tiistai 17. maaliskuuta 2009

Yhtä en saa...

tunnetila: ärrinpurrinmurmur

Nyt se alkaa olla jo selvää. En taida saada kesäksi haluamaani pastelliväristä ihanuuspaitaa. Byäääääää!!! *polkee jalkaa ja kiukuttelee*

Olen nyt kiertänyt Helsingin Henkat ja valtuuttanut siskon etsimään paitaa lähes ympäri Suomea, tuloksetta. Paitoja ei ole koossani nettikaupassakaan. Juuri kun olen ensimmäistä kertaa vuosiin ihastunut vaatteeseen joka on jonkun värinen en saa sitä itselleni. Tämä ei harmittaisi niin, jos ihastukseni olisi esim. Marc Jacobsin käsialaa, sillä niitä vaatteita on harvoin varaa ostaa, mutta kun kyseessä on Henkan rytky niin pistää triplasti vihaksi. Jos kiroilisin blogissani kirjoittaisin sen veellä alkavan sanan. Jestas että kiukuttaa!!!!

Onneksi noin puolentoista kuukauden sisään on tiedossa useampikin lyhyt ulkomaanreissu. Jos itseäni yhtään tunnen, tulen koluamaan jokaisen vierailemani kaupungin kaikki Henkat haaveitteni puseroa etsien. (Sitten löydän puseron jostain, sovitan sitä ja paita onkin päälläni ihan kamala... No, ostaisin sen silti! Pakkomielle mikä pakkomielle..)

Valitettavasti ette siis näe päälläni keväisen simpsakkaa pastellipaitaa, vaan saatte tyytyä tummaan kuvasarjaan päivän asusta.


Itse asiassa kuvissa on kahden päivän asu. Kävin lauantaina Sportti (vaimikäseoli) messuilla Messukeskuksessa tässä asussa. Jossain vaiheessa eksyin valkoisiin tennareihin ja heleänsävyisiin neuleisiin pukeutuneiden ihmisten keskelle golf-osastolle ja tunsin oloni hieman vieraaksi. Ja kun en löytänyt yleensä tarjolla olleita proteiinipatukkamaistiaisia läksin aika nopsasti kotiin.


Asuna tänään (ja messuilla) takki Vila (täyttä ihastusta), puuvillahuivi H&M, neule Selected, farkut Lindex, laukku Bangkokista (nyt pitkällä hihnalla, jei!), kengät Nilson.


Nilsonin kengät ovat olleet jo useamman talven ihan lempparit, mutta tämä talvi on menty niin tiiviisti uggeillessa että nämä kengät ovat unohtuneet täysin kaappiin. Ilokseni löysin ne viime viikonloppuna ja laitoin heti jalkaan. Tässä vielä kuva pehmeääkin pehmeämmistä Nilsonin nahkatossukoista.


Siinä tuli taas esiteltyä yksi hyvin hyvin mukava, mutta kovin kovin mustanpuhuva asukokonaisuus. Täytynee varmaan pukeutua ikuisesti vain mustaan, eikä haaveilla kauniista väreistä, ja pistää netti täyteen asukuvia joiden asuista ei ota tolkkua tarkkasilmäisinkään. Kostoksi maailman tyhmyydelle ostin suklaalevyn jota parhaillani syön kuin leipää. Haukkaan levystä ahnaasti suupalan toisensa jälkeen. Tämä mässäily on koko maailmalle ihan oikein!

13 kommenttia:

  1. Voi kökkö kun et saanutkaan sitä paitaa...:/ Mutta nuo kengät on tosi kivat! :)

    VastaaPoista
  2. Toisaalta...aina saattaa tulla palautuksia ja sua saattaa vielä lykästää sen paidan kanssa.

    VastaaPoista
  3. Niin ja joku blogin lukijakin voi ehkä armahtaa ja myydä sulle omansa kun jaksat kysellä välillä? :)

    Mulle Finnfashion-lehti muuten on hyvinkin tuttu (vähän myöhässä kommentoin...) ja olin myös ko. julkkareissa! Oltiin siis jo silloin melkein tuttuja ;)

    VastaaPoista
  4. joo-o, nettikauppastalkkeroimaan tai ebay-vaklaajaksi vaan. pastellipaita on ahneen palkka :)

    VastaaPoista
  5. Kandee Henkan nettikaupassa roikkua ennen puoltapäivää, palautukset kirjuatuvat ilmeisesti hämärinä aamuyön tunteina sinne..

    Ja joo, tuollainen maaninen pakkomielle on kyllä tuttua. Jos jokin on pakko saada, silloin se on saatava ehdottomasti, ja vielä ehdottomammin jos sitä on ollut vaikea tavoittaa :)

    VastaaPoista
  6. Laura: Niinpä.. Mutta yritys ei ole vielä ohi!

    Shandi: Kiitos! Voi että mä itsekin toivon niin.. :)

    Ilona: Joo, mahtava idea! Jos en löydä sitä muuten niin täytyy laittaa toivon mentyä tänne kuva ja maksaa ihmisille kunnolla jotta luopuisivat omastaan. :)

    Ja noista julkkareista: se oli tosi kiva ilta, harmi ettei silloin vielä tunnettu. :)

    Tiiti: Ai niin ebay... Voi vitsi teillä on ideoita ja ootte niin kivoja kun autatte ystävää hädässä!

    Salka: Ja lisää metsästysvinkkejä, mahtavaa, kiitos! Ihana että joku muukin tunnistaa saman pakkomeilteen.. :)

    VastaaPoista
  7. Sun pitäis kyl linkittää se tänne, niin pääsisin katsomaan paikallisesta ;) Puolen päivän aikaan kun sinne päin oon menossa.

    VastaaPoista
  8. Älä luovuta, kyllä se paita vielä löytyy! Kunhan et vaan käytä kaikkea aikaa matkoillasi Henkkiksellä juoksemiseen!!!!

    VastaaPoista
  9. N.: Voi kiitos avun tarjoamisesta ihana! :) Myöhästyin vain hieman aikataulusta. Mutta eipä hätää, lue seuraava vastaus kommenttiin.. ->

    Joy: Arvaa mitä! Mä ostin tänään sen paidan. Tosin koossa 42 ja se on aika iso.. (Käytän normaalisti kokoa 34..) Odotan vielä kun sisko käy viikonloppuna Jyväskylässä, jos sieltä löytyisi parempi koko. Jos ei löydy niin saumuri laulaa... :)

    Oon mä kyllä ihan pöhkö! :)

    VastaaPoista
  10. toivottavasti jkylästä löytyy oikea koko.

    tuli mieleen et, eikö niillä ole järjestelmää josta näkisi missä kaupungissa/liikkeessä paitaa on oikeassa koossa? ja eikö ne voisi lähettää sitä sua lähimpään liikkeeseen?

    niin ja hei, kaikki golffarit ei kuulu tohon sun kuvaamaasi lajityyppiin. se on oikeasti aika siisti laji :)

    VastaaPoista
  11. I May Say: Jaahas, siellä taitaa yksi golffari puolustella tekosiaan.. :) Ei vaan, tiedän ettei kaikki lajin harrastajat ole stereotypioita, kunhan liioittelin.

    Kysyin samaa H&M:n myyjältä tänään mutta he eivät kuulema näe koneeltaan MITÄÄN, ei edes onko paitoja enemmän heidän omassa liikkeessään.. HÄH?!

    VastaaPoista
  12. Hienoa H&M loistava systeemi.

    Kävin pyörähtämässä siellä hooämmällä tänään ja kattelin erästä pastellisävyistä paitaa ja niitä oli vain kokoja 42-46. Eikä tosiaan olleet mitään "isojen tyttöjen vaatteita". Saas nähdä onko sama paita mikä sulle nyt on hankittu.

    VastaaPoista
  13. N.: Hih, hauskaa jos kyseessä on sama paita eli arvasit minkä mä haluan. Näin sitä tulee blogissa melkein oikeasti tutuksi. :)

    VastaaPoista