lauantai 16. elokuuta 2008

Aito vai feikki?


tunnetila: hämmennys/ilo

Kertokaahan, mistä tietää onko juuri tehnyt loistavan löydön vai kannattanut piratismin pahoja poikia?? Mistä erottaa onko tuote aito vai feikki?

Käväisin tänään Fidassa (kaikki -50%) ja tein pari löytöä. Ensimmäisenä paksusta villakankaasta tehdyt harmaat nilkkaimet. Nämä ovat aidot, valmistaja Aapo Hongisto Nilkkain- ja käsinetehdas Helsinki. Hintakin nilkkaimissa oli: 218,50mk. :) Vain valmistusvuosi on hukassa. Mietin olisiko nilkkaimet jostain armeijan jäämistöistä. Jos ovat, niin ne on tehty kapeanilkkaisille miehille sillä napitus oli minulle juuri sopiva.



Toinen löytöni mietityttää.. Löysin läpinäkyvät, glitterillä somistetut jellyt. Kengät on käyttämättömät: kärjen rusetit oli vielä muovisissa suojuksissa. Jo hyllyssä kengät näytivät hauskoilta ja kun koko oli sopiva aloin tutkia kenkiä tarkemmin. Kenkien merkkinä luki Salvatore Ferragamo. Ferragamon merkkejä pohjakuvioinnissa, kengän sisällä, kengän päällä olevassa rusetissa ja sisäpohjassa vielä yksi Ferragamo -merkintä numerosarjan kera. Voisiko olla..? Yleensä kierrän feikit kaukaa, mutta jostain syystä nämä oli pakko ostaa. Menee rahat Fidassa ainakin hyvään tarkoitukseen.


Kotona kaivelin nettiä ja löysin tällaiset: Jelly Ballet Flats, vuoden 2007 kesämallistoa, Salvatore Ferragamo, hinta $100. TISMALLEEN samat kuvioinnit, sama malli, ihan kaikki täsmää. Noh, tein joko huippulöydön hintaan 5€, tai sitten kuljen ensi kesänä Ferragamon feikeissä balleriina jellyissä.


(kuva)


Eilen illalla oli harvinaisen vähän tekemistä, joten ajan kuluksi sommittelin kirppikselle menossa olevista vaatteista pari asukokonaisuutta. Jos joku teistä kiinnostuu jostain kuvissani esiintyvistä jutuista voin myydä niitä jo täällä. Laitan kaikkiin tuotteisiin merkin, kokonumeron ja hinnan näkyville. Menen kirpulle siis huomenna heti aamusta, eli tämän illan aikana voi tuotteita varata jos kiinnostus herää.

Jakku Promod MYYTY!

Valkoinen v-pääntie t-paita Calvin Klein MYYTY!

Shortsit Vila

Kengät harmaat MYYTY!



Vartaloa nuoleva kotelomekko Benetton MYYTY!

Kengät harmaat MYYTY!






Ruskea Benettonin pellavamekko MYYTY!

Valkoinen tunika Promod MYYTY!

Todella tummanharmaat kapeat farkut MYYTY!

Oranssit krokokuvioiset sling backit. Koko 37. Gino Ventori.

Hinta 6€.






7 kommenttia:

  1. hieno löytö noi Ferragamot, kyllähän ne voi hyvinkin olla aidot.

    Mua kiinnostais ostaa noi harmaat elloksen korkkarit. Omistan samat jo mustana ja ne on ollut ihan lempparit. Hieman toisen malliset harmaat lakeerikorkkarit, jotka ostin eivät ole jalkaan niin hyvät, joten voin sitten itse myydä ne pois!

    Eli pistätkö vaikka hintaa postikuluineen mun mailiin!
    tuhlaus@gmail.com

    VastaaPoista
  2. hei sorry! Peruutus tohon äskeiseen! Tsekkasin omat mustat kenkäni ja ne ovatkin kokoa 38, eli noi 37 ois pienet. Mun koko on yleensä 37, joten muistin niidenkin olevan samaa kokoa, mut väärin meni. Anteeksi sähläys!

    VastaaPoista
  3. Kiinnostuin tuosta Ginan raidallisesta lepakkohihapaidasta :). Mailata voipi tänne: midinetti ät netikka.fi

    Ihania kenkiä, harmi ettei räpyläni mahdu noihin..

    VastaaPoista
  4. Tuhlaus: Ok, ei hätää. Mullekin olisi 38 ollut varmaan oikea koko normaalin 37 sijaan, mutta olin laiska enkä jaksanut noita palautella.

    Midinetti: Laitan sinulle huomenna sähköpostia kirppishulinan jälkeen, mutta paita on sinulle varattu eikä lähde kirpulle mukaan. Kiitti! :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat nilkkaimet! Aivan mielettömät ja minä typerys jotenkin vain unohdin nuo Fidan alennuspäivät:(

    VastaaPoista
  6. upeat nilkkaimet tosiaan, ja ferragamot voivat hyvinkin olla aidot, feikeissä ei ehkä nähtäisi noin paljon vaivaa logojen ja sarjanumeroiden kanssa. miksi meidän lähi-fidassa oli vain osuuspankin vyölaukkuja ja joukkuetelttakoon puolihameita. epistä :D

    VastaaPoista
  7. Jonna: Kiitos! Minultakin meinasi mennä Fidan ale ohi mutta onneksi keräsin voimani ja kävin ruokakaupassa, Fida sattuu olemaan matkan varrella.

    Tiiti: Mietin myös, että noihin on nähty aikalailla vaivaa jos on kopiot. Varsinkin sarjanumero on aika vakuuttava.

    VastaaPoista