lauantai 5. helmikuuta 2011

Paljastuksia

tunnetila: hankaluus

Vimps antoi minulle kaksi blogitunnustusta kerralla. Ooh, kiitos kiltti!

Nämä tunnustukset eivät tule kuitenkaan ilmaiseksi, sillä molemmat velvoittavat saajaa tekemään seitsemän (7) paljastusta itsestään. Vaikka höpöttelen täällä aina vähän mitä sattuu, on tällaiset haasteet minulle silti aina jotenkin hankalia. En halua vastailla tylsillä fraaseilla mutten kuitenkaan halua paljastaa liikaa yksityiselämästäni. Noh, lupasin silti yrittää ja tässä niitä paljastuksia sitten tulee.


Image and video hosting by TinyPic

1. Minulla on mallikansio ja olen ollut (nuorena ja 10kg sitten) mallitoimiston listoilla vaikka olen malliksi kääpiömäisen lyhyt.

2. Noina aikoina kävin ammattimallikoulutuksen ja osaan edelleen kävellä catwalkilla niin kuin pitää ja osaan tehdä lavakäännökset yms luontevasti.

3.
Olen nuorempana ostanut useita vaatteita vain siksi, että ne olivat jotain tiettyä merkkiä. En välttämättä edes pitänyt noista vaatteista, oli vain hienoa omistaa jotain Ralph Laurenilta tai Guessiltä. (Voi jestas mitä rahan tuhlausta!)

4. Söin kerran opiskeluaikoina kahden kuukaudeen ajan vain kolmea ruokaa: spagettia pestolla ja oliiveilla, tavallista makaroonia tomaattikastikkeessa olevan tonnikalan kera ja linssikeittoa oransseista linsseistä ja porkkanasta. Syynä onnettomaan ruokavalioon ei ollut edes pelkkä rahapula. Rahapulan lisäksi tykkäsin noista ruoista niin paljon etten halunnut laittaa muuta.

5. Olen virkannut viimeksi yläasteella. Tarkoituksena oli virkata pieni pöytäliina mutta virkkasin hampaat irvessä niin tiukkaa silmukkaa että liina käpristyi ja siitä tuli kivikova nuken hattu. Sen jälkeen en ole virkannut.

6.
Ostin viime viikonloppuna laivalta 500g suurpussin Polly suklaakarkkeja ja söin koko puoli kiloa muutamassa päivässä.

7. Kiinnyn helposti asioihin joita käytän päivittäin. Esim. puhelimen tai läppärin vaihto on vuosien prosessi joka kestää ja kestää kun en pysty tuopumaan mistään mikä toimii vielä. Viimeisin läppärini oli jo niin vanha ettei se jaksanut pyörittää lyhyitäkään videoita (esim. You Tubesta), mutta kun sillä pystyi vielä kirjoittamaan ja nettikin aukesi juuri ja juuri (hyvin hitaasti mutta kuitenkin) niin en millään pystynyt luopumaan siitä.


Image and video hosting by TinyPic

8. Entisen asuntomme seinänaapurina asui eräs julkisuudenhenkilö. Pariskunnan erimielisyydet kuuluivat todella hyvin seinän läpi (riidat olivat hieman äänekkäitä) ja aina kun näen ko. henkilöä minun tekisi mieli kertoa mitä kaikkea tiedän hänen elämästään ja ongelmistaan.

9. Tykkään omituisista rutiineista. Esim. aina kun käyn teatterissa, oopperassa, baletissa tms. minun on saatava väliajalla tilkka cherryä. Juon cherryä ainoastaan noiden tilaisuuksien väliajalla, en koskaan muulloin.

10. Olen hyvin järjestelmällinen. Olen ollut töissä kirjastossa ja suuressa arkistossa, ja rakastin mm. järjestää hyllyjä ja aakkostaa uutuuskirjoja. Noina aikoina myös kotona kaikki piti olla järjestyksessä. Mm. cd-levyt olivat hyllyssä aakkosjärjestyksessä ja auta armias jos huomasin silloisen poikaystäväni laittaneen levyn väärälle paikalle! Olen onneksi rentoutunut noista ajoista enkä jaksa enää pingottaa turhaan.

11. Kyllästyn asioihin helposti. Esim. nyt en jaksa keksiä enää yhtään paljastusta. Kyllästyttää jo.

Stylish Blogger Awardin minulta saa Wikke, The Versatile Blogger -tunnustuksen annan eteenpäin Ilonalle. Ladies, teidän vuoronne!

14 kommenttia:

 1. Ihanaa, ku paljastelet! Vähä jäi kyl kiinnostamaan, kuka toi sun naapurissa asunut julkkis on...

  VastaaPoista
 2. AnneVee: En kerro, ainakaan täällä blogissa! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos muru! <3 Nyt pitää vain keksiä 7 vaikeaa paljastusta, oon niin huono näissä..

  Mäkin rakastan polly-karkkeja, haluan niitä heti!

  VastaaPoista
 4. wikke: Ensi kerralla kun ostan laivalta/lentokentältä jättisäkin Pollyjä kutsun sut meille. Oli nimittäin aika karmee olo kun olin vetänyt niitä puoli kiloa yksin. :)

  VastaaPoista
 5. Ooh, paljastukset 6 ja 10! Tällaista karkinmättäjää, jonka sisällä asuu toisinaan villiintyvä pieni pedantti arkistonhoitaja, lämmittää tietää että maailmassa on muitakin.

  VastaaPoista
 6. Netta: Haahahah, ja jee, kohtalotoveri!! <3 Järjestys sen olla pitää! :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi6/2/11 12:48

  Pollyja ei vaan voi vastustaa! Mun arkistonhoitajuus jää kyllä (valitettavasti) työpaikalle, ja omat paperit on semmosessa kaaoksessa ettei paremmasta väliä... Vaikka ehkä se on vaan hyvä, ei ainakaan vie töitä kotiin :D

  Kaisa

  VastaaPoista
 8. Kaisa: Ei ole todellista! En ole koskaan aikaisemmin kuullut kenenkään tykkäävän Pollyista yhtä paljon kuin minä. Tämähän on ihan mahtavaa! Tälläkään kertaa en ostanut laivalta mitään muuta kuin jättipussin Pollyjä. Pollyt on aina lähes koko reissun tarkoitus. :) Hahaahah!

  VastaaPoista
 9. Tuo 7. kohta kuulostaa tutulta. On vain niin vaikea luopua esineistä, jotka toimivat vielä (ainakin jotenkin..). :)

  VastaaPoista
 10. Vanilja: Olisitpa nähnyt kun yritin luopua puhelimestani... Vanha puhelin oli jo niin kremppa että usein kun otin sen käteeni vastatakseni puhelimeen, siitä putosi takakansi irti. Mutta kun sillä pystyi vielä soittamaan niin "tää on ihan hyvä, en mä tartte uutta. Jos mä vaikka laitan kuminauhan tähän ympärille ettei tuo takaosa irtoa.." :D

  VastaaPoista
 11. Siis täh, voiko semmonen riittää pariksi päiväksi? Mulla menee muutama tunti niin jo itken ähkyä ja karkkien perään... :D

  VastaaPoista
 12. Onneli: Jeeeee!!! Mä söin sitä puolen kilon pussillista viisi päivää eli en taidakaan olla ihan toivottomin tapaus. :D :D

  VastaaPoista
 13. Kiinnostavia paljastuksia ;)

  Kielipoliisista päivää: jos juot cherryä, juot kirsikkaa... Jos juot sherryä, juot väkevää viiniä ("mummojuomaa") ;)

  VastaaPoista
 14. Heidi: Kiitos Heidi korjauksesta! Arvaas muuten mitä? Samalla paljastui aukko sivistyksessäni. Olen nimittäin aina luullut että sherry tehdään kirsikoista, ei rypäleistä, ja että sen nimi on siksi cherry.

  Enää ihmetyttää vain se, mistä ihmeestä siihen juomaan tulee se kirsikan maku jos se ei ole kirsikoita nähnytkään??? :D

  VastaaPoista