perjantai 27. heinäkuuta 2012

Nimikoitu

tunnetila: ilo

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Sain hetki sitten super ihanan lahjan kotimaiselta Amalie B Designilta. Amalie B myy ekopuuvillaisia pyyhkeitä jotka on värjätty ekologisin värein eikä tuotteet sisällä iholle haitallisia kemikaaleja. Tuotteita on saatavilla pienestä pesukintaasta jättimäiseen rantapyyhkeeseen ja värivaihtoehtoina on kerma, lila, pinkki, turkoosi ja valkoinen. Pyyhkeiden värit ovat mielettömän kirkkaita ja kauniita, ei ollenkaan niin hailakoita tai maanläheisiä mitä ekovärit ennen olivat. Omaa silmääni miellytti eniten, kauniistä väreistä huolimatta, värjäämätön, puuvillan värinen kerma.

Pyyhkeeseen voi tilata myös brodeerauksen haluamallaan tekstillä. Kermanvärisessä lahjapyyhkeessä lukee kullanvärisellä oma nimeni. Olen nimikkopyyhkeestä yhtä lapsellisen onnellinen kuin olin pienenä kun sain ensimmäistä kertaa liimata Nina -tarran kylpyhuoneen pyyhekoukun päälle. Tämä pyyhe on nyt ihan iki oma!

Olen niin järjestelmällinen että pyyhe-/lakanakaapistamme löytyy kaikkea kaksin kappalein. Haluan, että kodin tekstiilit sopivat toisiinsa ja niinpa laitankin aina itselleni ja miehelleni samanlaiset pyyhkeet tai vuodevaatteet. Olin jo aikeissa pyyhkeen saatuani tilata samanlaisen pyyhkeen mieheni nimellä, mutta sitten keksin ottaa nimikkopyyhkeen treenipyyhkeeksi. Liikun paljon mutten ole koskaan hankkinut erikseen ns. treenipyyhettä. Nyt kun treeneihin on oma pyyhe niin liinavaatekaapissa on pyyhkeitä aina parillinen määrä ja niitä on helppo vaihtaa kylpyhuoneeseen. Sitä paitsi liikunnan jälkeen yleisessä suihkussa käydessä on kiva että pyyhkeessä lukee oma nimeni, eipähän kukaan ota vahingossa pyyhettä itselleen.

Tykkään brodeeratusta pyyhkeestäni niin paljon että ajattelin laittaa hyvän kiertämään ja tilata AmalieB:stä lahjoja ystävilleni kun seuraavien juhlien aika tulee. Olisi ihana antaa hääparille ekologinen lahja, pino samanlaisia pyyhkeitä, johon kirjailisi vaikkapa parin hääpäivän. 
 

3 kommenttia:

 1. Mäkään en voisi laittaa eripari pyyhkeitä, lakanoista puhumattakaan. Kaunis ja käytännöllinen pyyhe tuo saamasi pyyhe. Muistan tuon tunteen lapsuudesta - mun oma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, samoilla linjoilla mennään. :) Mutta voih kun olisi ihana tällainen pyyhe myös pikkuisellenne! Ei aiheuttaisi allergioita tai muutakaan kun on turvallisesti värjätty. Hyvä vauva-lahja siis myös. Täytyypä pitää mielessä. :)

   Poista
  2. Vaikka ristiäislahjaksi kiva sen hieman epäkäytännöllisen kummilusikan tilalle. Pyyhe on hyvä vauvalahja, kun sitä voi käyttää pitkään ja vaatteita yleensä tulee enemmän kuin ehtii käyttää.

   Poista