keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Ensimmäinen toipilaspäivä

tunnetila: ilo

Image and video hosting by TinyPic

Olo alkaa olla jo parempi ja eilen uskaltauduin ulos ensimmäistä kertaa lähes viikkoon. Lounas venyi shoppailureissuksi, kahvilassa istuskeluksi, leffassa käynniksi, The Rasmuksen keikaksi ja vielä tapas-viini-iltapalaksi, mutta jaksoin hyvin ja oli tosi kiva päivä! Täytyy vain toivoa etten ahnehtinut liikaa heti ensimmäisenä toipilaspäivänä ja ettei flunssa palaa takaisin korkojen kera. Makuaisti on jo hieman palautunut mutta edelleenkään en meinaa haistaa mitään.  

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

jakku H&M Trend, harsoneule Samuji, pellavahuivi Marimekko, 
hame mekon alla TopShop, laukku Italiasta, balleriinat Tory Burch

Eilisen asusta (alusmekko, paksut sukkahousut, hame, neule, jakku, kaulahuivi) ei välttämättä uskoisi että nyt eletään kesäkuun puoliväliä. Aurinko kyllä paistaa mutta silti ulkona on ihan hirmuisen viileä. Eilisellä ostosreissullakin tuli hairahdettua ja ostin mm. paksun harmaan villaisen kaulahuivin. Toivottavasti huivi pääsee käyttöön vasta syksyllä, enää tänä kesänä en suostu sitä käyttämään. No, ehkä täytyy vain iloita siitä että juuri nyt ei sada vettä ja siitä, että ulkona tarkenee jo ilman takkia. Pienet on ilot Suomen ilmastossa näin kesäkuun kolmastoista.

Joko Te tarkenette ulkona kesäisemmissä vaatteissa? Onko kaikkialla Suomessa näin viileää?

7 kommenttia:

  1. Huikkasin tuolla toisellakin tontilla jo, että bongasin teidät kun pyyhälsitte ohi Rasmuksen jälkimainingeissa mutta en ehtinyt sanoa mitään kun olin aidan väärällä puolella. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi että! Olisipa ollut kiva törmätä. Muuta ne "oikeat" treffit täytyy kyllä pian sopia. :)

      Poista
  2. Noista kuvista tuli ihanat!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuli! Hyviä oli niin monta että oli kerrankin jopa vaikea valita mitkä julkaisee. Kiitos kuvaajalle! <3

      Poista
  3. Jos yhtaan lohduttaa niin Pariisissa on aika nihkeat kelit....vetta sataa kohta jo kahta viikkoa putkeen ja lampotilat heiluu siina +17c kieppeilla...pyh..

    T.Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei... Täällä oli perjantaina ihana helle, ekakerta kun en palellut tänä keväänä, mutta nyt sataa kaatamalla ja tuntuu ihan syksyltä. :( Jaksamista meille molemmille. :)

      Poista
  4. Kiitos Emilia, asu on ihan lemppari. :) Mä taisin lähteä liian aikaisin toipilaana liikkeelle, eilen nimittäin nousi taas pieni kuume. Voi hitto että ärsyttää. :( Mutta joo, ei ole vielä täälläkään kesävetimiä kaivettu esiin. Nytkin tuntuu ihan syksylle kun katsoo ulosnkaatosateeseen ja myrskyyn.

    VastaaPoista