torstai 17. helmikuuta 2011

Kulttuuritäti

tunnetila: kyseenalainen

Läksin maanantaina työpäivän jälkeen kiireellä Lilyn tupareihin ja aikaa asun miettimiseen oli pari minuuttia. Mieli halaji keväisempää asua, mutta kun ulkona paukkui yli 20 asteen pakkanen vetäisin päälleni Noolanin keittovillaisen mekon. Mekko on onneksi hihaton joten kaipaamaani keveyttä sain pukemalla mekon päälle läpikuultavan aamuta... eiku kimonon.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

kimono Monki, mekko Noolan,
kengät Dumond, laukku 2or +by YAT

(kuvissa kameran säätöjen treenaamista,
ensimmäinen puuroa, toinen parempi.
Huomaatteko eron?)


Vaikka tykkään molemmista vaatteista yksin, niin yhdistelmästä villamekko+kimono mieleeni tuli 50+ kulttuuritäti joka rientää ikityylikkäänä tilaisuudesta toiseen. Tiedättehän nuo leidit jotka osaavat keskustella mistä tahansa taidemuodosta kuin vettä vaan ja jotka ovat nähneet teattereissa kaikki ensi-illat?

Yhtä kaikki, en ollut asussa ihan kotonani. Miten ihmeessä vaatevalinnoilla saa aikaan hetkessä 20 vuotta vanhemman ihmisen habituksen?


Ps. Muistutan edelleen arvonnasta.

6 kommenttia:

 1. I May Say taitaa olla 50-vuotias kulttuuritäti, koska kuvan asukokonaisuus miellyttää hänen silmäänsä :)

  Kiva, että kassi löytyi. Löytyikö sattumalta punaista Birkiniä? :-)

  VastaaPoista
 2. I May Say: Heh, ei ollu mun punaista Birkiniä palautettu löytikseen.. Kumma juttu!

  Ja ei tuossa asussa sinäänsä mitään vikaa ollut, tunsin vain siinä itseni paljon enemmän keski-ikäiseksi kuin normaalisti. :)

  VastaaPoista
 3. No ei se tunne keski-ikäisyydestä ainakaan näihin silmiin näy missään =) Mielestäni hirmu kaunis ja tyylikäs combo!

  VastaaPoista
 4. Joanna: Voi kiitos! Hyvä ettet koe tuota asua keski-ikäisten asuksi. Itse näen sen edelleen sellaisena. :)

  VastaaPoista
 5. Mä pääsen ilmeisesti kans leikkimään kulttuuritätiä, sillä ostin tuon saman kimonon :D Muistelin tässä joku päivä, että sun olisi ollut eri merkkinen, mutta näemmä samasta osoitteessa olemme käyneet ostoksilla :)

  Mutta mun mielestä asu ei oo kulttuuritätiä nähnytkään, mutta tiedän, että jos itsellä on mielipide siitä, miltä asu näyttää, ei muiden mielipiteet sitä kyllä voi muuttaa suuntaan jos toiseen :)

  VastaaPoista
 6. Salka: Oih, odotan innolla kuinka itse tuon kimonon yhdistelet. Minulla on jo monta eri tapaa mielessä mutta nyt on niillä muille tavoille ihan liian kylmä. Tulisi jo kevät!! Tai siis kesä..

  VastaaPoista