keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Finskiä Oulussa

tunnetila: kiinnostus

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Terveiset maailman rennoimmalta mökki ja Oulu -lomalta! Oli ihanista ihaninta ja mukavista mukavinta! Yksi lomaan kuuluneista kivoista asioista oli juuri parahiksi Oulussa ollut FINSK Julia Lundsten -näyttely. Jos asutte Oulussa tai lähiseuduilla niin käykää ihastelemassa mielikuvituksekkaita ja suorastaan arkkitehtoonisesti rakenneltuja Lundstenin kenkiä Galleria 5:ssä. Näyttely on avoinna vielä tämän viikon joten vielä ehditte paikalle ihmettelemään.

Arvatkaa mikä näyttelyssä oli hauskinta? Muutamaa kenkäparia sai oikeastikin sovittaa! Ehdin juuri todeta ääneen musta-harmaa-oransseja kenkiä (kengät jalassani yllä) ihastellessani että olisi tosi hauska tietää voiko noilla oikeasti kävellä. Ja kas, siinähän niitä oli, yksi pari sovitettavana. Koko kengissä oli 40 joten kävely oli liian suuren kengän kanssa aika huteraa, mutta olen varma että jos koko olisi ollut minulle sopiva niin kengät olisivat olleet jalkaan erinomaiset. Korkoa on varmaan 30cm mutta jalan asento ja maatuntuma olivat kohdallaan. Jos ette usko niin käykää testaamassa itse!

4 kommenttia:

 1. Lady Gaga -stylish. Aika komeet popot sinänsä, vaikka en kyllä sovittamatta usko että olisi hyvät kävellä =D Mutta nuo missä on pinkkiä ja puuta (?) tuossa korossa ja pohjassa on tosi kauniit! Ja näyttäishän nuo ihan hyvältä hyllyssä, vaikka usein ei käyttäiskään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo vaaleanpunaiset (eli vähän maltillisemmat kengät :)) oli tosi ihanat! Harmi ettei niitä saanut sovitella. Melkein tekisi mieli metsästää kengät jostain ja testata voisiko niistä tulla uudet juhlakenkäni. :)

   Poista
 2. Minà tilasin Asosilta sen saman Maison Scotchin puseron mikà sinulla on. Minulla on nimittàin siihen sopivat Maison Scotchin punaiset housut ja nyt alennusmyynneissà innostuin tilaamaan puseronkin. Mutta mutta koko 8 eli 36 ja kaula-aukko niin suuri, ettà ei pysy olkapàillà, tippuu pààltà. Sinulla ei kuvissa nàytà siltà, onkohan minulla joku maanantai kappale? Palautukseen menee, harmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei!!! Pääntie on omassa t-paidassani iso, mutta iso kivalla tavalla ja pysyy kyllä päällä oikein hyvin. Oma kokoni on koko 1, onkohan tuo koko 8 sitten jotenkin super suuri vai miten nuo koot noissa oikein menevät..? Voi harmi että pusero menee palautukseen, omastani olen tykännyt ja käyttänytkin jo usein.

   Poista