lauantai 16. kesäkuuta 2012

Kesäillan perusvarustus

tunnetila: melkein onni

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kesäilta. Seurana oikein rakas ystävä. Paikkana Kaisaniemen puisto. Lavalla Sting ja ilmoilla kaikuu Stingin ehdottomasti hienoin biisi Shape of My Heart. Tuo hetki sai herkistymään ja olisin saattanut itkeä ilosta ja hyvästä fiiliksestä ellen olisi ollut niin pirun jäässä.

UGGit ja paksu kashmirpoolo tekivät parhaansa mutta sekään ei auttanut. Hrrrrr!!!! Ihana Suomen kesä...

Image and video hosting by TinyPic

5 kommenttia:

 1. Olin pari vuotta sitten ystävän häissä heinäkuun neljäs ja jalassa silloin kesämekon kaverina oli UGGit sekä villatakki eikä ollut yhtään liikaa. Yöllä joku kurkkasi mittariin, joka näytti ruhtinaalliset +5. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, heinäkuussa plus viis! Ei ole totta! :)

   Poista
 2. Luulisi, että olisit tarjennut! Mä nimittäin olin eilen Alppilassa farkkusortseissa, topissa ja erittäin hyvin ilmastoidussa, harvaan kudotussa pellavaneuleessa. Jalassa kiilakorko-Ashit, jotka nekin piti ottaa pois, kun tuli kuuma! Otin takin ja huivin mukaan, jos alkaisi paleltaa. Ei alkanut.

  Tämä siis lauantai-iltana. Mutta ihanaa kuulla, että teillä oli kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ihmettä?? Mulla oli UGGit, pitkät housut, pitkähihainen aluspaita, kashmirpoolo, takki, villainen kaulaliina ja olin syväjäässä. Okei, mä en taitaakin olla vielä ihan toipunut tuosta flunssastani.. Äääääää!! Siis en taida olla parantunut.

   Poista
 3. No just aattelin, että et oo ehkä vielä toennut täysin. Mutta piti munkin laittaa ne Ashit takas töppösiin, kun alkoi tuulla. Mutta tarkenin silti sortseilla. Toki olin varautunut ja ottanut mukaan myös farkut ja takin ja huivin. Tänään niitä onkin tarvittu.

  VastaaPoista