perjantai 12. marraskuuta 2010

Hirmu kiva

tunnetila: äääääääääää!!!

Sain nauttia kauniin kuulaasta ja virheettömästä ihosta parisen viikkoa ja sitten räjähti. Kirjaimellisesti. Tiedän, että ihon kuntoon voi vaikuttaa (ja vaikuttaakin) stressi (= viikkoja kestänyt jatkuva pakkaaminen ja loppuhuipennuksena ahdistava muutto), ulkoa tulevat epäpuhtaudet (= kahden asunnon siivoaminen ja pölyn keskellä asuminen), ruokavalio (= stressiin ja pakkausahdistukseen syödyt suklaalevyt ja "mä niin ansaitsen tämän lasillisen" kuohuviinit ahkeroitujen pakkauspäivien jälkeen), mutten silti voinut kuvitella saavani noiden kaikkien yhdistelmästä tällaista naamaa. Hui että, näyttää kuin minulla olisi vesirokko!

Kasvot on pääasiassa täynnä mojoavia näppylöitä, ja kun olen jättänyt
Pranarômin seerumin pois (etten ruokkisi näppyjä entisestään, tiedä sitten vaikuttaako seerumi noin) niin toisista paikoista iho taas on niin kuiva että meikkivoidetta on lähes mahdoton käyttää. Voi hitto mikä show!

Te ihmiset, kyllä, puhun juuri Sinulle, jotka ette kärsi iho-ongelmista (kasvoissa) ette voi kuvitellakaan miten onnekkaita olette! Selluliitti, ei toivotut ihokarvat, raskausarvet, pattipolvet, ylimääräiset vararenkaat vyötäröllä, nämä kaikki voidaan peittää vaatteilla, mutta auta armias kun naama kukkii niin siihen ei poppakonstit auta. Taidankin leikata silmänreijät tyynyliinaan ja lähteä se päässä huomenna istumaan koneeseen.

New York City, täältä tulee Nina! Ja ei, kiitos kysymästä sinä epäilevän näköinen tullivirkailija, tämä rokko ei tartu.

10 kommenttia:

  1. Kääk! Ensin iho kuin vauvan pylly ja sitten tuollaista. Pakko sanoa, että kuulostaa tutultua, muistaakseni Cliniquen tuotteet saivat aikaan sellaisen ihottuman ja ärtymyksen, että oksat pois. Siis ensin oli tietenkin se kuherruskuukausi ja mun iho oli niin hyvä...

    Tsemppiä, iho onneks rauhottuu kanssa aika nopeasti niillä vanhoilla ja tutuilla tuotteilla.

    VastaaPoista
  2. Nooruska: Kiitos empatiasta. Tämä on niiiiiiin perseestä! :)

    VastaaPoista
  3. Ounou!! Empatiaa satelee täältäkin. Voisiko se olla kuitenkin joku uusi tuote johon iho reagoi, viiveellä?

    Mä siirryin käyttämään pelkkää puhdasta jojoba-öljyä yövoiteena ja seuraukset on ihan ilmiömäiset (siis hyvässä mielessä).Suosittelen kokeilemaan jossain vaiheessa!

    Ja ihanaa reissua!!

    VastaaPoista
  4. Murrosikä?? Ehkä oot niinku Benjamin Button ja oot alkanu nuortua jälleen.

    p.s. Ihanaa matkaa! Olen taas jälleen kerran erittäin kateellinen!:)

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Enne: Kiitti. Ihan maailman tyhmintä että just nyt kun on lähdössä reissuun niin naama näyttää tältä. I'm loving it! NOT! Kiitti jojobavinkistä. Aion kuitenkin käyttää näitä samoja tuotteita reissun jälkeen ja kokeilla johtuuko se muka näistä... En halua uskoa.

    AnneVee: Mulle sopisi nimeksi pelkkä Benjamin Butt. Voi että tympii! :) Ja kiitos, lähetän sulle lämpimiä ajatuksia kun seison keskellä valomerta Times Squarella.

    VastaaPoista
  7. Voi, ei se sit ollutkaan mikään happy ending. Koitahan unohtaa asia ja nauttia nykistä :)

    VastaaPoista
  8. Ounou, se olikin siis vain tyyntä myrskyn edellä :/

    Toivottavasti voit kuitenkin edes nauttia matkasta edes vähän. Ei sitä kummiskaan ihan joka viikko pääse Isoon Omppuun. Pistän sulle virtuaalisia haleja ja positiivista energiaa tulemaan. Se voi tuntua semmoisena pienenä kihelmöintinä päälaessa, että älä ihmettele, minä se vaan olen :D

    VastaaPoista
  9. Voih, täällä on myös yksi kanssakärsijä, jaan tuskasi!
    Mulla naama räjähti antibioottikuurin jälkeen, itku ei oo kaukana,naamaan ei juuri enempää mahdu näppylää...
    Löysin kaapin perukoilta Cliniquen body treatment sprayn, olen suihkinu sitä naamalle, ja ihan niinkuin vähän auttaisi.
    Tsemppii sulle, ei kai mikään kestä ikuisesti?!

    VastaaPoista
  10. Täältä saat ihan täydet sympatiat! Oma nassu (ja silmänympärykset ja kaula ja kädet ja jalat...) ovat aivan hilseilykuivat eikä mikään tunnu auttavan. Kosmetologilta sentäs sain ihmevoidetta joka vähän helpotti rohtuvia silmäkulmia.

    Koita kuitenkin nauttia reissusta! Ei kurja iho saa pilata mahtavaa matkaa. :)

    VastaaPoista