torstai 28. kesäkuuta 2012

Lounaalla pikkumustassa

tunnetila: tykkäys

Image and video hosting by TinyPic

mekko Guess by Marciano, jakku H&M Trend,
huivi Marimekko, laukku Milanosta, balleriinat Tory Burch

Image and video hosting by TinyPic

Tässäpä kuvia edellisessä postauksessa esitellystä Guess by Marciano hankinnastani. Vitsit että tykkään tuosta mekosta! Materiaali on älyttömän pehmeää trikoota mutta drapeerausten ja ryhdikkään olkapäätikkauksen myötä vaate on kuitenkin kaikkea muuta kuin perustrikoinen "lörttöhuitula".  Mekko on mallikappale joten sen tuotemerkinnät ovat valitettavasti hieman pielessä. Mekon materiaalilapussa mekon sanotaan olevan 100% silkkiä, mutta sen verran minulla on materiaalituntemusta että erotan kyllä silkin trikoosta. Mutta erittäin laadukkaantuntuista materiaali on silti.

Olen käyttänyt mekkoa jo parin kertaa lanseeraustilaisuudessa ja illalliskekkereillä, mutta myös arkisella lounaalla kaverin kanssa. (Kiitos lounaskuvista Vimps!) Mekko tuntuu taipuvan mihin vain kunhan vatsa ei kovasti pömpötä. Vaikka drapeerauksilla saa lounasvatsaa hieman piiloon, niin mekko on silti sen verran pintaa nuoleva että mättölounaan jälkeen tuntuu viisaalta heittää jakku päälle.

Olen kyllä tosi iloinen että Iina pyysi minut mukaan ostoksille outletiin. En olisi arvannut että löydän sieltä näin kivan vaatteen! Mitäs pidätte?

14 kommenttia:

 1. Oh la la. Ihana!

  VastaaPoista
 2. Mekko on edelleen ihana! Sopii sun sorjalle varrelle pistämättömästi!

  Ja arvaas, kuka juuri ajasti postauksen samoista kuvaussessioista tälle iltapäivälle?!

  Oli ihana nähdä! Kivaa maakuntaa! (Taas on huutomerkkipäivä!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vimps! Ja kiitos toivotuksista, Oulussa on ihanaa. :)

   Poista
 3. Tuo mekko on kyllä tosi ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu, olen kyllä iloisesti yllättynyt mekon ihanuudesta. :)

   Poista
 4. Tosi hieno mekko, hyvä löytö, varsinkin hyvästä materiaalista!
  Jäin miettimään, että mitä tarkoitat sillä, että erotat silkin trikoosta? Kun eihän trikoo ole mikään materiaali kuten vaikka puuvilla tai modaali ja tuollainen joustava neulos on hyvin voitu valmistaa silkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Sarastus! Olen koko ajan ajatellut että merkintä lapussa on väärin sillä silkkitrikoo on niin kallista etten voi uskoa että sain mekon niin hyvään hintaan. Kommenttisi sai minut kuitenkin miettimään ja materiaali tuntuu niin laadukkaaseen että ehkä se voikin olla silkkiä. Voi jestas! Olin ihan varma että mekko on modaalia. Kiitos siis kommentistasi, mekko taisi muuttua hetkessä entistä ihanammaksi. :)

   Poista
  2. Siis materiaali tuntuu niin laadukkaalta. Voi tätä sanojen arvaajaa... :)

   Poista
 5. Näyttää SUPERhyvältä! :) Ja varmaan oikeasti tosi monikäyttöinen riippuen siitä mihin yhdistelee. Nappihankinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina! Tykkään tästä kyllä valtavasti. Harmittaa vaan jos mekko on vain mallikappale eikä kukaan muu saa näin kivaa mekkoa itselleen. :)

   Poista
 6. Hyvin voi olla silkkitrikoota! Kannattaa vaan olla varovainen pestessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, heti alkoi pelottaa tuon peseminen ja se, että sotken sen heti. :) Voi kunpa kaikki vaatteet voisi pestä huoletta koneessa.

   Poista
 7. Onpas magee leikkaus mekossasi. Tykkään!

  VastaaPoista