sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Burtin mehiläisfarmilta

tunnetila: uutta kivaa

Image and video hosting by TinyPic

Hyviä uutisia kaikille Teille, jotka olette Amerikan reissuillanne törmänneet Burt's Bees tuotteisiin ja olette todenneet merkin niin hyväksi että hamstraatte tuotevalikoimaa kotiin reissuiltanne. Nyt Burtin mehiläisvahatuotteita saa myös Suomesta! Tuotteita on myynnissä tällä hetkellä jo Stockmannilla, mutta elokuun alusta tuotteita saa myös merkin omasta verkkokaupasta.

Burt's Bees huulivoide on Amerikan myydyimpiä (ellei myydyin) huulirasva ja sitä saakin Yhdysvalloissa lähes jokaisesta kaupasta. Burt, joka on edelleen elossa ja asuu yhä pikkuruisessa mökissään mehiläisiä kasvattaen, aloitti bisneksensä myymällä tuttavansa kanssa mehiläisvahasta tehtyjä kynttilöitä. Tuotteet menivät kaupaksi, asiakkaat halusivat lisää erilaisia tuotteita ja nykyään Burt's Bees on kasvattanut valikoimansa valtavan suureksi ja tuotteita löytyy kauneudenhoidon kaikilta osa-alueilta. 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Burt's Bees -tuotteet ovat luonnonmukaisia ja niiden pakkaukset on valmistettu kierretysmateriaalista. Vuosia Burt hoiteli liiketoimintaansa yhdessä ystäviensä kanssa, mutta kun homma paisui valtavaksi eikä omat rahkeet enää riittäneet, yrityksestä osa myytiin suuremmalle yritykselle Cloroxille. Pesuainejätti ei ole maineeltaan ihan puhtoinen (kuten eivät useat muutkaan monikansalliset yritykset), mutta silti Burt's Bees on onnistunut säilyttämään suosionsa. Esimerkiksi täältä löytyy Burt's Beesin saamat maininnat Beauty Awardseissa viime vuodelta. Aika vaikuttava lista, vai mitä?!

Omistussuhteista huolimatta firman tuotteet ovat pysyneet yhtä laadukkaina kuin aiemminkin eikä meininki ole muutenkaan yrityksessä kuulema muuttunut. Burt on ostanut ansaitsemillaan firman myyntivoitoilla itselleen hulppean moottoripyörän, mutta pikkuruista kotimökkiään hän ei kuulema vaihda. Ihanan hassu setä!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Sain Burt's Beesiltä testattavaksi energisoivan suihkusaippuan (sitrus & inkiväärijuuri, 97,06% luonnontuote) sekä hoitavan granaattiomenahuulivoiteen (100% luonnontuote). Pidän molemmista tuotteista kovasti. Olen viime aikoina pettynyt luonnonmukaisiin suihkusaippuoihin joten ilahduin kun tuote tuoksuu kerrankin ihanan raikkaalta. Iho jää niin kosteutetuksi pesun jälkeen että aluksi luulin etten saa saippuaa pois iholtani ja hankasin ihoa minuutti tolkulla. Myös huulirasva kosteuttaa lupaustensa mukaisesti ja se pääsikin heti vakituiseksi asukkaaksi käsilaukkuuni. 

Jos kiinnostaa niin voin ilmoittaa Burt's Bees suomalaisen nettikaupan osoitteen heti kun saan sen tietää. Ainakin omien kokemusten perusteella voin kertoa pitäväni tuotteista ja voin suositella niitä kaikille.

Onko Burt's Bees jo jollekin teistä tuttu, tai käytättekö jotain muita mehiläisvahatuotteita? Tiedän että Suomestakin sellaisia saa, ei tosin näin laajaa tuotevalikoimaa, mutta silti. Täytyisi joskus testata vaikkapa kotimaisia hunajasaippuoita ja verrata tuotteita toisiinsa.
 

9 kommenttia:

 1. Tämä merkki on jotenkin sen verran usein pompannut eteen, että olen kiinnostunut ja hipelöinkin vähän sattumalta Stockmannilla tietämättä, että on uutta saada tätä Suomesta. :D

  Jään odottelemaan lisää käyttökokemuksia, josko ottaisi itsekin testiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen merkkiä todella! Omatkin kokemukseni aika vähäisiä, mutta sitäkin parempia. :

   Poista
 2. www.iloveburtsbees.fi
  Uudessa Oliviassa oli maininta. ;)
  Avautuu elokuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos vinkistä ja linkistä! :)

   Poista
 3. Oi, rakastan granaattiomenatuotteita, joten tuo huulivoide kuulostaa mahtavalta! Huulirasvassahan on oikein hyvä jos siinä on mehiläisvahaa, niin se ei kuivata huulia eikä sitä tarvitse lisäillä niin usein. Ei joudu siihen kauheaan huulirasvakierteeseen. :)

  Mielenkiintoista myös että Burt's Bees tekee myös suihkugeelejä, en tiennytkään. :)

  Oikein kiva postaus, kiitos tiedoista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos postauksesta oli iloa. :) Olen ainakin itse ihastunut tuotteisiin joten on kiva suositella luonnonmukaista kosmetiikkaa myös muille.

   Poista
 4. Onpa hauska tarina tuotemerkin takana :D Ja hienoa että tuotteet ovat säilyneet alkuperäisten mukaan laadukkaina ja luonnollisina. Se varmasti vaikuttaa myös suosioon.
  Merkki on sinänsä tuttu että olen lukenut siitä juttuja mutta en ole vielä päässyt testaamaan mitään. Kertomasi perusteella varsinkin huulirasva alkoi kiinnostaa. Tuntuu että Suomesta on hirveän vaikea löytää kunnollista huulirasvaa. Käytän sitä vain jos on ehdottoman pakko, minä kun vihaan kaikkia äklölle haisevia huulirasvoja ja tuntuu että muuta ei kohta enää löydykään. Etenkin jos haluaisi vielä kevyesti sävyttävän huulirasvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, vanha Burt kuulostaa tosi symppikseltä. :)

   Granaattiomenahuulirasva on väriltään punaista ja mielestäni se jättää pienen sävyn huulille. "Virallisesti" sävyttäviä tuotteita löytyy myös valikoimasta.

   Poista
 5. Huulirasva tekee huulista toooooodella pehmeät. Tykkään!

  VastaaPoista