torstai 14. kesäkuuta 2012

Punaista ja keltaista syksyyn

tunnetila: uutuuksien haistelu

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Gina Tricot, syksy 2012. Perinteiset tummat syysvärit saavat ensi syksynä seuraa murretusta keltaisesta ja punaisen eri sävyistä. Syyskaduilla nähdään varmasti pörröisiä neuleita ja pitsisiä minishortseja paksujen sukkahousujen kanssa. Valkoinen pörröneule ja mustat shortsit saavat seurakseen oranssit nahkahanskat ja värikkään repun. Mokkanahkaiset hapsuhanskat sopivat asuun kuin asuun ja keltainen reikäneulos raikastaa kivasti vaikkapa mustaa maksimekkoa.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Tänä vuonna Gina Tricotin syysmallistossa minua ilahdutti moni asia. Suurin ilon aiheista oli se, että kuvissa esiintyvät nahkahanskat ovat aitoa, laadukkaan tuntuista nahkaa ja niiden hinta oli vain parikymppiä. Toinen ilon aihe oli vaatteiden yhdisteltävyys. Mallisto oli hyvin laaja mutta silti ehjä kokonaisuus ja vaatteita pystyi yhdistelemään toisiinsa vaivattomasti. Joukossa oli paljon uutta mutta myös sopivassa määrin vanhoja juttuja vain hieman päivitettyinä versioina.  

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kuvittelen itseni usein liian vanhaksi asioimaan Ginassa, mutta tuo ajatus taitaa olla ihan tuulesta temmattu. Ainakin tulevan syksyn mallistosta löysin niin monta kivaa juttua että käyn ehdottomasti tutkailemassa niitä heti kun mallistot saapuvat liikkeisiin. Sitä paitsi kun vaatteita yhdistelee oikein, on ihan sama onko jokin vaatteista hankittu ns. "nuorten liikkeestä" vai Stockalta.

3 kommenttia:

 1. Olen löytänyt monia kiva vaatteita Gina Tricosta vaikka olenkin jo aika aikuinen :). Hei tuo reppu on niin meikäläisen nuoruudesta, hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tuolla oli kyllä monta vaatetta jotka muistin omistaneeni nuoruudessani. Noita reppuja oli silloin tosi paljon. :)

   Poista
 2. Ne sun puuhelmet on ihan mielettömän kivat. Joka kerta ihailen niitä ja aina yllätys kun kerrot mistä ne taas olikaan. :) Mutta syksy näytti kyllä tosi hyvältä.

  VastaaPoista