keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Suklaapäivä

tunnetila: herkuttelu

Image and video hosting by TinyPic

Aloitin viime lauantain parhaalla mahdollisella tavalla: join kylmää cavaa ja söin suklaata niin paljon kuin sielu sieti (ja tämä sieluhan sietää...)! Vietin lauantaiaamupäivän muutaman bloggaajakollegan kanssa Leafin tilaisuudessa Maikkarin Aamu tv:n studiolla, jossa Makuja -ohjelman kokki Oula Hänninen johdatteli meidät suklaan herkulliseen maailmaan.

Pääsimme maistelemaan suklaafondueta ja dippailimme sulatetussa Royal-suklaassa niin perinteisiä marjoja (vadelmia ja mansikoita) kuin myös hieman eksoottisempiakin juttuja, esim. scampeja, simpukoita, broccolia sekä härkää. Omaksi suosikikseni muodostui yhdistelmä scampit maitosuklaassa, hyvänä kakkosena tuli marinoidut valkosipulinkynnet niin ikään maitosuklaassa. Aivan mahtavia makuelämyksiä, suosittelen testaamaan!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Tilaisuudessa saimme herkuttelun lisäksi kuulla Leafin uusista karkkipusseista: TV Mix Choco Snack ja TV Mix Choco Candy. Perinteiset TV Mix pussit saavat siis rinnalleen kaksi uutta pussia joissa vanhat suosikkikarkit ovat saaneet suklaakuorrutuksen. Kuvitelkaa esim. perinteinen salmiakkitassu tai noitapilli suklaakuorrutteisena. Nam nam nam!!

Vaikka yritin käyttäytyä tilaisuudessa hyvin enkä vetänyt herkkuja suuhun kaksin käsin niin liikaa tuli syötyä silti. Bussissa matkalla kotiin tuli (yllättäen) vähän huono olo. Lapsille aina nauretaan kun ne vetävät esim. synttäreillä sellaiset sokeriähkyt että valittavat pahaa oloa loppupäivän. Lauantain jälkeen on myönnettävä, etten ole saanut lisää järjen hitustakaan noista ajoista. Tuntuu vieläkin että takana on maailman parhaat synttärit!

Image and video hosting by TinyPic

Kuvat Hannu PeltolaPs. Muistakaa ystävänpäiväarvonta joka on voimassa koko tämän viikon!!


2 kommenttia:

  1. Kiitos, että olit selkein tapahtumasta kirjoittanut bloggari! Kyllä minua ainakin kiinnosti, että missä suklaassa sitä dipataan, jos kerran siitä kirjoitetaan ja olit eka, joka siitä kerto. t. nillittäjä

    VastaaPoista
  2. Petra: Ai, kiva kuulla! En ole ehtinyt muiden tilaisuudessa olleiden bloggaajien postauksia lukemaan joten en osaa sanoa niistä mitään, mutta hyvä jos sait täältä tarvitsemasi infon.

    Ja hauska etä kiinnitit juuri tuohon asiaan huomiota. Olin nimittäin ainakin itse yllättynyt että Royalkin käy sulatukseen ja dippailuun. Jotenkin sitä aina ajattelee taloussuklaata tai perus Sinistä.

    VastaaPoista