torstai 19. heinäkuuta 2012

Piiiiiiitkä tukka

tunnetila: tykkäys

Image and video hosting by TinyPic

Sanoin viime viikolla hyvästit iki-ihanille Balmain Hairin tuuhennoksille, ainakin hetkeksi. Vaikka tykkään tuuheasta kuontalosta valtavasti ajattelin ottaa pienen breikin ja päätin olla rasittamatta omia hiuksiani loppuvuoden ajan. Omat hiukseni tuntuvat tuuhennosten jälkeen niin onnettomilta että haluan antaa niiden vahvistua rauhassa ja katsoa josko sitten ensi vuoden puolella palaisin takaisin unelmieni hiusten omistajaksi.

Tällä välillä luirutukan kanssa oleminen ei ole ollenkaan kivaa ja peilikuva näyttää aika säälittävältä. Jotain oli siis keksittävä ja tällä kertaa apuun riensi Glitter ja heiltä testattavaksi saamani piiiitkä hiuslisäke. Lisäke on siis rehellistä kuitua, ei aitoa hiusta, ja on leveydeltään koko pään levyinen (leveys 26cm, hiusten pituus 52cm). Lisäke kiinnitetään klipseillä (lisäkkeessä kiinni viisi klipsiä) haluttuun kohtaan takaraivolle ja osa omista hiuksista tulee lisäkkeen päälle peittämään klipsit ja lisäkkeen yläreunan.    

Image and video hosting by TinyPic

Suhtauduin lisäkkeeseen hyvin epäillen. Mietin pysyykö se päässä, näkyykö klipsit, huomaako koko maailma että nyt on Ninalla järkyttävän epäaito lisäke päässä jne. Päätin silti kokeilla miten lisäke toimii. Hiukset auki lisäke erottuu omista hiuksistani liian selvästi eikä ohuet hiukseni pysty peittämään lisäkkeen yläreunaa kunnolla, mutta kun hiukset laittaa kiinni, vaikkapa letille joka on ihan lempparikampaukseni, letistä tulee iiiiiiihanan pitkä ja paksu! Jäin kerrasta koukkuun ja olen käyttänyt lisäkettä nyt viitenä päivänä joka päivä. 

En tiedä huomaako kanssaihmiset lähemmässä tarkastelussa että hiukseni eivät ole aidot, mutta ainakin kun katson niitä itse peilistä tai vaikkapa näistä kuvista, ne näyttävät ihan tarpeeksi luonnollisille. Lisäkkeestä on olemassa useita värejä ja lisäkkeen hinta on 29,90€. Mielestäni oikein kelpo hinta iki-ihanasta pitkästä palmikosta jos omat hiukset ei sellaisen tekemiseen riitä.    

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hahahhaaha, mä olen niiiiin koukussa! :) :)

   Poista
 2. Tosi kiva! Mä ainakin huomaan ihmisillä pidennykset vaan jos ne ovat takkuuntuneet tai esimerkikiksi niin, että oma tukka on lyhyt ja päässä näkyy selvä raja, mistä feikkitukka alkaa. Tuskin siis kukaan huomaa letillä kiinniolevasta klipsistä, että nyt on huijaus kyseessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulrika!

   Vanhempani olivat käymässä Helsingissä viikonloppuna ja kun äitini näki letin hän sanoi: "Mikset sinä pidä useammin hiuksiasi letillä? On niin nätti!" Kerroin että kyseessä on lisäke ja äiti yllättyi. Ei ollut huomannut lainkaan "huijausta" vaikka oli katsellut minua koko päivän ihan lähietäisyydeltä. :)

   Poista
 3. Kiitos Emilia! Tämä on kyllä ihana!! Saisikohan tällaisen kiinni myös sinun hiuksiisi??? Voidaan testata ensi viikonloppuna. ;)

  VastaaPoista