torstai 5. heinäkuuta 2012

Iltakävelyllä Kaivarin rannassa

tunnetila: onni

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

toppi H&M, housut Marni at H&M, 
jättimäinen pellavahuivi Noolan, espadrillokset Accent

Eilen taisi olla tämän kesän ensimmäinen päivä jolloin en kertaakaan palellut ulkona. Jopa varjossa oli niin lämmintä ettei tarvinnut pukeutua mukana kassissa kulkeneeseen neuletakkiin. Löysin myös jalkaani ensimmäistä kertaa tänä kesänä espadrillokset. Sandaaleihin, jotka ovat minulle siis helteen merkki, saatan uskaltautua jo muutaman viikon päästä jos säät pysyvät näin aurinkoisina. Onpa vaan kerrassaan ihana kun vielä illalla kymmeneltä on lämmintä +23!

Miksei voitaisi vain sopia että kesällä (kesä-heinä-elokuu) olisi aina lämmintä, syksyllä (syys-loka-marras) taas hivenen viileämpää ja silloin tällöin satelisi vettä tunnelmallisesti. Talvella (joulu-tammi-helmi) olisi rapsakasti pakkasta ja aina lunta maassa ja keväällä (maalis-huhti-touko) sää lämpenisi hiljalleen ja aurinko sulattaisi lumen ja toisi esiin kauniit kevään kukat. Lapsuudessani Suomessa oli vielä selkeästi neljä vuodenaikaa, nykyään jokainen kausi on "vähän sinne päin". 

Ennen kaikki taisi olla paremmin, vai onko se vain aika joka kultaa muistot? "Kyllä minun nuoruudessani..." 
 

2 kommenttia:

 1. En tiedä onko se tosiaan aika, joka kultaa muistot, mutta kyllä minunkin mielestäni ennen oli kunnollisia kesiä ja vuodenajat erottuivat selkeästi toisistaan. Toivon mukaan täällä pohjoisessakin voi tänä kesänä edes joskus olla ulkona ilman neuletakkia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että muistat samoin! Ollaan me varmaan oikeassa, ennen oli kunnolliset vuodenajat ja se jos mikä oli ihanaa! Tärkein syy asua Suomessa. (Mitähän sitä nyt keksisi että täällä viihtyisi paremmin...)

   Pidän varpaat ja peukut pystyssä jotta saisitte lämmintä ilmaa sinne pohjoiseenkin. Ei ole reilua että muilla on edes muutaman päivän lämmintä ja pohjoisessa saa aina palella. (Lisää syitä olla vihtymättä täällä, plääh..)

   Poista