sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Hento lehti

tunnetila: ihastus

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Löysin Brooklynista, rennon tyttömäisestä Jane´s Closet -liikkeestä kauniin ja herkän mutta pinnaltaan hieman rosoisen, pronssin värisen rannerenkaan. Ranteen ympärille hennosti kiertyvä lehti on samalla massiivinen mutta hyvin siro ja sopii ilostuttamaan niin arkea kuin juhlaa. Tällä viikolla rannerengas pääsi ensimmäistä kertaa ulkoilemaan ja tykkään siitä valtavasti!

Vielä liikkeessä muutamat lehteen upotetut kivet tuntuivat mielestäni vähän liian övereiltä, mutta käytössä on vain kaunista kun valon säteet sinkoilevat pienistä "timanteista" ja tuovat koruun säihkettä. Luulen, etten Suomessa olisi ostanut tuota korua juuri noiden istutusten vuoksi, mutta käytössä ne ovat osoittautuneet hyvin sieviksi. Odottakaahan kun näette New Yorkista hankkimani balleriinat. Niissä sitä on säihkettä kerrakseen.

Mikähän meihin (tai ainakin minuun), normaalisti järkeviin ja kohtalaisen minimalistisiin ihmisiin menee ulkomailla? Kotona sitä sitten mietitään että tuliko taas hankittua jotain liian överiä. Usein kuitenkin juuri niistä jutuista mitkä epäilyttävät tulee niitä lemppareita. Niin kävi tämänkin rannerenkaan kanssa. Nähtäväksi jää osoittautuvatko balleriinat virheeksi vai onko vain hauskaa kun tossut "kilisevät" jalassa? Kesää ja balleriinakelejä odotellessa...


8 kommenttia:

 1. Heh, kuulostaa tutulta tuo "minimalisti sekoaa ulkomailla". Itse olen kerran ostanut Italiasta kulutetut (!), strasseilla (!!) ja kirjailuilla (!!!) koristellut farkut. Ihan vaan siksi kun kaikki italian kaunottaret käyttivät niitä ja näyttivät kauniilta. En käyttänyt niitä kertaakaan :)

  VastaaPoista
 2. Sointu: Hahahha, anteeksi, nauran täällä ostoksellesi. :) Toi on juuri vaarana kun paikalliset käyttävät sujuvasti jotain joka alkaa näyttää siellä kivalta. Kotona vaatetta ei voi kuvitellakaan käyttävänsä. Juuri Italia on tuossa ehkä pahin maa. Ja Thaimaa on toinen hyväkäs jos ei ole skarppina ja pidä pintaansa. :)

  VastaaPoista
 3. Elä vaan matkusta Kanarialle, tuut sieltä vielä esittelemään hapsureunaista Tipi&Sylvesteri rantamaisemissa -paitulia!

  VastaaPoista
 4. AnneVee: Heh! En ole ikinä käynyt Kanarialla enkä siis ole päässyt hapsupaituleiden vaikutuksen alaisuuteen. Vielä. Tällä kelillä Kanarialle lähtö ei nimittäin ole kaukana..

  VastaaPoista
 5. Sitten ei muuta kuin toogabileisiin :D

  VastaaPoista
 6. onneli: Ooooo, joooo, toogabileet!!! Mulla on heti tammikuun alussa tiedossa yhdet naamiaisbileet joten voisikin yrittää suoriutua niistä helpoimman kautta ja pukeutua lakanaan. :)

  VastaaPoista
 7. vvk: Eikö olekin! Olen tosi tosi iloinen löydöstäni. :)

  VastaaPoista