalareita löytyi vielä joten pääsin sovittamaan niitä vain todetakseni ettei kumpikaan sopinut minulle ollenkaan.

Image and video hosting by TinyPic


Sovituksesta palatessani rekille oli ilokseni palautunut muutama musta-valkoraidallinen neule, siispä sain omani alkusäikähdyksestä huolimatta. Tämäkään ei tosin sujunut yksiselitteisen helposti vaan jouduin sovittamaan useamman eri koon metsästäessäni "sitä oikeaa". Mainoskuvissa neule näyttää ihanan väljältä ja päällä "roikkuvalta" mutta neuleita sovittaessani totesin, että malleilla on ollut varmaankin kuvauksissa päällään koko L. Sain nimittäin ottaa neuleesta koon M että se oli tarpeeksi löysä ja laskeutuva. Loppu hyvin, kaikki hyvin, sain kuitenkin halualmani.

Image and video hosting by TinyPic


Vinkiksi: nettikaupassa näyttää vielä olevan kaikkia muita tuotteita jäljellä, vain tuo supersuosikiksi osoittautunut musta-valkoinen neule on loppuunmyyty. Saittetko te haluamanne vai eikö mallisto kiinnostanut lainkaan? Itse tykkään neuleestani ihan hullun paljon!


Ps. Ennakkotiedoista poiketen (saamani tiedon mukaan kaikki muut malliston vaatteet ovat puuvillaa, haalari on villaa), oma neuleeni on myös 100% villaa ja siinä on käsinpesu. Yllättävää!

22 kommenttia:

  1. Minä en edes muistanut aamulla että today is the day:D
    Klo 11:20 lueskelin Nelliinan blogia jossa asiasta mainittiin, klikkasin itseni hennesin sivuille, muutama (öh, ehkä kahdeksan tuotetta) ostoskoriin, kassalle ja eikun odottamaan postia.
    Niin ja sitten vielä Sonia kuumeessa ehkä klikkasin myös Matchesistä yhden Rykielin neuleen, hups...

    VastaaPoista
  2. Unohdin mainita, että tuo sinun neuleesi näyttää ihan superihanalta!:)

    VastaaPoista
  3. très chic: Onneksi sait omasi (ja vähän ylimääräistäkin.. ;) ) vaikket ollutkaan mukana heti aamusta! Ja kiitos, tykkään tästä neuleesta (jonka tajusin juuri olavan villaa!!) valtavasti!

    VastaaPoista
  4. No mä missasin justiinsa tuon raitaneuleen! Täytyy toivoa että sitä tulisi vielä nettikauppaan.. Tuli mieleen että onkohan koot muutenkin tavallista pienempiä? Vai olikohan kyseessä vain tämä yksilö. Jännittäen odotetaan siis pakettia. Omaan koriini päätyi musta moppipaita (yllättäen puolet villaa!) ja sitten tuo musta puoliolkainmekko (tai mikä ikinä onkaan :D) Täytyy katsoa miltä ne näyttää luonnossa.

    VastaaPoista
  5. Nettikaupassa suurin koko on M eli tais jäädä Rykielit sinne.

    VastaaPoista
  6. teresa: Mun mielestä koot näissä menee aika "oikein". Eli shortseista mulle oli hyvä XS mutta tästä halusin tollasen tosi ison niin siksi otin tuon ämmän. Toivottavasti tilaamasi koot osuu kohdalleen!

    Petra: Mitäh????!! Siis onko isommat koot myyty loppuun vai mikä juttu toi on?! No johan on jumaliste reilua!

    VastaaPoista
  7. Tampereella kaikkia vaatteita oli tosi hyvin jäljellä vielä ainakin tunnin itse liikkeen avaamisen jälkeen, mutta tuo mustavalkoinen neule oli itse asiassa ainoa vaate, jota edes näin koossa L.
    Joko isoja kokoja oli tosi rajatusti tai sitten niitä ei ollut tullut ollenkaan läheskään kaikissa vaatteissa.

    Mutta siis, minäkin ostin tuon neuleen! Onnistuin kalastamaan itselleni L:n, ja se on kyllä jo tosi löysä. Mutta ihanalla tavalla. Ja riittävän pitkä mekkona käytettäväksi!

    VastaaPoista
  8. Mä tein selvästi oikean strategisen valinnan kun menin Forumiin. Ei tarvinnut jonotella kylmässä ja kaikkia tuotteita löytyi. Lisäksi ryysistä ei ollut nimeksikään. Hyvä kuitenkin että säkin sait haluamasi! Mäkin hankin saman neuleen. Mielettömän edullinen täysvillaiseksi neuleeksi.

    VastaaPoista
  9. Mielenkiintonen toi kokoasia. Otin nimittäin siitä värikkäämmästä raitaneuleesta ässäkoon normaalien tapojeni mukaisesti.. saa nyt nähä sitten onko se yhtään oikeanlainen :P Mut sit niistä shortseista ei ollu netissä ku ässä isoimpana joten otin senkin sitten ihan testinä..

    VastaaPoista
  10. ihkuisa miimikkoneule! mää jätin raidat muille ja panostin mustiin. ja vähäsen strasseihin. tosin tuo raitaneule on tehnyt niin vakuuttavia esiintymisiä eri puolilla blogosfääriä, että saas nähdä yritänkö bongailla sitä nettikaupasta...

    mä muuten kyllä näin muistaakseni kaikkia vilkuilemiani vaatteita älläkoossa tampesterissa. nettikaupassa ei tosiaan liiemmin näyttänyt isompia kokoja olevan.

    VastaaPoista
  11. Se, että nettikaupassa ei oo ollut isompia kokoja viittaa musta siihen, että toimitus on viivästynyt. Mutta noin isojen kampanjoiden yhteydessä ei voida ruveta aikataulua rukkaamaankaan. Että siis niitä luultavasti tulee jossain vaiheessa sinne tarjolle....
    mä jäin ilman keltasta baskeria, kun en viitti sitä alkaa yksistään tilaileenkaan. teen mieluummin ite.

    VastaaPoista
  12. Nyt täytyy kyllä myöntää, ettei juurikaan innosta. Olen vissiin katsellut niitä mainoksia liikaa, kun niitä on ihan _jokaisella_ bussipysäkillä. Alkavat, ruojat, tulemaan korvista ulos. Kauniitahan ne ovat, mutta saa nähdä kulkeeko koko kaupunki raidoissa tänä keväänä.

    VastaaPoista
  13. Marbellan La Canadan hennesissä ei ollut juuri ketään ja kaikkia vaatteita superhyvin ihan iltapäivällä. En ostanut mitään, vaikka mustavalkonen raitaneule oli kyllä hieno ja yllättävän edullinen täysvillaiseksi tuotteeksi! :) olisi vain liikaa tuntunut siltä, että "ostin, kun se oli sonia rykielin suunnittelema", sillä jos neule olisi ollut h&m:n perusmallistoa, niin en olisi ostamista edes harkinnut, kun eräänlainen raitaneule löytyy jo kaapista.. Mutta hyvä ostos kyllä!

    Tulin juuri Suomeen ja arvaa masentaako.. Hyrr!!

    VastaaPoista
  14. Oi, vitsit, sä sait ton! töiden takia en päässyt jonottamaan joten hakkasin sitten päätä (työpaikan)seinään sen nettikaupan kanssa. Ja enpäs tietenkään saanut neulettani:( mutta nooh, ehkä tuo reilun viikon päästä koittava New York balsamoi haavaa:)

    VastaaPoista
  15. Ranna: Hei hauskaa että säkin näit tämän neuleen potentiaalin juuri tuollaisena liian isona! Sopivana se oli mielestäni tylsän preppy.

    Mikähän tuossa kokoasiassa mätti? Prefecta kommenttiboksissani epäilee toimituksen myöhästymistä. Voisiko olla noin iso moka tavaran toimittajalla?? Pienet liikkeet odttelevat mallistojaan ihan toimittajan ehdoilla (joskus luvattoman kauan) mutta luulisi että H&M katsele näin isoissa kamppiksissa moista. Yhtä kummallista on jos suurempia kokoja ei ole edes valmistettu. Suorastaan pöyristyttävää.

    Auri: Forumin H&M on näissä aina paljon parempi. Siellä ei juuri koskaan ole jonoa ja kokoja löytyy vielä myöhemminkin. Käyn itse siellä aina jos haluan jotain erikoismallistoista. Nyt metsästin noita malliston kenkiä kavereilleni joten siksi menin Kämppiin. Tiesin, että siellä on ainakin kaikkia tuotteita enkä ollut varma löytyykö kenkiä Forumista.

    mari: Kyllä mä uskon että se S-koko on sulle hyvä. Mullekin siis olisi se XS ollut tästä neuleesta ihan sopiva mutta mä en halunnut ihan sopivaa. Juuri tämä neule pääsee mielestäni oikeuksiinsa parhaiten suurena, ei sopivana. :) Ja se raidallinen pitkä neulemekko/tunika/jättineule oli ihan valtavan iso! Koko S oli mulle pohkeeseen asti kun sitä eteeni henkarilla mallasin!

    tiiti: Miimikkoneule on kyllä ihkuisista ihkuisin! Mä en ole törmännyt tähän neuleeseen vielä missään muualla blogeissa, mä luen näemmä vääriä blogeja. :)

    Prefecta: Aikamoinen moka jos näin suuressa, maailman laajuisessa kamppiksessa toimitus myöhästyy. Noloa toimittajalle jos näin on käynyt.

    Onneksi sä olet näppärä käsistäsi niin ei tartte jonotella ja saa kaiken lisäksi yksilöllisen tuotteen eikä vain yhtä massasta.

    Stazzy: Mulla kävi tuo kyllästyminen sen Jimmy Choon malliston kanssa. Ensin kiinnosti, sitten ärsytti ja lopulta jo inhotti koko hype. (Ja silti ostin pari tuotetta mallistosta.. :) )

    Mutta joo, koko kaupunki tulee kävelemään raidoissa koko kesän, niin olisi tapahtunut kyllä ilman Rykieliäkin kun raidat vaan on nyt muodikkainta ikinä. :)

    wikke: Jee sä olet nyt kotona! Toivottavasti oli ihana matka! Tuo sää on oikeastikin luokiteltu myrskyksi, eli on ihan järkyttävä! Onneksi ei tartte tänään näyttää nenää ulkona.

    Jonna: Voin ihan heti vaihtaa tän neuleen siihen New Yorkin matkaasi! Jos treffataan ensi viikolla niin mä tuon sulle tän ja sä muistat ottaa mukaan ne lentoliput.. ;)

    VastaaPoista
  16. Apua, kuinka pitkä sä oot? :D

    VastaaPoista
  17. mari: Just sen oversize-raitapaidanko sä tilasit?! Voi ei... :D :D :D Mä olen 163cm pitkä, eli siis aika pätkä. On se sulle parempi, on on... :)

    VastaaPoista
  18. Ei ole, koska oon 160 cm! :P Siis tilasin sen värikkään raitaneuleen :) Mikä nyt sitten onkaan.. noh, jos se on muakin pohkeisiin (mikä on aika todennäköstä :D) niin ei kai se auta ku kokeilla XS-kokoa sen jälkeen.

    VastaaPoista
  19. mari: O-ou! Mä en edes katsonut sitä neuletta ennen kuin joku valitti myyjälle että hukkui S kokoon ja kyseli onko XS:ää jäljellä. Myyjä totesi neuleen olevan yllättävän iso ja moni neuletta sovittanut osallistui keskusteluun. Ihan uteliaisuudesta mallasin pikaisesti "neulemekkoa" eteeni ja sillä pikasilmäyksellä se näytti tosi pitkältä. Toivottavasti todellisuus on jotain muuta. :)

    VastaaPoista
  20. Mulle on tulossa tuo sama neule. :-) En osannut päättää, otanko koon M vai L, vaikka en aiokaan käyttää neuletta mekkona. Tilasin molemmat koot, ja toisen laitan sitten palautukseen.

    VastaaPoista
  21. Bisquits: Jee, hyvä valinta! Mä RAKASTAN tätä neuletta koko ajan enemmän ja enemmän.

    Yksi vinkki: älä palauta väärää kokoa vaan myy eBayssä. ;) Noiden erikoismallistojen kohdalla loppuunmyydyt tuotteet menee eBayssä ihan järjettömillä hinnoilla. Katsoin just eilen tämän hetkisen tilanteen niin muita tuotteita sieltä löytyy mutta noita ei ollut yhtään. Toi on ollut käsittämättömän suosittu! Ja ei kun tienaamaan!! :D

    VastaaPoista
  22. Sivie: Kiitos Sivie! En ymmärtänytkään kuinka onnekas olin kun sain liikkeessä napattua tämän käsiini. Joskus sitä vaan onnistaa! :)

    VastaaPoista