torstai 23. joulukuuta 2010

Urbaani legenda

tunnetila: nam nam

Image and video hosting by TinyPic

Käsite "paha venäläinen suklaa" (=tummaa suklaata joka on vanhaa, harmaata ja kovaa) on enää muisto vain. Urbaani legenda.

Ostin Pietarista kaksi suklaarasiaa niiden kauniiden pakkausten vuoksi. Ajattelin ettei konvehteja ole pakko syödä jos papereiden sisältä paljastuu harmaata massaa. Avasimme läksiäisissä rasioista toisen. Nam nam nam, ainakin tämä rasia oli täynnä ihanan ihanaa suklaata!


Kuuluuko Teidän jouluunne suklaa? Jos kuuluu, mikä on suosikkinne?

Image and video hosting by TinyPic

Tunnelmallista joulunaikaa Teille kaikille!

7 kommenttia:

 1. Ja samat jouluntoivotukset myös tänne :) Pääasia että on suklaata ja rentoa oloa.

  PS. oli ihan pakko ennen "joululomailua" tehdä vielä aatonaaton bonus-postaus sillä bongasin jotain ihan käsittämätöntä... nyt ollaan jo aikalailla meikäläisen tervejärkisyyden rajoilla xD

  VastaaPoista
 2. Yh, suklaa tulee jo ajatuksenakin korvista ulos, kun sitä jouluna on joka paikassa tarjolla! Ei ensimmäistäkään konvehtirasiaa tänä jouluna, jee!

  Marmelaatia ja juustoja sen sijaan löytyy, nam. Ihanaista joulua!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa joulua, mun jouluun on aina kuulunut Fazerin sininen, mutta tänä jouluna petän itseäni syömällä Vihreitä kuulia. Nehän on tietenkin PALJON terveellisempiä kuin sininen suklaa. Hih. :)

  VastaaPoista
 4. Rhia: Kiitos, rentoilu on jo aloitettu. :) Ja ne timantti-Reinot on mahtavat! Niitä on näkynyt isoissa mainoksissa jopabussipysäkeillä. :)

  Vimps: En olisi uskonut ikinä sanovani tätä, mutta ollaan vasta aattoaamupäivässä ja mä alan kans olla aika täynnä suklaata. Nooo, eiköhän tässä vielä muutama suklaarasia mene.. ;) Ihanaa joulua sinullekin!!

  I'm Lacking: Mukavaa joulunaikaa sinullekin!

  Eija: Ei, et voi korvata sinistä vihreällä. Mulla on hyvä idea: sulatat vähän sinistä ja kastat vihreät kuulat siinä. Saat molemmat maut ja vähemmän sinistä. Nam, tuo voisi muuten olla hyvää!!! :) Ihanaa joulua sinullekin!!!

  VastaaPoista
 5. Myöhästyneet jouluntoivotukset - tai ehkä ne on jo nyt liian pahasti myöhässä! ;)

  Vihreät kuulat tietysti, vaikka ne ei olekaan suklaata (kokeilen muuten ihan varmasti joskus tuota suklaadippausvinkkiä!), ja Budapest joista viimeisiä parhaillaan koluan 300 gramman boksista.

  VastaaPoista
 6. Ilona: Kiitos samoin! :) Tuo vihreiden kuulien dippaus tuli mieleen pelkästä suklaan himosta mutta se saattaa oikeastikin toimia. Täytynee itsekin testata.

  VastaaPoista