torstai 26. heinäkuuta 2012

Mummopuserossa

tunnetila: tyytyväisyys

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

pusero DAY Birger et Mikkelsen, 
housut Vila, balleriinat Tory Burch

Lintukuvioisen silkkisekoitepuseron onnistunut käyttöönotto (pesin likaantuneen puseron pääntien käsin Sonettin villan ja silkin pesuaineella ja meikkivoidetahrat lähtivät irti kevyessä pesussa, jihuu!) rohkaisi mieltäni ja niin otin käyttöön myös silkkisen "muovimattopuseron". Voi että tuo pusero tuntuu päällä ihanalta! Tykkään myös valtavasti puseron kuosista ja yllätyksekseni myös etuosan röyhelöistä.

Pusero näyttää henkarilla roikkuessaan mummounivormulta, mutta päällä se muuttuu toimivaksi ja tuo arkeen pientä juhlan tuntua. Puseroa aiemmin blogissa esitellessäni muutamat Teistä eivät olleet ihan varmoja oliko hankintani omaan tyyliini liian kummallinen. Tässä se nyt on päällä. Mitäs sanotte, näyttääkö pusero myös päällä mummomaiselta?  

Nyt taidan vaihtaa jotain rennompaa päälle ja suunnata askeleeni kahdeksi Kallioon, Dallapénpuistoon. Puistossa on tänään klo 14-19 pihakirppis. Kävin muutamat kaapit läpi ja löysin jokusen kassillisen myytäviä vaatteita, kenkiä, kosmetiikkaa sekä muuta pientä itselle tarpeetonta tavaraa. Jos ehditte, niin tulkaa moikkaamaan. Sää ainakin tuntuu suosivan tapahtumaa. Lisätietoja FB:ssä. Nähdään! 

6 kommenttia:

 1. Ei missään nimessä mummomainen. Näyttää ihanan läpikuultavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merikukka! Ihanan läpikuultava tuo pusero onkin. Vähän jännitin tuleeko sitä käytettyä mutta onneksi jännitin turhaan.

   Poista
 2. Ei mummomainen lainkaan, ihana pikemmminkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Ihmettelin itsekin miksi tähän ihastuin, mutta onneksi se näyttää päällä tosi kivalta ja tuntuu sitäkin ihanammalta. :)

   Poista
 3. Ihana paita, ei ollenkaan mummomainen. Olis kiva tulla moikkaamaan, mut täältä on liian pitkä matka :( Kivoja tuliaisia olit löytänyt Tallinnasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nasu! Voi että oli tylsä kirppispäivä.. Kukaan ei ostanut mitään. :( Myyjiä oli varmaan alueella enemmän kuin ostajia ja saatiin myyntipaikka aika surkeasta kohdasta. Noh, jospa ensi kerralla parempi tuuri...

   Poista