maanantai 13. joulukuuta 2010

Kaulassa timanttiripset

tunnetila: idearikkaus

Image and video hosting by TinyPic

Mitä ihmettä, tekoripsistä tehty koru?!

Kun
Youth vs. Futuren Laura kertoi minulle viimeisimmästä myyntiin tulleesta tuotteestaan olin täysin pihalla. Siis mitä, kaulaan ripustettavia tekoripsiä? Ketjussa? Häh, mitä kohtaa mä en nyt ymmärrä? Vielä korun ensimmäistä kertaa livenä nähtyäni en ollut varma mitä siitä ajattelen, mutta nyt en voi kuin ihailla ihmisten kekseliäisyyttä.

Koru on samalla herkkä ja naisellinen, mutta myös huomiotaherättävä ja erilainen. Kaunis, mutta samalla kummallinen. Ihanan kiinnostava eikä varmasti jätä ketään kylmäksi.

Minulla on ollut muihinkin YVSF:n tuotteisiin asennoitumisongelmia. Merkin sulkakorut saivat minut aluksi epäilevälle kannalle. Sulka, tuo ihanan pehmeä ja silkkimäinen asia on miellyttänyt minua aina, lapsuuden inkkarileikeistä lähtien, mutta YVSF:n sulat oli maalattu ja ne olivat muuttuneet käsittelyssä koviksi. Suhtauduin koppuraisiin sulkakoruihin suurella varauksella.

Sain kuitenkin New Yorkiin mukaan YVSF:n medium -kokoisen sulkakorun jossa on kaksi kultaista sulkaa ja useita mustia ketjuja, ja mitä enemmän tuota korua olen käyttänyt, sitä enemmän siitä pidän. Tottumiskysymyksiä, tottumiskysymyksiä. Taidan olla jo niin vanha ja mielikuvitukseton, että nuorten lahjakkaiden ihmisten keksintöjen sulattelemiseen menee vähän aikaa. Sitä paitsi, ei kaikesta ole pakko tykätä. Mutta nyt myönnän että olen muuttanut mieleni ja tykkään (kovista) sulkakoruista. Tai ainakin tuosta mediumista jossa on paljon ketjuja jotka laskeutuvat kauniisti kaulalle ja solisluille.

Mutta mitäs sanotte ripsikorusta, upea vai outo?

8 kommenttia:

 1. Minusta tuo ripsikyynel-koru on ihana ja ajatus on kaunis :) Tykkään paljon niistä sulkakoruistakin, mutta en ole uskaltanut sellaista hankkia, pelkään että se menisi rikki niin helposti, olenhan tällainen tohelo.

  VastaaPoista
 2. Tavallaan näyttää kauniilta mut mietin että jos se vaikka roikkuu tisseissä niin onhan se vähän outo :D

  VastaaPoista
 3. Riemastuttavan kekseliäs koru-idea! Haluaisin kyllä eka nähdä tuon korun jonkun kaulassa (vink ;) ) ennenkuin pystyn muodostamaan siitä kunnollista käsitystä.

  VastaaPoista
 4. Mä taas ihastuin tuohon heti, sekä ilman kyyneliä että kyynelillä versioihin. Jotenkin ajatus kyynelistä timantteina on kaunis ja nätti. Mä voisin hankkia itsellenikin tuon korun, tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 5. mun mielestä ripsikoru on sekä vähän kummallinen, että aika kaunis, joka on yhdistelmänä varsin loistava. tykkään.

  VastaaPoista
 6. Minä tykkkään kyllä tuosta ripsikorusta. Outohan se on, mutta olen aina tykännyt vähän oudoista jutuista. Huomasitko muuten että Linnan juhlissa oli yhdellä vieraalla sellainen kultainen sulkakoru kaulassa :D

  VastaaPoista
 7. wikke: Mulla on itse sulat kestäneet hyvin siinä sulkakorussa, ketju on mennyt muutaman kerran poikki. Onneksi sen saa helposti korjattua.

  Petra: :)

  Onneli: Ketju on aika lyhyt joten koru ei roiku tisseissä. :) Jää kauniisti ylös kaulalle.

  Enne: Näyttäisin mielelläni korun kaulassa mutta tuo ihanuus oli minulla vain lainassa.

  Little M: Kyyneleet timantteina on kyllä ideana mitä kaunein!

  tiiti: Samat aatokset täälläkin: kummallinen mutta juuri siksi kaunis. :)

  Rhia: Oi, en huomannut sulkakorua Linnassa. Olipa hieno juttu!

  VastaaPoista