perjantai 3. joulukuuta 2010

Sävyeroja

tunnetila: tyytyväisyys

Sain yli vuosi sitten näytteen Make Up For Everin HD-meikkivoiteesta. Viime kesänä reissussa otin pienen näytetuubin käyttöön ja ihastuin heti tuotteeseen. Tykkäsin meikkivoiteen ohuesta koostumuksesta ja lopputulos iholla oli huomaamaton mutta kuitenkin tasoittava. Kaikkia näppyjä ohuella voiteella ei saanut piiloon, mutta ajattelin hankkia tuotteen silti.

Ostosreissulla Helsinginkadun liikkeessä sain kuulla että kevyt tuote on myös peittävä jos siitä valitsee iholle juuri oikean sävyn. Näytetuubini oli ollut hyvin lähellä oikeaa, mutta sain testattavaksi kaksi sävyä lisää. Käytin molemmat näytteet ja totesin toisen uusista näytteistä olevan minulle juuri se oikea.

Ennen New Yorkin matkaa vertailin meikkivoiteen hintoja netissä ja totesin saavani saman tuotteen reissusta niin paljon halvemmalla ettei Hesarilla poikkeaminen kannattanut (tuli kyllä kurja fiilis, olin nimittäin saanut liikkeessä todella hyvää palvelua ja silti päädyin hakemaan tuotteen toisaalta, nyyh, petturuutta!). No, samalle firmalle roposeni annoin silti.


Image and video hosting by TinyPic

En tietenkään muistanut ottaa näytepurkkia mukaan Sephoraan ja olin meikkivoidehyllyllä ihan hukassa. Muistin kaikkien käyttämieni sävyjen numerot mutten muistanut mikä niistä oli paras. Myyjän avustuksella sitten valitsimme minulle sopivimman. Ja kuinka ollakaan, tämän myyjän mukaan minulle paras sävy oli juurikin se ensin testaamani, joka siis oli suomalaisen myyjän mukaan lähes oikea mutta ei ihan. No, tällä nyt mennään. Tarpeeksi lähellä ihoni omaa sävyä tämä taitaa kuitenkin olla.

Ja arvatkaa muuten mikä tässä tuotteessa on juuri nyt parasta? Se ei kuivata ihoani lainkaan. Hip hei! Tuote, jota ajattelin käyttää pääasiassa kesäisin, pääsikin saman tien ympärivuotiseen käyttöön. Säästän vanhan, paksumman ja peittävämmän pakkelini talven juhliin. Voisi tosin kysyä että mihin juhliin. Tiedossa ei ole tänä vuonna yksiäkään (varsinaisia) pikkujouluja. Ei ole reilua!


6 kommenttia:

 1. Joo niillä on ihan hyvä palvelu tossa Hesarin liikkeessä (eli mun alakerrassa :P),saivat mullekin myytyä juttuja joita en edes välttämättä olisi tarvinnut :D. Noissa tuotteiden hinnoissa vaan on valitettavasti aika paljon ilmaa.. Suomessa nyt ainakin. Ei kestänyt ostaa tota meikkivoidetta vaikka se olisikin ollut varmaan hyvä.. En tiedä ootko muuten huomannut että sen meikkisiveltimen ovh joka sillon oli messissä siinä goodiebagissa jonka sai Make up Foreverin synttäreiltä oli tyyliin yli 70 euroa.. Ehhh. Miten meikkisuti voi olla niin kallis? Aina ei tajuu :P. Oon ehkä liian tyhmä huomatakseni käytössä isoja eroja.

  VastaaPoista
 2. Mii: Ai sulla on noin ihana kauppa alakerrassa?! Mulla menisi kaikki rahat jos asuisin siinä missä sinä. :) Onneksi meillä on alakerrassa vain Alepa. :)

  Ja häh, sen meikkisiveltimen arvo yli 70€!! Olenkin miettinyt onko kallis, se on nimittäin oikeesti paras suti mikä mulla on ikinä ollut. :D

  VastaaPoista
 3. Joo hah aloin kohteleen mun meikkisutia heti kunnioittavammin kun näin sen hinnan =D. En tosin osaa meikata kovin kivasti vaikka kädessä olisi tonnin pensseli. Mutta hauska huomio toi kyllä oli. Siellä oli marraskuussa opiskelijat tekemässä ilmasia meikkejä niin siksi tuli poikettua. Muutoin osaan ohittaa tuon putiikin sujuvasti koska tiedän että se ei ole rahapussini kanssa kovinkaan hyvissä väleissä.

  VastaaPoista
 4. Mii: Hih, noita liikkeitä jotka eivät ole hyvissä väleissä lompakon kanssa on aika paljon. Outoa miten eivät vaan tule toimeen. Tai sitten kun tulevat toimeen niin tulevat vähän liiankin hyvin.. ;)

  VastaaPoista
 5. Mä sain ne sunkin pikkujoulukutsut. Viisi! En tajua vieläkään. Miten voi aikunen ihiminen tulla moisesta onnelliseksi?! Heleposti, sanoisi putkimiesystävä.

  Paitsi saithan sä kutsun, mutta pakenit meitä isoon omenaan heheh.

  VastaaPoista
 6. Vimps: Oho!!! Viidet pikkujoulut! On mullakin tiedossa illallisia ja lounaita jos jonkin näköisiä mutta mikään ei ole nimikkeellä PIKKUJOULUT.

  Ja juu, sen yhden kutsun minkä sain jätin käyttämättä. Hoh hoijaa mun kanssa... :)

  VastaaPoista