torstai 7. kesäkuuta 2012

Kolottaa

tunnetila: kiukkuinen

Image and video hosting by TinyPic

Vietin juuri ihanan viikon vanhempieni hoivissa rentoutuen ja perheen naispoppoolla shoppailen. (Shoppailu ei meillä muuten tarkoita järjetöntä ostamista vaan kaupungilla kiertelyä ja rennon olemisen fiilistelyä.) Viikko oli niin ihana etten olisi halunnut palata vielä kotiin Helsinkiin. Palasin kuitenkin tänään, sillä junaliput oli ostettu ja ohjelmassa on koko tulevan viikonlopun valtavasti kivaa tekemistä.

Paloni täyttää huomenna vuoden ja niin ikään Guess juhlii synttäreitään samana iltana. Myös lauantaina on aihetta juhlaan, sillä ystäväni täyttää pyöreitä vuosia. Elo olisi siis yhtä juhlaa jollen olisi saanut tiistaina kammottavaa flunssaa. Kaksi päivää sinnittelin pystyssä lääkkeiden voimin mutta maku alkoi mennä siitäkin, makuaisti katosi nimittäin eilen. Kävimme eilen syömässä paljon kehutussa King's Crownissa ja ainut mitä ateriasta maistoin oli pienet chilin palat ja erittäin valkosipulinen aioli. Voi että harmitti syödä herkullisen näköinen hampurilainen (kuvassa) ja vain arvailla miltä ruoan pitäisi maistua. Ravintola oli kuitenkin niin kiva että sinne on mentävä toistekin, ensi kerralla mielellään makuaisti mukana.

Sinnittelin kapsäkkeineni päivällä kotiin ja kaaduin nuutuneena sänkyyn. Heräsin hetki sitten ja kun joka paikkaa kolotti mittasin kuumeen. 38,3. Hopsan, ei ihme että jäseniä särkee. Joudun siis vaihtamaan Palonissa synttäreiden kunniaksi tarjottavan luomuskumpan Finrexiniin ja ystävien seuran nenäkannuun. Voi rähmä! Mutta menkää Te Paloniin, synttärit (kutsu täällä) on tarkoitettu kaikille Palonin kavereille. Paikan omistaja Minna on ihana, ja lisää ihanuutta huomenna Palonissa tarjoilee Eva & Manu.

Menkää siis huomenna Paloniin. Minä halailen kotona nenäkannua ja olen kovasti hengessä mukana!


Ps. Keksin äsken ensimmäisen hyvän asian makuaistin katoamisesta. Imeskelin juuri ärtsyn kurkkupastillin ja sen jälkeen menin pesemään hampaat. Ei maistunut miltään! Normaalisti tuo makuelämys on jotain niin kammottavaa että hampaiden pesun voi tehdä vasta tuntien päästä kun pastillin maku on kadonnut makunystyiltä kokonaan. Haluan silti makuaistini takaisin, mielellään ihan heti.

Ps2. Piristäkää kiltit minua ja kertokaa vaikka vitsejä. Tai osallistukaa Mádara-arvontaan. Ilahdun molemmista teoistanne.

13 kommenttia:

  1. Voih, pikaista paranemista sinne! Itse juuri parannuin täysin (koputan puuta) puoli vuotta vaivanneesta keuhkoputken tulehduksesta. Ei se toki puolta vuotta putkeen kiukunnut, mutta nosti päätään kuukauden välein muistuttamaan etten ole täysin terve. Mutta nyt vihdoin jos kaikki olisi kunnossa! Uskon ja toivon että siellä voidaan paremmin jo parissa päivässä! En ole hääppöinen vitsien kertoja, mutta tässä yksi Putouksen 1. tuotantokaudelta mieleen tullut: Mikä on maailman suosituin vihannes? ... BESTSELLER! =D Ehe ehe, toivottavasti hiukkasen piristi. Itse kun kuulin tuon ekaa kertaa väsyneenä nauroin varmaan 20 minuuttia putkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, onneksi tulehduskierteesi on ohi. Tuo olisi kyllä kamalaa. Itselleni urheilu on se henkireikä joka pitää minut kasassa enkä edes halua kuvitella miten kamalaa olisi jos ei pääse liikkumaan pitkään aikaan. Sekoaisin luultavasti. :)

      Hih, kiitos vitsistä. Nauratti ja taisi vähän parantaakin. Tänä aamuna ei nimittäin kuumetta enää ollut, toivottavasti lepo vie myös muuten kirjan olon pois.

      Poista
    2. Siis kurjan olon. Voi että tätä sanojen arvaajaa... Saakohan tätä mitenkään pois päältä?

      Poista
  2. Voi itku! Flunssa kesällä, voiko ärsyttävämpää olla :( Lepäile ja relaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos Heidi muuta, juuri kesäflunssaa ärsyttävämpää ei voi olla! Kiitos, yritän levätä niin hyvin kuin osaan. :)

      Poista
  3. Tämä tuli ekana mieleen, joten tässä:

    Mustalainen meni työkkäriin kysymään töitä. Virkailija: "Nyt olisi tarjolla huippupesti, johtajan paikka, helppo työ, iso palkka ja vielä lisäksi autoetu". Mustalainen siihen: "Valehtelet!" Virkailija: "Ite aloitit!"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahahaahah, voi ei!!! :) :) Tälle aiheelle ei kai saisi nauraa, mutta repesin silti. :) Kiitos ihana merikukka!

      Poista
  4. Niin tunnen ja jaan kanssasi tämän pirun kesäflunssan. Omani alkoi sunnuntaina järjettömällä kurkkukivulla, joka hellitti vasta eilen. Pari päivää vietin vuoteessa, sitten sinnikkäästi töihin, josta palasinkin sitten kotiin kuumeisena. Kyllä tämä tästä, mutta mietin juuri, että mistä mahtanee johtua, että flunssat nykyään ovat niin pirun sitkeitä. Lepo ja uni, parasta lääkettä. Voimia Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myös minulla alkoi tämä flunssa järjettömällä kurkkukivulla. Voimia myös sinulle Domi, toivottavasti paranemme molemmat pian. Ärsyttää olla sairaana sängyn pohjalla kun aurinko paistaa ja tekisi mieli ulos ihan älyttömästi. :(

      Poista
  5. Mun vitsi piti sensuroida.:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, niin piti. Mutta hauska se oli silti. :D

      Poista
  6. Harmi, että King's Crown -kokemus meni hukkaan! Meet sit terveenä uudestaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoa muuta. Otin lasin skumppaakin ja tuntui kuin olisi vettä juonut. Tyhmää. Mutta kiitos myös sinulle tuosta vinkistä, blogisi oli yksi paikka jossa huomasin ravintolaa kehuttavan. Toiste sit uudestaan.

      Poista