lauantai 26. helmikuuta 2011

Somat tuubit

tunnetila: ilo

Image and video hosting by TinyPic

Sain testattavakseni kaksi sarjaa Lumenen uutuustuotteita: upean värisiä voidemaisia Radiant Touch luomivärejä ja syötävän herkullisia Smile Booster huulivoiteita. Molempiin uutuussarjoihin kuuluu neljä sävyä joista kaikki kuvassa yllä.

Heti samana päivänä kun sain tuubit kotiin testasin tuotteita kuvan oikeasta laidasta: luomivärin sävyä 4 Velvet Glow ja sävyttävää huulivoidetta numero 4 Strawberry Candy. Ihastuin kumpaankin tuotteeseen kerrasta ja voin suositella molempia sarjoja ihmisille jotka eivät jaksa panostaa ja puunata meikkiään vaan haluavat hoitaa meikkauksen helposti ja nopeasti.

Luomivärit ovat siis tuubeissa ja ovat voidemaisia. Tuubista puristetaan pisara luomiväriä vaikka kämmenselkään ja sen voi levittää luomelle sormin. Pari vetoa ja tuote on levittynyt kauniisti ja kestää hyvänä iltaan asti. Luomivärit on valmistettu 90% luonnon raaka-aineista eivätkä ne sisällä hajusteita tai parabeeneja.

Huulihoidot ovat Lumenen Natural Code -sarjaa ja pohjatuotteena kaikissa sarjan tuotteissa on suomalainen ratamo. Samalla kun huulihoide tekee huulista kauniin väriset se myös kosteuttaa, pehmittää ja suojaa.

Muita sarjojen sävyjä en ole vielä kokeillut sillä koukutuin heti ensimmäisiin testaamiini juttuihin. Ehkä sitten keväämmällä otan käyttöön sarjojen hieman hempeämpiä sävyjä. Nyt ei passaa lähteä heti tuotteita vaihtelemaan kun "meikkaajana tumpelo" on kerrankin jostain innoissaan!


Ps. Viikonlopun aikana uusia tuotteita myymälän puolella!

6 kommenttia:

 1. Ah, rakastan voidemaisia luomivärejä, ne ovat niin helppoja arkimeikkiin! Pakko ehkä hankkia tuollainen kuin toinen tuubi vasemmalta, näyttää sopivalta korvaajalta edeltäjälleen. :) Tiedätkö näiden hintaa?

  VastaaPoista
 2. Olga: Mä en ole ennen voidemaisiin luomiväreihin edes tutustunut ja nyt harmittaa etten ole. Ihan mahtavia tuotteita!

  Sävyjä luomiväreissä on siis neljä: 1 Nougat Glow (satiininhohde nutria), 2 Nude Glow (satiininhohde kerma), 3 Satin Glow (satiininhohde siniharmaa) ja 4 Velvet Glow (satiininhohde pehmeä luumu) ja hinta on 12€.

  Omilla luomillani voide pysyy todella hyvin. Kun aamulla laittaa niin voide lähtee pois vasta illalla kun puhdistan meikit pois. Suosittelen!

  VastaaPoista
 3. Mä haluaisin just tollaisia Lumenen tuubi luomivärejä..:)

  www.thecabinetoffashion.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Salha: Nämä on ihania, eli shoppailemaan vaan! :)(Tosin en tiedä joko näitä saa, mutta pian ainakin.)

  VastaaPoista
 5. Pakko kokeilla, jos kerran ei vaadi meikkaajantaitoja nuo luomivärit! Jippii!

  Kaisa

  VastaaPoista
 6. Kaisa: Ei vaadi meikkaajantaitoja, mekin siis osataan! :)

  VastaaPoista