perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kristallia hiuksille

tunnetila: kiinnostus

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kävin muutama viikko sitten kampaajalla. Olin pari päivää ennen kampaamokäyntiä ottanut tuuhennukset pois ja hiukseni olivat kam-mot-ta-vat! Maailman ohuin luiru, oikeasti! Istuin kampaajaa edeltävän illan kotona, naamiaisiin ostettu lyhyen polkan mittainen peruukki päässäni, ja yritin kuvitella elämää ilman pitkiä hiuksia. Ei oikein onnistunut, olen aina ollut pitkähiuksinen.

Itkua vääntäen istuin kampaajan tuoliin ja kerroin hänelle huolestani. Tällä kertaa (onneksi!!!) laitoimme vielä tuuhennokset takaisin, mutta surin jo etukäteen kesää ja syksyä jotka olen päättänyt elää ilman ylimääräisiä hiuksia. Kampaajan ilme kirkastui ja hän kertoi ettei hätä ole tämän näköinen. Kérastaselta on nimittäin juuri tullut markkinoille pitkälle ja ohuelle (tai paksulle) hiukselle täydellinen hiustuotesarja, Cristalliste.

Cristalliste on tarkoitettu pitkälle hiukselle jonka tyvi rasvoittuu ja pituudet kuivuvat. Tuoteperhe tasapainottaa hiusten kosteustasapainoa ja tekee niistä kiiltävämmät ja elinvoimaisemmat tyvestä latvaan. Sarjaan kuuluva shampookylpy pesee hiukset hellävaraisesti todella puhtaaksi. Sarjan hoitoaine imeytyy ekstrapuhtaaseen hiukseen paremmin, tuo siihen hohtoa, jäntevyyttä ja keveyttä. Lopuksi hiukset voi viimeistellä sarjan seerumilla jota käytetään elävöittämään kuivia pituuksia ja latvoja.

Kampaajani oli todella tyytyväinen uuteen sarjaan ja kertoi, ettei ole koko uransa aikana tuntenut asiakkaiden hiuksia pestessään sellaista tuntua mitä näillä tuotteilla saa aikaan. Ilmavuus ja kuohkeus sekä elinvoimaiset pituudet ovat sarjan avulla totta!

Aloitin sarjan testaamisen eilen. Lisähaastetta sarjan toimivuudelle antaa hiuksissani tällä hetkellä olevat lisäkkeet, mutta toisaalta sain testiin tuon paksulle, ei ohuelle hiukselle tarkoitetun shampoon, joten homman pitäisi toimia näinkin. Eilisen pesukerran jälkeen voin kuvailla kokemusta ainoastaan teinien tapaan, OMG! Raportoin tuloksista lisää kun saan tuotteista enemmän käyttökokemusta, mutta jo yhden pesun jälkeen olen todella, todella vaikuttunut lopputuloksesta. 

Ovatko nämä tuotteet, tai Kérastase yleensäkin, Teille tuttu merkki? Kampaajani oli ainakin myynyt omat uudet Cristallistensa heti parissa päivässä loppuun, eli tuoteperheen maine taitaa olla aika vankka!

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Mulla on just sellaset ohuet liruhiukset aina ollu, enkä ole uskaltanut testata pidennyksiä, kun pelkään että ne vahingoittavat omia jo olemattomia hiuksiani vielä lisää... Kaipa tuo täytyy testata, jos vain löydän jostain. Myydäänkö noita vain kampaamoissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotteet ovat kampaamotuotteita. Suosittelen kuitenkin piipahtamaan lähimmässä kampaamossa ja kysymässä saako heiltä tuotteita. Jos saa, silloin heillä on ehkä myös pieniä testeripusseja tuotteista. Sain itse testereitä kampaajaltani. Ne vakuuttavat sinut kyllä lopputuloksellaan ja silloin uskaltaa ostaa vähän yli pari kymppiä maksavat purkit itselleen. Suosittelen todella, hiukset ovat niin kiiltävät, kuohkeat ja elinvoimaiset että olen mykistynyt. :)

   Poista
 2. Oi, kiitos tästä postauksesta! Pakko kokeilla. :) Nyt vain mietin, että mistä minä voin näitä hankkia, kun asun ulkomailla. Jos tiedät, niin kirjoittele! Pitää alkaa koluta nettiä, jos olisi postimyyntimahdollisuus... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että kampaamot ympäri maailman myyvät Kerastasen tuotteita. Ainakin joskus olen ostanut Kerastasea Pariisista useamman pullon, olivat siellä halvempia kuin Suomessa. :) Myös netistä noita varmasti löytyy. Suosittelen etsimään, tuotteet on mahtavia!

   Poista
 3. Kérastase on tuttu merkki minulle jo lapsuudesta, sillä äitini ei ennen koskaan suosutunut käyttämään muun merkin hiustuotteita. =) Hänellä on muutenkin käytössä yhä "ei halvalla hyvää saa" mantra, vaikka olen yrittänyt joissakin asioissa todistaa toisin.
  Itse olen käyttänyt vain kampaamohiustuotteita siitä asti kun sain alkaa 13-vuotiaana värjäämään tukkaani, mutta olen kyllä vaihdellut merkkejä ja kokeillut eri tuotteita. Kérastase on mielestäni erittäin laadukas merkki, ja vaikken kyseistä tuotetta olekaan testannut, uskon sinua kyllä! Muita ikisuosikkejani ovat sekä L´oréal Professionelin että Goldwellin tuotteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sinulla Virpi on ihan samanlaisia muistoja kuin minulla! Äitini käytti lapsuudessani aina Kerastasea ja käyttää edelleen. En ole koskaan nähnyt äidillä mitään muuta shampoota. :)

   Aloin myös itse käyttää Kerastasen vihreää sarjaa teininä ja käytinkin sitä varmaan 15 vuotta. Köyhinä opiskeluaikoina siirryin markettituotteisiin, mutta sain äidiltä tuota shampoota aina joululahjaksi. Se kun oli äidin mielestä ihan parasta minulle. :D

   Poista