perjantai 25. helmikuuta 2011

Kaksi pakettia

tunnetila: jännitys ja tylsyys

Image and video hosting by TinyPic

Pari viikkoa sitten minua lykästi. Kaksikin kertaa. Lopulta eilen pääsin korjaamaan nopeasta hiirikädestä ja onnenkantamoisista syntyneen sadon vastaanottamalla kaksi pakettia maailmalta.

Tiesin molempien pakettien sisällön pääpiirteittäin, mutta pakettien avaaminen oli silti jännittävää puuhaa. Pienempi paketti aukesi ensin sillä sen sisältö ei saanut jännitystä väreilemään suuremman paketin lailla. Luulin nimittäin onnistuneeni pienemmän paketin kanssa.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Pienemmästä paketista paljastui Outnet.comin pika-alesta nappaamani iki-ihanat Tory Burchin platinaiset balleriinat jotka sovittelun jälkeen osoittautuivat inasen liian pieniksi. Äääää, tyhmää!! Vaihtoehtoja on nyt neljä: 1) yritän venyttää kenkiä itse "märkä villasukka kengässä" -metodilla, 2) vien kengät suutarille venytettäväksi (nahka venyy aina jonkin verran), 3) pidän kengät ja yritän löytää niille uuden kodin tai 4) palautan kengät (palautus on maksullinen). Ennen kun tungen kenkiin märät villasukat tai pistän ne asiakaspalautuksena postiin kysynkin olisiko kukaan teistä kiinnostunut tossuista? Balleriinojen koko on 7 (Euroopan koko 37,5) mutta mielestäni ne vastaavat enemmän kokoa 37.

Ensimmäinen paketti oli siis avattu ja jännitys oli vaihtunut pettymykseksi. Vitsit miten tylsä tunne. Tuijottelin hetken suurempaa pakettia ja pelkäsin kohtaavani pettymyksen myös sieltä. Päätin siis lepuutella mieltäni ja nukkua yön yli ennen kuin avaan toisen paketin. Tässä se toinen, suurempi paketti, sitten olisi. Saatte tekin jännittää kanssani vielä hetken.

Image and video hosting by TinyPic


11 kommenttia:

 1. Voisin olla kiinnostunut, mutta millaisesta hinnasta on kysymys?:)

  VastaaPoista
 2. Beany: Kenkien ovh. oli 225€ mutta ostin ne itse pika-alesta jolloin kenkien hinnaksi tuli 102€. Eli jos nouto Helsingistä onnistuu saat ne satasella (100€), jos taas päälle tulee postikulut Suomessa silloin hinta on 108,50€. Nämä kengät on oikeasti löytö ja olin super iloinen kun onnistuin ne itselleni tuohon hintaan nappaamaan. Nyt harmittaa. :(

  VastaaPoista
 3. ootko ikinä venytyttänyt suutarilla inan liian pientä kenkää? Minulta löytyy yksi jumalattoman ihana vintagekenkäpari joilla pystyy kyllä olemaan, mutta olisi kiva saada ihan vähän enemmän tilaa isovarpaalle... mietin vaan että onko turhaa maksaa venytyksestä, toimiiko se oikeasti. Villasukkasydeemi ei käy, koska leveyteen en halua lisää tilaa.

  VastaaPoista
 4. Nelliina: Venyttäminen toimii aina parhaiten leveyteen. Eli märästä villasukasta ja suutarin käsittelystä tulee periaatteessa sama tulos. Pituutta kengistä voi venyttää vain muutaman millin, joten jos kaipaat kenkiin lisää tilaa isovarpaille niin luulen ettei kannata maksaa suutarista. Tietty voit kysyä mutta mulle on suutari sanonut ettei pituutta juuri lisää saa. :(

  VastaaPoista
 5. Huom! Kengät on vielä vapaana, eli jos kiinnostaa niin huikatkaa täällä tai laittakaa sähköpostia. Muutoin palautan kengät alkuviikosta.

  VastaaPoista
 6. Voi, mulla kävi ihan samoin ekojen Toryjeni kanssa! Aina sanotaan, että ovat suurta kokoa, mutta eivät mielestäni, vaan ihan päin vastoin! -Ja itse vielä sovitin niitä kun ostin, huh huijaa. Onneksi löytyi kiva ostaja täältä kotisuomesta, kun palautus jenkkireissulta ostetuille kengille ei olisi onnistunut. Ja mikään villasukkavenyttely ei muuten koskaan ole mulla onnistunut, juuri siksi kuten Nelliina mainitsi, että tepsii leveyshommaan, mutta yleensä se kengän pienuus johtuu ainakin itselläni pituusmitasta, eli kengät "päistää", millaisen hienon termin opin ystävältäni pari päivää sitten :)

  VastaaPoista
 7. Lilou: Mä kans ihmettelen kun sivustolla oikein erikseen mainittiin että koot suuria, ota normaalia pienempi. Tein työtä käskettyä ja pieleen meni. Outo juttu.

  Hmm... Kengät "päistää".. Aika mielenkiintoisesti ilmaistu. :)

  VastaaPoista
 8. Emilia: Heh, mä kun laitoin nämä jalkaan ja kävelin niillä hetken eteisessä ajattelin, että voi hitto, liian pienet, nämä olisi Emilialle ihan sopivat! :D

  Eli nämä on mulle just saman verran pienet mitä ne JonaK:t oli ja kun nekään ei venytyksestä huolimatta venyneet niin ne on nyt sinulla. Luulen siis että nämä on sulle (onnekkaalle) just sopivat. Harmittaa ihan hulluna kun ne on mulle pienet!

  VastaaPoista
 9. Emilia: Kenkien väri on platina, eli enemmän kulta kuin hopea. Nämä kengät on oikeasti niin hyvät ja laadukkaat ettet tarvitse tulevalle kesälle enää näiden jälkeen yksiäkään kenkiä. Tekevät asusta kuin asusta upean! :)

  VastaaPoista
 10. Kengille löytyi uusi koti, kiitos kaikille kiinnostuksesta! :)

  VastaaPoista
 11. Emilia: Hmmm... Sitä saatte odotella vielä hetken.. Mutta sen sanon että sieltä ei paljastunut pettymyksiä. ;)

  VastaaPoista