maanantai 4. kesäkuuta 2012

Voita matka Mádaran tehtaalle Latviaan

tunnetila: tyytyväisyys

Latvialainen luonnonkosmetiikkamerkki Mádara on aina käyttänyt ekosertifioiduissa kosmetiikkatuotteissaan raaka-aineita läheltä, latvialaisilta pelloilta ja lähimetsistä. Vain parhaat ja luonnonmukaisimmat raaka-aineet on kelpuutettu mukaan. 

Sain muutama viikko sitten kuulla, että pitkällisten hakuuprosessien jälkeen Mádara on löytänyt tuotteisiinsa uuden raaka-aineen myös Suomesta. Pääsin mukaan kampanjaan, jossa muutama suomalainen bloggaaja sai arvuutella mitä raaka-aineita Mádara voisi Suomesta tuotteissaan käyttää. Jokainen bloggaaja teki arvauksistaan pienen videon (videon pituus sai olla korkeintaan 10 sekuntia) ja kooste näistä arvauksista löytyy postauksen lopusta.

Oma arvaukseni meni metsään, heh ihan kirjaimellisesti kun luonnon raaka-aineista on kyse, mutta myös väärällä arvauksella pääsin osallistumaan kilpailuun. Kisassa on siis mukana kahdeksan bloggaajaa ja kilpailun palkinto on tosi kiva. Kisan voittaja pääsee PR toimisto Sugarin ja Mádaran maahantuoja Natcosin edustajien kanssa parin päivän matkalle Latviaan! Matkalla vieraillaan Mádaran tehtailla sekä tutustutaan Latvian pääkaupunkiin Riikaan.

Olisi tosi kiva päästä reissuun, mutta arvatkaa mikä kilpailuussa on parasta? Myös yksi blogin lukija pääsee mukaan! Jos siis sinulla ei ole suunniteltua ohjelmaa heinäkuun alussa, 5.-6.7., kannattaa ehdottomasti ottaa osaa kilpailuun. Olisi tosi kiva päästä Mádaran tehtaille ja kiertelemään Riian vanhaan kaupunkiin juuri Sinun kanssasi!

Lisätietoja kampanjasta löytyy Mádaran sivuilta.   

 


#madara #inspirationchallenge

Youtube-linkki videoon: http://youtu.be/Nt4K7xo8zvg

Kisa on auki 22.6. asti ja matkan arvonta suoritetaan viiden eniten keskustelua herättäneen postauksen kesken viikolla 24.

Pidän peukut pystyssä team Tunnetilalle ja toivon, että mahdollisimman moni teistä jättää jonkinlaisen puumerkin tähän postaukseen ja vaikkapa linkkaa tähän postaukseen omassa blogissaan. Valitettavasti Tunnetila ei ole FB:ssä jossa videota olisi helppo jakaa eteenpäin tai klikkailla "tykkää" namiskaa, mutta jos tykkäät ja haluat osallistua matkan arvontaan kanssani, niin blogin kommenttiboksissa voi myös tykätä kirjoittamalla sinne vaikka "peukku". Heh, luodaan yhdessä köyhän miehen oma facebook! 

Onnea kisaan meille kaikille!  

32 kommenttia:

 1. Odotan innolla millaisia tuotteita koivunmahlan ympärille rakennetaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin! :) Kiitos kommentoinnista Myy!

   Poista
 2. peukku!
  minäkään en ole facebookissa, on ihan kiva että ihan kaikki blogitkaan eivät ole :) ei mene kaikki aina ohitse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos iduska! Elämä pyörii nykyään ihan kohtuuttoman paljon facebookin ympärillä ja on totta, että paljosta jää paitsi jos sinne ei liity. Kiva kuulla että sinä et ole lähtenyt siihen mukaan. Tsemppiä erossa pysyttelyyn! :)

   Poista
 3. Anonyymi4/6/12 14:12

  tykkään todellakin, peukkua siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anonyymi, myös sinä ansaitset peukutuksen. :) :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Nasu! Tykkään ja arvostan. :)

   Poista
 5. Peukku peukku PEUKKU!

  No siis todellakin olen tässä kisassa mukana! Olispas ihanaa päästä Riikaan sun kanssa ja tutustumaan Mádaran tehtaisiin! Kiva kisa, todellakin!

  Mä lupaan myös linkata tähän postaukseen omassakin blogissa lähipäivinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti peukutuksesta Vimps! Olisi kyllä kiva voittaa tuo matka ja päästä yhdessä tutustumaan Mádaraan. Tapasin Mádaran perustajan muutama viikko sitten ja kyseessä oli niin ihana ihminen että viihtyisimme reissussa varmasti.

   Poista
 6. Miten mäkin olisin arvannu mustikkaa. Kuitenkin, peukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti peukusta Mau! Mä arvasin kans mustikka sillä olen kuullut siitä niin paljon hyvää. Mustikka on kuulema maailman superfoodeista superein! :)

   Poista
 7. Meikäki peukuttaa sua.

  Olishan se ihan jees lähtee reissaamaankin, mutta mullei sovi tolloin. Pyh. Riika oli hurjan nätti kun siellä muutama vuosi sitten tuli käytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora peukusta ja harmi ettet pääsisi mukaan jos voitettaisiin tuo matka. Uskon että meille olisi tullut kiva reissu yhdessä. :)

   Poista
 8. Sun ja Hannan tavat arvata oli kyllä ehdottomasti parhaimmat. Peukkupeukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Onneli! Hannan kaura-animaatio on kyllä mahtava, ihan oma suosikkini kaikista.

   Poista
 9. Anonyymi4/6/12 20:38

  Tykkään ja peukutan:)

  Josie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Josie! Köyhän miehen FB toimii vallan mainiosti! :)

   Poista
 10. Tykkään tykkään, team tunnetila gogo! Mutta voi rähmä, eipä taida tuolloin reissailu onnistua, veikkaanpa että kesäloman jälkeen onkin koko loppukesä sitten niin työntäyteinen että huhhuh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salka, Team Tunnetila kiittää! :) Olisi kyllä kiva lähteä kanssasi Latviaan, mutta onneksi Pariisin matkanne oli onnistunut. Yksi täydellinen matka kesälle on ihan tarpeeksi. :)

   Poista
 11. Samaa mieltä Onnelin kanssa, sinun ja Hannan arvaustavat olivat molemmat hauskoja.

  Jos kirjottaisin blogia niin ehdottomasti linkkaisin tämän sinne. Mutta kun ei ole niin täytyy vain peukuttaa täällä team Tunnetilan puolesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos peukutuksesta eskimo! Itsekin tykkään Hannan animaatiosta tosi paljon. :)

   Poista
 12. Peukku! En ookaan ennen käyny Latviassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Nyt olisi hyvä aika mennä Latviaan. Olisi kiva päästä sinne yhdessä.

   Poista
 13. Sokkotreffit Madaran tehtaille, siinäpä varsinainen Tunnetila :). Olen seurannut Madaran vaiheita Suomessa ja tykkään heidän tavasta markkinoida tuotteita. Lisäksi on super ihanaa että tuote on lähtenyt perustajan sydämestä ja laajentunut muihinkin maihin. Kaiken lisäksi tuotteet ovat ihania, etenkin se "kimallusvoide". Tsemppiä meille!

  VastaaPoista
 14. Heh, sokkotreffit olisi tosi kiva kesän piristys! Pidetään peukkuja pystyssä. Ihana muuten että minulla on niin kivoja lukijoita että haluaisin oikeasti lähteä kanssanne yhdessä matkalle. Ei tuntuisi ollenkaan kummalliselta. :)

  VastaaPoista
 15. Anonyymi7/6/12 22:07

  Tykkään ;)

  VastaaPoista
 16. Anonyymi8/6/12 17:14

  Mä pidän peukut pystyssä sulle vaikka kisaan en osallistukaan:) Mulla on loma vasta myöhemmin..

  Ellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellu! Ja harmi ettet pääsisi osallistumaan matkalle. Olisi ollut kiva päästä Latviaan kanssasi. :)

   Poista
 17. Tykkään tietenkin! Tosi kiva kilpailu!

  Olen ihastunut Madaran tuotteisiin kovasti, ja olisi tosi kiva nähdä mistä ne ovat peräisin ja miten ne valmistetaan. Hienoa myös, että Madara on nuorten naisten perustama yritys, joka on menestynyt tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä pupu! :) Totta tosiaan olisi kiva päästä katsomaan miten tuotteet syntyy lähimetsän aineksista. Mieletön mahdollisuus joka on onneksi otettu käyttöön.

   Poista