tiistai 24. heinäkuuta 2012

Hyvät housut

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

jakku H&M Trend, pellavainen t-paita Zara, huivi Marimekko,
housut Vila, balleriinat Tory Burch, laukku Milanosta

Pyörin viime viikolla siskoni kanssa muutaman päivän kaupungilla vailla varsinaista tekemistä tai päämäärää. Söimme kun tuli nälkä, kolusimme alennusmyyntejä niin Helsingissä kuin Tallinnassakin ja menimme sateelta suojaan elokuviin kun sadekuuro yllätti. Leppoisa yhdessäolo vailla aikatauluja oli mukavaa ja rentouttavaa, ja ehkä juuri tuo suorittamattomuus vei meidät paikkoihin joista tuli tehtyä mahtavia alelöytöjä. Löydöistä kaksi parasta näkyy kuvissa yllä.

Kuvittelin löytäneeni Vilasta uudet mustat super kapeat housut revenneiden tilalle ja olin hetken onnesta soikeana. Yhden päivän käytön jälkeen housut antoivat kuitenkin sen verran periksi ettei niistä tullutkaan housuja pidempien puseroiden kaveriksi. Niistä tuli jotain paljon parempaa!!! En muista milloin olisin löytänyt housut jotka ovat lahkeista kapeat mutta istuvat myös ylhäältä niin hyvin että niiden kanssa voi käyttää lyhyttä jakkua. Voi jopa olla etten ole kokenut tuota koskaan ennen. Mikä mieletön tunne!! Housut ovat malliltaan Katy New Slim Pants ja istuvat päälle kuin hanska. Taidan ostaa näitä myös toiset...

Uusien parhaushousujen kaverina kuvissa on Zarasta löytämäni pellava-viskoosisekoitteinen t-paita. Materiaali on ihanan pehmeää ja ostinkin t-paidan kahdessa värissä kun tykästyin siihen niin paljon. Toivottavasti pusero ei mene pesussa pilalle. Näitäkin voisin metsästää vielä lisää jos sattuisi alesta löytymään.

Tämän kesän alet ovat täydentäneet vaatekaappia mukavasti ja kaikki ostokseni sopivat ympärivuotiseen käyttöön. Kesävaatteita en ole ostanut yhtään enkä taida ostaakaan. Jos eilen ennustetut helteet saapuvat lopulta Suomeen ensi viikolla niin tuon lyhyen hellejakson pärjään kyllä vanhoilla kesätamineilla. Järkevät aleostokset kunniaan!

2 kommenttia:

  1. Loistavaa! Upeat housut ja paita.

    Mä löysin kirpparilta juuri etsimäni kynähameen, on trikoota eli istuu myös ja joustaa :D Enköhän löydä siihen sopivan alaosankin garderoobistani... (Monesti on vaikea löytää yhteensopivia ylä- ja alaosia :/)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Heidi! Nämä housut ovat kyllä olleet pukeutumisen pelastus! :)

      Onnea omasta löydöstäsi! Kynähameet on kyllä tosi kivoja ja ajattomia klassikkoja.

      Poista