tiistai 17. heinäkuuta 2012

Reikiä

tunnetila: ärtymys

Pikaterkut ärtymyksen keskeltä. Shoppailureissu Tallinnaan oli onnistunut ja löysin sieltä vaikka mitä kivaa. Olin hyvin tyytyväinen myös muutamaan vaateostokseen joita siellä tein, mutta kotiin saavuttuani alkoi tympiä. Ostin reissusta kolme vaatetta joista jokaisessa (!!!!) on reikä! Voi ärsytys! Kahdessa vaatteista (t-paita ja toppi) reikä on tullut kankaaseen hälyyttimestä joka on poistettu vaatteesta väkivalloin, toisessa t-paidassa reikä on etukappaleessa, olkapään kohdalla. Kaivan siis kohta neulan ja lankaa esille ja yritän korjata uusia vaatteita, bloggaamiseen olen juuri nyt liian kiukkuinen. Ääääääääää että ärsyttää!!

Onko Teillä joskus mennyt ostosten teko näin pieleen? Pitikin tehdä nuo ostokset ulkomailta, en voi edes lähteä pyytämään uusia tuotteita tilalle.

8 kommenttia:

 1. ..tai sitten lähdet reklamoimaan ja vaadit matkakulut hyvitykseksi :) Suomessa ne hyvitetään mikäli asiakas sitä pyytää, mutta sitä en tiedä, millä tolalla kuluttajansuojalaki on Virossa. No joo, itse en kyllä varmaan jaksaisi lähteä, mutta kandee vaikka laittaa palautetta ko. liikkeisiin!

  Mutta muakin kyllä harmittaisi ja vietävästi! :( Muistaakseni mulle ei ole koskaan käynyt noin, ainoastaan viime kesänä ostetut mokkasiinit repeytyivät ekalla käyttökerralla, onneksi sain uudet tilalle, tosin kyllä vähän arvelutti, että mahtavatko nekin räjähtää jalkaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäh, matkakulut voidaan hyvittää??! Ihan mahtavaa palvelua, kiitos tiedosta. Olin kyllä aika pettynyt kun uusissa vaatteissa oli kaikissa reikiä. Buu!

   Poista
 2. HM:n uusissa puseroissa on usein reikiä. Ostin kerran kerralla useita ja kahdessa tai kolmessa oli reikä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitto! Ymmärrät siis että minuakin ärsytti. Toivottavasti ei enää kohdata moisia pettymyksiä. :(

   Poista
 3. .. mulle kävi keväällä sama juttu Tallinnassa.

  VastaaPoista
 4. Toi hälyttimen repiminen on kyllä aivan älytön juttu. Eihän sen tarkoitus ole estää asiakasta saamasta maksamaansa tuotetta ehjänä kotiin. Siskoni oli kerran ostamassa kenkiä ja kysyi myyjältä olisiko varastossa sellaista paria, joissa hälytintä ei olisi isketty nahan läpi kenkään kiinni. Ei kuulemma ollut. Siis mitä? Valmiiksi rikkinäistäkö pitäisi ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jestas! Nahkakenkään tehty reikä ei palaudu kyllä millään jos se on tehty väärään kohtaan. Tosi tylsää.

   Mutta toisaalta taas ostin juuri Tallinnasta myös kengät ja niissä ei ollut hälyytintä joka tekee reijän, vaan hälyytin oli kengän sisäpohjan alla ja se aktivoitiin pois käytöstä kassalla jollain koneella. Noh, siirryin uusien kenkien kanssa seuraavaan kauppaan ja hälyyttimet alkoivat soida. Vartija hyökkäsi paikalle ja testit osoittivat että hälyytin oli sittenkin jäänyt päälle kenkiin. Onneksi vartija pystyi myös toisessa liikkeessä poistamaan aktivoinnin, mutta silti tuokin hälyytinhomma meni pieleen. :D

   Poista