tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kietaise juhlaan

tunnetila: näppäryys

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

mekko Firetrap, housut Monki,
espadrillokset Accent


Päivällä töissä, illaksi töistä suoraan kemuihin. Mitä laittaa päälle? Löysin viime kesänä kauniin ratkaisun tähän ongelmaan Firetrapilta. Firetrapin mustan mekon voi kietaista päälleen haluamallaan tavalla ja hetkessä vaatteen ulkonäkö muuttuu täysin. Kuvissa yllä olen solminut mekon nauhat toiselle hartialle ja jättänyt nauhat roikkumaan selän taakse. Housut ja rennot espadrillokset tekivät asusta sopivan työpaikalle.

Ennen iltamenoa riisuin housut pois mekon alta, avasin nauhat olalta ja sidoin ne mekon etupuolelle ja vaihdoin jalkaani sievemmät korkokengät. Ponnarin kietaisin rennolle nutturalle. Iltalook oli hetkessä valmis.

Image and video hosting by TinyPic

mekko Firetrap, sandaalit Benetton

Aika huiman muutoksen saa aikaan pelkkä erilainen sidonta ja mekon muuttuminen yksiolkaimiseksi. Monitoimivaatteet kunniaan! Kummasta mekon sidonnasta pidätte enemmän, arkisesta vai juhlavammasta?

Image and video hosting by TinyPic


Ps. Löysin postauksessa esiintyvät, viime kesänä otetut kuvat koneelta ja halusin julkaista ne kahdesta syystä. Ensimmäinen syy on tuo mekko. Se on nimittäin tämänkin kevään aikana pelastanut minut monesta juhlavaateongelmasta, viimeksi viime viikolla. Toinen syy kuvien julkaisuun oli se, että kesäkenkiä esiin kaivellessani huomasin, että molemmat kuvien kengistä on käytetty puhki ja ne ovat joutaneet roskiin. Nyyh, molemmat kengät olivat lemppareitani ja kuten sanottu, ne rakastettiin loppuun. Täksi kesäksi on nähtävästi löydettävä uudet lempparit.

Ps2. Tykkään tykkääjistä Madara-kisassa. Tykätä saa siis edelleen! Suurkiitos jo kannustaneille!

10 kommenttia:

 1. Iiks ääks, saako toivoa vaalennettuja kuvia mustista vaatteista? Mäkin tykkään muunneltavista vaatteista, mutta jämähdän usein yhteen ja samaan käyttötapaan. Mielestäni hienoimpia ovat juuri yksiväriset (tällä hetkellä mustat ja tummanharmaat) vaatteet, joissa juju on leikkauksessa, laskoksissa ja kankaan laskeutuvuudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Anna, saa toivoa! Omalla koneellani nuo kuvat näyttivät sopivan vaaleille, harmi että kaikissa koneissa ei ole samat asetukset. Mustat vaatteet on kyllä hankala kuvata.

   Poista
 2. Tykkään enemmän tuosta juhlaversiosta. Mutta MITÄÄH, miten sä saat aina kenkiä kulutettua "loppuun"? Mistä ne menee rikki, vai mikä on määritelmäsi, että nyt niitä ei voi enää käyttää?

  Mä olen nimittäin saanut eläissäni vain alle kymmenen paria kenkiä niin loppuun ja hajalle, että piti sydän syrjällään heittää ne roskiin. Toki se oli ookoo, kun kenkiä ei enää olisi voinut käyttää.

  Mä meinaan käytän monia kenkiä vuosikausia, siis oikeasti jotain viisi vuotta, ja ne on ehjiä edelleen... toki elämän jälkiä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän aina kengät oikeasti puhki. :) Espadrilloksissa tuli isovarvas kankaasta läpi ja lopulta toisesta kengästä irtosi pohja. Käytin niitä tosin vielä pari päivää tuonkin jälkeen, yritin liimata pohjan takaisin kiinni, mutta Sri Lankan nousuvesi yllätti ja pohja lähti ajelehtimaan merelle. :)

   Kiilakorot kävelin myös puhki, eli kumipohja hajosi kannan kohdalta. Luulen, että kantaan oli ensin osunut kivi tms joka oli halkaissut kannan. Kävelin reikä kengän pohjassa pari vuotta ja käytössä reikä suureni suurenemistaan. Lopulta pohja oli kannan kohdalta niin rikki että kengillä ei voinut enää kävellä. Tai siis toinen kenkä oli vielä ehjä mutta yhdellä kengällä ei hirveästi tee mitään. :)

   Niin ne vaan hajoaa kun käyttää lähes ainoastaan yksiö kenkiä muutaman vuoden. Sulla on niin monet kengät kerralla käytössä ettei yhdet ehdi kulua loppuun. Mä veteen yksillä kengillä ja se ei kyllä tee kentille hyvää. :(

   Poista
  2. Voi jestas tätä sanojen arvaajaa! Siis viimeinen lause piti olla: Mä vetelen yksillä kengillä ja se ei kyllä tee kengille hyvää.

   Poista
 3. Yhtä hyvä arki- ja juhlakäytössä on tuo mekko :) Ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Mekko on kyllä pelastanut elämän monta monituista kertaa. Tai jos ei ihan koko elämää niin ainakin pukeutumisongelmat. :)

   Poista
 4. Monitoimivaatteet ovat parasta maailmassa. Kiitos muistutuksesta, kaivelenkin mekot esiin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, sulla niitä onkin monta erilaista. Monitoimimekot on parhaita vaatekeksintöjä.

   Poista
 5. Kiva ja monikäyttöinen mekko ! Tahtoo kanssa jotain samantyylistä, helposti muunneltavaa. Kiitos vinkistä ! :)

  VastaaPoista