keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Hempeän kesäistä

tunnetila: odotus

Image and video hosting by TinyPic

Arvasitte varmaan etten viittaa otsikolla ulkona vallitsevaan säätilaan... Tänään satoi kuulemma, en onneksi itse nähnyt, LUNTA!! Kun mikään ei riitä...

Ainut hempeän kesäinen asia on tullut viime viikkoina vastaan H&M:n showroomilla jossa oli esillä tulevan kevään ja kesän juttuja. Vaaleita sävyjä, laskeutuvia ja liehuvia materiaaleja, ilmavia malleja ja kesän keveyttä. Voitte arvata miten ihana oli loskan keskeltä päästä sisälle huoneeseen josta huokui kesäinen tunnelma.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Vaikka mallistot olivat ensi silmäyksellä väreiltään, materiaaleiltaan sekä kuoseiltaan sieviä ja naisellisia, joukosta löytyi silti paljon muutakin. Kivoja ja rentoja leikkauksia sekä ilahduttavan paljon haalareita ja hauskoja lökäpöksyjä. Hempeät jutut olivat nekin pääosin maltillisia eikä ylilyöntejä löytynyt.


Kuvissa alla (kaksi seuraavaa kuvaa) H&M:n uusi ekologinen (kierrätyspellavaa, -puuvillaa ja -polyesteria) sarja joka lanseerataan tänä keväänä viimevuotisen The Garden Collectionin innoittamana. H&M:n ensimmäinen ekologinen sarja sai viime vuonna niin suuren suosion että kierratysmateriaaleista tehdyt mallistot päätettiin ottaa jokavuotiseen tuotantoon. Myös tällä hetkellä liikkeistä löytyy pieni ja erikoinen ylijäämäkankaista valmistettu sarja. Sarjan vaatteet on tehty kankaista, jotka jäivät yli H&M:n viimeisimmästä huippusuunnittelijayhteistyöstä Lanvinin kanssa. Mieletön idea!!!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ihastuin löysään ja lyhythelmaiseen valkoiseen kierrätysmateriaaleista valmistettuun pitsitoppiin niin paljon että se on saatava omaan kaappiin. Pitsitoppi tekee juhlavasta juhlavamman, mutta piristää kivasti vaikka farkkuja. Kuvassa yllä olevat kengät ovat nahkaa pohjia myöten ja hinta oli muistaakseni 69,90€. Ei hullummat yhdistettäväksi vaikka lahkeista käärittyjen lökärihousujen kanssa!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kuvissa yllä vielä muutamia kiinnostavia yksityiskohtia uusista jutuista. Alimman kuvan silkkisen pehmeillä hiuksilla varustellut tyttöset ovat ainoastaan nettiin tulevan uuden avauksen mallinuket. Mallistossa on vaatteita lähes jokaiselle naisellisemmasta tyylistä pitävälle (kuva 2), vaatteita saa nimittäin koosta 32 kokoon 54 asti. Mallisto tulee myyntiin maaliskuun alussa ja siis ainoastaan netissä. Mainio ja tervetullut avaus Henkkikseltä tämäkin.

Ja jee, olen ensi kesänä muodin huipulla espadrilloksieni kanssa. Viime kesän suosikkikenkiäni on näkynyt nyt joka paikassa. Onneksi ostin viime kesänä jemmaan kahdet!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti