torstai 25. kesäkuuta 2009

Arkeen ja juhlaan

tunnetila: iloinen yllätys

Olen ostosäännöstelystäni johtuen ostellut viime aikoina vaatteita vain tarpeeseen. Tai jos ei ihan välttämätöntä tarvetta olekaan ollut, niin vaate- ja kenkävalintani ovat olleet kuitenkin järkeviä. Olen ostanut kasan t-paitoja jokapäiväiseen käyttöön, olen ohittanut satoja pareja satuttavan kauniita korkokenkiä vain siksi että kaapistani löytyy jo korkkareita tämän hetken tarpeisiin, ja niin edelleen.

Oulussa, kuten jo kerroin, olo oli kuin ulkomailla ja käteni hapuilivat perusostosten lomassa myös ei niin järkeviä eikä ihan "ninamaisia" vaatteita, joista kuitenkin tykkäsin valtavasti. Ihastuin täysin Vilan läpinäkyvään sifonkiunelmaan jossa oli molemmilla sivuilla, niin edessä kuin selkäpuolellakin, sifonkiröyhelöitä ja hieman vyötärön alapuolella vielä ohut vyö jolla puseroon saa koottua hieman ryhtiä. Omaa kokoani ei puserosta ollut jäljellä, mutta normaalia reilumpi koko toi rönsyilyefektin esiin entistä paremmin.

Mietin ensin etten tee näin juhlavalla puserolla mitään, mutta onneksi laitoin vaatteen päälleni. Hihkaisin ilosta sovituskopissa kun yhdistin röyhelöunelman haaremihousuihin ja balleriinoihin. Mikä hauska yhdistelmä! (Kuvassa balleriinoja tuuraamassa Naturalizerin sandaalit ja aluspaitana Antti Asplundin Ballet -toppi.)


Yläkuvan asu päätyi heti eilen päälleni töihin ja samoilla vaatteilla mennään tänäänkin. Voiko olla enää vilpoisempaa hellepäivän asua kuin löysät pöksyt ja tuulessa leijailevat läpikuultavan puseron röyhelöt? (No juu, sama asu valkoisena keräisi kuumottavia auringonsäteitä vielä vähemmän, mutta ei takerruta pikkuseikkoihin..)

Parasta sifonkipuserossa on sen monikäyttöisyys. Onneksi ymmärsin tämän jo sovituskopissa ja ostin puseron parempaan talteen. Sama asu, lökäpöksyt ja sifonkipusero, kelpaa melkein minne vaan vain kenkiä vaihtamalla. Kuvan kengät Pastelle Paris.


Tuo pusero on "livenä" niin upea, että oikein harmittaa kun minulla ei ole mahdollisuutta ottaa asuistani kuvia ulkona, auringon valossa. Ei noista kuvista taida juurikaan käydä selville sifongin kauneus ja keveys. Mutta te olette taitavia ja huomaatte sen kyllä! :)

Rimpsuja ja röyhelöitä löytyy kaapistani lisää myös toisen uutukaisen hörhellyksen muodossa, mutta siitä, hämmentävästä hankinnastani, lisää tuonnempana. Sen verran voin kuitenkin vinkata, että tulevan kesän yhdet häät ovat viime viikkoina muuttuneet kolmiksi häiksi, joten uusi juhla-asu oli puheistani huolimatta paikallaan. Miten on, miellyttääkö rimpsut ja röyhelöt muutaman minimalistisen kauden jälkeen vai aiheuttaako ylimääräiset kangaspalat vaatteissa puistatuksia?

6 kommenttia:

 1. Nina, taidat mustasta pitää ;)

  Kiva asu!

  VastaaPoista
 2. Iris: Jaa minäkö pidän mustasta? Ehei.... :)

  Ja kiitos!

  VastaaPoista
 3. Kyllä miellyttää. Olen itsekin metsästänyt valkoista röyhelömekkoa.

  Ihana asu.

  VastaaPoista
 4. Melina: Kiitos! Toivottavasti löydät röyhelömekkosi, minä löysin jo omani ja se on ihana! :) Täytynee esitellä se täällä pian.

  VastaaPoista
 5. Maijjuli: Kiitos! Itsekin viihdyn tässä niin hyvin ettei paljon muuta tekisi mieli päälle laittaa. :)

  VastaaPoista