sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Kun ei jaksa ajatella

tunnetila: tylsyys

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

hupullinen villatakki Gant,
kauluri Noolan, pusero American Apparel,
samettihousut MarcO'Polo


Kun talvi puuduttaa eikä pukeutumiseen ole muita syitä kuin lämpimänä pysyminen on hyvä jos kaapista löytyy luottovaatteet. Vaatteet, jotka voi vetää päälleen vaikka joka päivä jos ajatuksetkin on niin jäässä ettei aamuisin pysty tekemään vaatevalintoja tai muita suuria päätöksiä. Tämän talven yleisin "pää jumissa eikä mikään kiinnosta" -asuni on ollut kuvissa esiintyvä vaatekerta.

Jalkaan kuuluisi vielä UGGit, mutta kuva kertoo totuuden: kenkiä ei ole jalassa sillä luottotöppösissäni on reikä!! Olen parina päivänä ihmetellyt miksi kävellessä tuntuu että oikean jalan varpaisiin tuulee ja nyt se on todettu, kengässä on isovarpaan kohdalla reikä. Ja tietysti kohdassa josta sitä ei voi (ainakaan näkymättömästi tai siististi) korjata. Hyvästi luotetut ystävät, tulen ikävöimään teitä.

Tämän talven toinen luottoasuni on ollut TopShopin harmaa pitkä mekko + yllä esiintyvä Gantin villatakki (joka muuten on joulun paras lahja, kiitos äiti!) tai Lanvin for H&M pörröliivi harmaaseen mekkoon yhdistettynä. Pitkän mekon paras puoli on se, että alle mahtuu mitä vaan. Olin mm. menneellä viikolla erääsä tilaisuudessa pitkä mekko päällä ja mekon alla minulla oli, mitäs muutakaan kuin toppahousut! Eikä kukaan huomannut mitään. Paitsi ehkä sen että kävellessä minusta kuului kummallinen kahina.. :)

Mutta nyt, nyt ulkona paistaa aurinko ja lämpömittarin lukema on -1. Voi jee!!! Jokohan pakkaset suostuvat luovuttamaan eikä minun tarvitse ostaa puhki käveltyjen karvatöppösten tilalle uusia kenkiä enää tälle talvelle? Laitetaan kaikki peukut pystyyn!! Oliko teillä tänä talvena luottovaatetta joka pelasti teidät pakkasen kynsistä (ja joka tekisi jo mieli tunkea kaapin perälle, pois silmistä ikuisiksi ajoiksi, tai ainakin ensi talveen saakka)?

2 kommenttia:

  1. Untsikkaan en enää kajoa jos ei mennä päälle viidentoista pakkasasteen! Se on sellaista toukan elämää, ulkona ookoo, sisällä takuulla liian kuuma.

    VastaaPoista
  2. Prefecta: Mä jo kerran pesin untuvatakin ja laitoin sen talviteloille. Nyt se on kaivettu taas esiin mutta ehkä olisi aika laittaa takaisin piiloon. Sanon kanssasi "EI UNTSIKOILLE!"

    VastaaPoista