perjantai 13. heinäkuuta 2012

Mustien housujen metsästys

tunnetila: ahdistus

Image and video hosting by TinyPic

Mustat kapeat puuvillahousut. Ennen jalassani ei juuri muita housuja nähty. Blogin olemassaolon, eli vajaan viiden vuoden aikana, olen käyttänyt puhki viidet mustat housut, yhdet per vuosi näemmä. Ensin kulutin puhki neljät samanlaiset kapeat housut Lindexiltä ja hetken olin pulassa kun en löytänyt niille korvaajia. Ratkaisun pulmaan toi Monki, jonka mustia perushousuja ehdin ostaa yhdet. Nyt niissäkin on haaroissa reikä ja olen pulassa uudemman kerran.

Olen käyttänyt Monkin housuja repeämisestä huolimatta varmaan kuukauden, mutta viime viikot olen kulkenut maksimekoissa tai kaapinpohjalta kaivetuissa farkuissa sillä mustat housut alkaa olla jo hyvin mennyttä kalua. Paniikki hiipii punttiin, mistä ihmeestä löydän uudet mustat lempparihousut? Luulin jo osuneeni kultasuoneen H&M:n nilkkamittaisten housujen kanssa, mutta housut venähtävät aina pesun jälkeisen ensimmäisen käyttökerran jälkeen niin paljon että niitä saa pestä päivittäin.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

neule Samuji, huivi Noolan,
paitapusero H&M Trend, farkut Lindex, espadrillokset Accent

En halua farkkuja enkä leggingsmallisia housuja, haluan ohutta mutta tukevaa (en missään nimessä pehmeää "lörttää") puuvillakangasta olevat housut jotka ovat kuitenkin niin kapeat että niiden kanssa voi käyttää pidempiä neuleita (kuten vaikkapa näissä kuvissa). Olen etsinyt kaikkialta mutten löydä. Kapeiden mustien housujen korvaajana joissain asuissa saavat nyt toimia ikivanhat Lindexin farkut (kuvissa yllä), mutta en oikein tykkää yhdistää tummansinistä farkkua mustiin vaatteisiin, joten suurimman osan ajasta tuskailen asuja valitessani. 

Kertokaas vinkkejä minne minun kannattaa suunnata housuostoksille. Jos löydän jostain hyvät ostan niitä kerralla ainakin kolmet!

4 kommenttia:

 1. Voi Emilia, mä yritän aina muistaa tuon neuvosi (ja joskus jopa käytänkin sitä :)), mutta kun mulla nuo housut lörpähtää takamuksesta, lantiolta ja ihan kaikkialta niin tuntuu etten saa niistä tarpeeksi slimmejä enää millään. Paitsi pesun avulla. Polvipussit silitän usein pois, mutta koko housuja en ole yrittänyt. Ehkä voisin tehdä sen tänään, käytin nimittäin hoita housuja juuri eilen.

  Kiitos vinkistä, se on kyllä toimiva! :)

  VastaaPoista
 2. Emilia kerrotko mihin tuo silittäminen perustuu? Oon kuullu monesti tuon vinkin mutta skeptisenä (vai laiskana) en oo testannu. Joten aukasetko vähän? :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Emilia vastauksestasi! <3

  VastaaPoista
 4. Anonyymi7/8/12 07:10

  Kiitos, täytyypä kunnostautua silityksessä :)

  VastaaPoista