torstai 12. maaliskuuta 2009

Mistäs nyt tuulee?

tunnetila: hämmennys

Kävin tänään pikaisesti kaupungilla ja huomasin Forumissa meneillään olevan Hintasirkuksen. Aikaa oli puoli tuntia joten päätin tehdä pari täsmäiskua alakerroksen liikkeisiin. Ja kas, tapahtui odottamaton. Ihastuin hurjan paljon puseroon, jossa on kaksi hämmentävää puolta. Ensimmäinen, hieman vähemmän hämmentävä puoli on se, että paita löytyi H&M:ltä. Ostan todella harvoin mitään Henkalta mutta tuo paita oli IHANA! Paljon hämmentävämpää on kuitenkin se, että paita ei ole musta, ei harmaa eikä valkoinen. Siinä on vaaleansinistä ja vaaleanpunaista!! (Hetkinen, onko tuo valkotakkisten miesten sireenin ääni jonka korvissani kuulen..?)

Puserosta oli jäljellä enää isoja kokoja joten en päässyt sitä sovittamaan, mutta matka jatkuu, huomenna on pakko käydä Kämpin Henkalla katsomassa käykö parempi tuuri. Ja Kämpistä Itkseen toiviomatkalle jos ei sielläkään onnista. Mutta jos paitoja on ja jos sen päädyn ostamaan, niin silloin on maailmankirjat sen verran sekaisin että on keksittävä jotain spesiaalia. Pistettävä vaikka blogiarvonta pystyyn kaikkien niiden kesken jotka tätä ihmettä todistavat! (Kerron myös sitten kun vien paidan kirppikselle..)


Forumissa tepastelin seuraavassa asussa: solmukaulaliina gTie, neule Gant, aluspaita FilippaK, farkut Lindex, kengät OIS. Laukkuna oli muuten Thaimaasta ostamani pussimainen nahkalaukku jossa on vihdoin uusi, sopivan pitkä hihna.


Ilokseni Forumista tarttui jotain mukaankin. Uusi musta (kas kas, perusasiat kuitenkin pysyvät) talvitakki on ollut hakusessa koko talven, mutta satunnaiset silmäilyt eivät ole tuottaneet tulosta. Tänään silmäily palkittiin. Vilassa katseeni osui villakankaiseen takkiin joita roikkui tangolla vain muutama kappale. Kiskaisin takin päälleni ja vaikka takki oli hieman reilu, tykkäsin kuitenkin sen muhkeudesta niin paljon että aloin kunnolla mallailemaan sitä. Okei, tykkään takista, mitä maksaa? Hintalapussa luki 109,90€. Ei ollenkaan paha hinta talvitakista. Ostopäätöstä tehdessäni käänsin hintalappua ja olin tipahtaa polvilleni. Hintasirkuksen kunniaksi viimeiset kappaleet myytiin hintaan 20€! Rakastan oransseja hintalappuja! Juosten kassalle ja siitä hihkuen kotiin! Luoja mikä tuuri. Taitaa olla lauantaina lottoamisen paikka.


Takin saa halutessaan kiristettyä istuvaksi vyötäröltä tai kiristettyä vain helmasta ja avattua vyötäröltä, joten muoto on joko naisellinen tai pallomainen. Ihana!!!
Kuvissa kiristyksen ja kiristämättömyyden eroa ei oikein huomaa (paitsi tuossa sivukuvassa takkia ei ole kiristetty), mutta livenä takin ilme muuttuu kurottaessa vyötärölle täysin toiseksi.



Tämänhetkinen musta villakangastakkini on niin niukkalinjainen että reilujen neuleiden tunkeminen sen alle on aiheuttanut koko talven hampaiden kiristelyä. Enää ei ahtaus eikä kylmyys vaivaa, takin alle mahtuu tarvittaessa vaikka kamina! Toivottavasti kevään tulo viivästyy ja saan käyttää uutta volyymitakkiani vielä pitkään! Ei vaan, huomenna jos joltain Henkalta löytyy pastelliunelmani niin kevät saisi tulla jo pian! Niin pian etten ehdi muuttaa mieltäni ja pistää puseroa kirppikselle myyntiin käyttämättömänä.

10 kommenttia:

  1. Kerrassaa mahti löytö!!! Ihana malli ja vielä ihanampi hinta!!! Mielenkiinnolla jään odottelemaan pastellipaitaasi..

    VastaaPoista
  2. No toivottavasti löydät paidan, jotta nähdään miltä se näyttää :)

    Upea löytö, viidellä öööö:llä, takkihan oli melkein ilmainen.

    VastaaPoista
  3. Vitsit miten mieletön takki ja mihin hintaan! Meen tänään siihen viereen vesijuoksemaan, pitäsköhän eksyä kotiin kauppojen kautta... ;) Ainakin aattelin Piruetista käydä ostaan uudet harjoitustossut kun näytti ne olevan tarjouksessa. Just nyt en tarvii mutta sit jos syksyllä taas pääsen kurssille niin ois valmiina eikä tarttis sit pulittaa normaalihintaa.

    VastaaPoista
  4. Oikeesti, voi vitsi! Miksi mä en asu Helsingissä? Miksi!!!? Ihan mieletön löytö toi takki. Ja se on niin hyvä fiilis kun on jo tykästynyt ja sitten vasta huomaa alen. Ja muakin kovasti paljon kiinnostaa se HM:n paita. Itekin mietin eilen, että pitäiskö mun antaa HM:lle mahdollisuus ja kurkata nettikauppaan. Olen boikotoinut sitä(kin) jo pitkään, mutta jos vain vähän kurkkaisi.

    VastaaPoista
  5. Joy: Älä muuta sano! Takki on tänään ensimmäistä päivää käytössä ja taidan olla rakastunut.. :)

    Melina: Hih, toivottavasti saan esitellä teille sekopäisyydenpuuskani viimeistään viikonloppuna. Itseänikin ihan jännittää. :)

    Rva Herttainen: Suosittelen kauppojen kautta kotiin eksymistä. Varsinkin jos on tarjoustuotteista kyse. Esim. noi tanssitossut on harvoin alessa joten silloin kannattaa ostaa kun voi säästää.

    N.: Olen itsekin ihan hurjan onnellinen tuosta takista. Tekisi mieli olla töissäkin se päällä.. :) Mua suorastaan jännittää se Henkan paita. Enhän tiedä istuuko se edes päälle..

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana takki! Varsinkin profiilikuva paljastaa sen jipon. Ihan epäreilua..Helsingissä on näköjään kaikkea..

    VastaaPoista
  7. Iiiihiii!! Arvaa mitä kävin tänään ostamassa, oli vielä pari jäljellä ;) Tarttui mukaan tosin tossutkin (vaikka ei ne alessa olleet Grischkot kun ei ollut kokoja, mutta ostamani oli ne Piruetin omat vielä vähän edullisemmat) ja balettitrikootkin oli sopivasti tarjouksessa.

    Nyt sitten kyllä heivaan sen yhden sinertävän takin pois, ton takin alle kun nyt ainakin mahtuu isompikin maha sitten jos sellainen jollekin talvelle sattuu. Ja kun pointtikin on olla reilu, sen toisen takin kun pitäs olla aika myötäilevä ja kun ei ole niin näyttää kyllä idarilta...

    VastaaPoista
  8. Anna-Maria: Joo, tuo takki hipoo täydellisyyttä! Minulle takki on täydellinen vain jos siinä on huppu. Tosin tuo on muuten niin ihana että saa huputtomuuden anteeksi. :)

    Rva Herttainen: Hei, nyt ollaan takkisamikset! Kiva että noita oli vielä jäljellä. Mietin vaan minkä koon oikein otit kun mä hukun jo tähän S-kokoon ja sinne jäi vain isompia jäljelle. Kun et sä nyt niin paljon mua pidempi ole..

    VastaaPoista
  9. Mä otin ämmän. Onhan se vähän pitkä takaa, mutta kun malli on muutenkin reilu niin en usko että omalla kohdalla olisi kovasti eroa ässän ja ämmän välillä, jos siis ajattelee miten se ylhäältä istuisi. Jos ässää olisi ollut, olisin varmasti sen ottanut koska olisi varmasti mahtunut hihojen, hartioiden jne. puolesta ja olis varmasti tohon reiluun malliin mahtunut yleensä L-koon vaativa takamuksenikin ;) Ja arvaa, mäkin hamuilin takista huppua ja vähän petyin ettei semmosta ollut mutta muuten kyllä tosi hyvä yksilö!

    VastaaPoista
  10. Hienon hieno takki. Tuollaista olisin minäkin tarvinnut tätä talvena, kun neuletakkeja sai olla koko ajan kylmyyden takia käyttämässä. Malli on upea!

    VastaaPoista