keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Raitaa ja raikkaita värejä

tunnetila: innostus

Kävin tänään H&M:n showroomilla tutustumassa tarkemmin Sonia Rykiel pour H&M-neulemallistoon. Mallisto tulee myyntiin lauantaina 20.2. ja luulenpa, että mallistoja myyviin liikkeisiin saa taas jonottaa sydämensä kyllyydestä. Mallistot tulevat myyntiin Suomessa seuraaviin liikkeisiin: Helsingissä Kämp ja Forum, Tampereella "iso Henkka" (Hämeenkatu 11) ja Turussa H&M jonka osoitte on Aurakatu 8. (Liikkeiden lisäksi tuotteita saa tietysti H&M:n nettikaupasta.)

Image and video hosting by TinyPic


Vaikka itse tykkään paljon neulevaatteista niin en ole koskaan omistanut mitään Rykieliltä. Värikkäät ja/tai naiselliset vaatteet vain eivät ole koskaan olleet minulle "se juttu". En siis kiinnostunut alkuunkaan tästä yhteistyöstä kun siitä joskus viime kesänä/syksynä kuulin.

Aiemmin syksyllä lanseeratut Rykielin alusvaatteet eivät kiinnostaneet minua senkään vertaa mitä tulevat neuleet. Tein kuitenkin yllätyksekseni alusvaatemallistosta useammankin hankinnan ja olen siitä päivästä lähtien oleillut kotona silkkihousuissa, samettitossuissa sekä nukkunut yöni loistavasti pienessä silkkimekkosessa. Ihan mahtavia hankintoja siis, en tiedä miten olen ennen tullut toimeen ilman noita!

Tänään tulevan malliston neulevaatteita, jotka ovat muuten kaikki puuvillaa lukuunottamatta villahaalaria, hipelöidessäni totesin, että kaapissani on ihanasti laskeutuvan mustan villahaalarin mentävä aukko. Myös sievästi solisluut paljastava mustavalkoraidallinen neule oli kaunis! Neuleen kaveriksi sopisivat tietysti malliston mustat shortsit, mutta minulla on jo ihanuusshortsit joiden uskon palvelevan minua useamman vuoden. Toisaalta pallomaiset shortsit eivät ole niin ajattomat mitä nämä klassisemmat olisivat... Hmm, ehkä sittenkin sovitan myös shortseja jos pääsen toistamiseen vaatteisiin käsiksi.

Malliston värikkäät neuleet ovat myös kauniita, ihania ja raikkaita, mutta en tiedä tulisiko niitä koskaan käytettyä. Olen käyttänyt lähes puhki vuosia sitten Karl Lagerfeld for H&M-mallistosta ostamani musta-valko-punaisen(!) neuleen, mutta joinain päivinä jopa tuo punainen raita on makuuni liikaa. (Säälittävää, tiedän.) Taidan siis jättää värikkäät neuleet niitä oikeasti rakastaville ja keskittyä metsästämään vain kaikkea mustaa ja mustavalkoista.

Löytyykö mallistosta teille mieleistänne saalistettavaa?

13 kommenttia:

  1. Olishan siellä muutama kiva juttu, mutta taitaa taas hintataso ylittää mun kynnyksen - niin kuin kaikissa h&m+designer-jutuissa :(

    VastaaPoista
  2. Sara: Hyviä uutisia, ei nimittäin luultavasti ylitä!!! Esim. leggingsit ja shortsit oli 29.90€, iso osa neuleista myös 29.90€-39.90€, mekot 39.90€, rannerenkaat 4.90€ ja 7.90€ jne. Kallein vaate taisi olla juuri tuo haalari, 59.90€, ja jakut olivat myös tuon 59.90€. Eli ei onneksi kovin monen budjetin uloittumattomissa!

    VastaaPoista
  3. Minäkään en niin syty väreistä, mutta ne sandaalit on PAKKO saada! Harmi vaan, että joutuu tilaamaan ne netistä, koska niitä ei kuulemma tule Tampereelle. :(

    VastaaPoista
  4. muutama kiva juttu sieltä löytyi (voi mikä yllätys, tiiti löysi jotain henkkamaukalta), joten kaipa menen ainakin katsastamaan nämäkin disaineryhteistyöt.

    VastaaPoista
  5. Ihmetyksekseni oon innolla selaillut ton malliston kuvia netistä, vaikka esim. just ne alusasut oli mielestäni ihan järkkyjä. Että aion olla kyl naputtelemassa, hennesille en todellakaan jaksa mennä jonotteleen.

    VastaaPoista
  6. Anna-Maria: Ne kengät painoivat varmaan 150g, eli ovat hyvin kevyttä ehtaa muovia! :) Mutta kyllä, hauskat silti!

    tiiti: No sulle sopiikin rusetit ja muut härpäkkeet, eli uskon että löydät mallistosta itsellesi vaikka mitä kivaa!

    Petra: Alusvaatteista mäkään en niin diggaillut, mutta ne "oleskelusilkit" oli lemppareita. Ja voin ihan hyvin kuvitella sulle vaatteita tästä mallistosta, eli näpyttelemään vaan!

    VastaaPoista
  7. Rakastan raitoja ja rakastan Rykieliä, eli kyllä, Sonia Rykiel pour H&M -mallistosta löytyy kaikenlaista ihanaa!

    Minäkin iskin silmäni mustavalkoiseen neuleeseen, mustiin sortseihin ja haalariin, mutta myös raidallinen huivi ja oversizeneule kiinnostavat... nyt mietin vain, pitäisikö vaivautua paikan päälle vai odottaa nettikaupan ylikuormituksen laantumista. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että Rykiel-yhteistyö ei ole niin kovassa kurssissa kuin syksyinen Jimmy Choo. Tiedä sitä sitten.

    VastaaPoista
  8. Ennakkokuvissa kaikki näytti tosi kivalta mallien päällä, mutta Hennesin sivuilta katsottuna harva vaate enää sykähdytti. Neuleshortsit kyllä varmaan hankin koska niissä on se ihana seiloriläppä edessä, mutta muuten yritän pitää itseni kurissa. Pidän kyllä väreistä, mutta nuo malliston värit ovat ihan vääriä minulle.

    VastaaPoista
  9. kyllä sieltä tulee hankittua ainakin muutama asia,varsinkin tän talven pimeimmän kauden jälkeen tekee mieli pukeutua väreihin!

    VastaaPoista
  10. Arvelinkin ettet innostu multicolor-raidoista ihan mahdottomasti :) Onneksi siellä on myös niitä mustia ja mustavalkoisia juttuja! Mua himottaisi hankkia sellainen värikäs raitaneule jossain muodossaan. Se raidat näytti aika kivalta kaulaliinankin muodossa. Pelkään vaan että niitä raitoja tulee näkymään ihan liikaa joka paikassa ja niihin kyllästyy.

    VastaaPoista
  11. Vimps: Se oversize -neule oli todella oversize! Koko s (joka oli siis ainut mallikappale esillä) oli minulla muistaakseni pohkeeseen asti. :)

    Piia: Ne shortsit oli hassut kun niissä todella oli vain se seiloriläppä eikä muuta etukappaletta. Läppä vain kiinni napeilla vyötärökaitaleessa. Ainakin tuuletus pelaa! :)

    naomi: Tuo on kyllä totta! Itsekin ihastelin antaumuksella malliston värikkäitä juttuja, mutta en kuitenkaan niin paljon että itselleni ostaisin.. ;)

    Auri: Ai arvasit vai...? ;) Mutta joo, se kaulaliina on kaunis ja raikas.

    Noissa näyttävämmissä erikoismallistoissa on aina tuo "kohta kaikilla on" dilemma. Viime aikoina selvimmin se näkyi varmaan joulun aikaan kun todella monella oli pikkujouluissa samat Jimmy Choon Henkkiskorkkarit. :)

    VastaaPoista
  12. Nää tuntuu liian tyttömäisiltä ja värikkäiltä mun makuuni.Tiedä sitten.En aluksi lämmennyt Rykielin alusvaatemallistollekaan, mutta nyt sametti lämmittää aamuin illoin ihoa ja aamutakit mieltä. ^^

    VastaaPoista
  13. nora: Noin mäkin ajattelin niistä alus-/kotivaatteista, mutta kun ne osoittautuivat ihaniksi niin pakko on käydä katsomassa nämä neuleetkin läpi. :)

    VastaaPoista