sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Aina ei tarvita edes lapsia totuuden sanomiseen

tunnetila: opittua

Image and video hosting by TinyPic

liivi Lanvin for H&M, mekko Hanna Saren for Seppälä,
laukku Lumi, tossut UGG (kuvasta kiitos Emmi!)


Työkavereiden käymä keskustelu torstaina,
minulla päällä kuvan asu.


"Näyttää ihan siltä että sä Nina olisit raskaana!"

"Niin muuten näyttää.
Tuo mekko on tollanen tönkkö ja sit vielä kun sulla on tuo liivi niin
näyttää että yrität peitellä mahaasi."


"Joo, niin on! Näyttää ihan siltä!"

"Heheheheheheeehehh!!"

Mitä tuohon sitten itse sanoisi???

8 kommenttia:

 1. En oo ihan varma pitäskö itkeä vai nauraa? Ehkäpä molempia? Nauraa tilanteelle ja itkeä ihmisten typeryyttä... Taidan kääntyä nauramisen puolelle. :D

  ps. Ei todellakaan näytä että olisit pieniin päin.

  VastaaPoista
 2. Aina voi kiittää rehellisyydestä :)) Ja kiittää onnea että on niin hyviä työkavereita että ne kehtaa sanoa mielipiteensä suoraan.

  Tuollaisella karvajutulla voi olla vähän hämäävä vaikutus.

  VastaaPoista
 3. Tuohon voi vaikka sanoa että:
  "Näyttää ihan sille kuin teidän aivot valuisi ulos korvista. Mutta ei se mitään koska ettehän te tartte niitä muutenkaan" Ja erittäin leveä hymy siihen päälle
  =D

  VastaaPoista
 4. tiitiäinen: Mä olin tilanteessa niin hämilläni että en sanonut oikein mitään, hymyilin vain ja poistuin paikalta hämmentyneenä. Mumisin jotain "katsotaan sitten 9kk:n päästä" tai jotain..

  I May Say: Ainut positiivinen asia tuossa tosiaan oli se, että sanoivat suoraan eivätkä supisseet selän takana. Supisemisesta ne pahimmat juorut aina lähtevät muiden korviin ja huhumylläkkä on valmis.

  Rhia: Hahahah, miksi noita kuolemattomia lausahduksia ei ikinä keksi itse tilanteessa?! :) Tuo sun lauseesi täytyy laittaa nyt muistiin ja yrittää napata sieltä jos joskus tulee tarvetta. :)

  VastaaPoista
 5. Äh, noi on noita kommentteja. Näen punaista kun tuollaisia heitellään tosta vaan. En ikinä, ikinä uskaltaisi heitellä kenellekään tuollaisia - koskaan kun ei voi tietää mitä taustalta löytyy. Oon päättänyt että jos mulle vielä heitellään vastaavia kommentteja, niin totean siihen että läskiä se vaan on ja ihan omasta takaa.

  VastaaPoista
 6. No mitä sä sanoit?!

  VastaaPoista
 7. Netta: Joo, mäkin yleensä heitän tollasiin kommentteihin että läskiä tämä vaan on, mutta nyt olin niin hämilläni että naurahtelin vain.

  Vimps: No jotain mä selitin että katsotaan sitten yhdeksän kuukauden päästä osuiko arvailunne oikeaan tai jotain vastaavaa, yhtä tyhmää. Äh.

  VastaaPoista
 8. Niin, en minäkään ikinä keksin niitä nasevia vastauksi siinä itse tilanteessa vaan aina sitten myöhemmin kotona. Raivostuttavaa! Täytyy itekin yrittää muistaa tuo älynväläys jatkossa :D

  VastaaPoista