torstai 4. kesäkuuta 2009

Inkkari

tunnetila: innostus

Törmäsin pari viikkoa sitten Gina Tricotissa ihanaan inkkarimekko/-pusero/-tunikaan. Tunikat olivat juuri tulleet kauppoihin, mutta ne oli myyty heti loppuun. Ainoastaan mallinuken päälle oli jäänyt yksi kappale kauniisti laskeutuvia puuvillatrikoisia, lettisomisteisia vaatteita. Yritin ostaa esillä olevan mekon mutta vaatteita ei saanut myydä nuken päältä. Äh! Nuken päällä olevista vaatteista ei saanut tehdä edes varauksia. Pettyneenä päätin unohtaa inkkarimekkoseni. Kunnes...


.. ihana, ja älyttömän reipas ystäväni käväisi viime viikonloppuna Tukholmassa juoksemassa maratonin ja saapui takaisin Suomeen paikallisen Ginan kautta. Jee, Tukholmasta löytyi tunikasta oikea koko ja sain kuin sainkin oman inkkarivaatteeni. Kiitos Johanna, ystävät on parhautta!


Mekko on tosi kiva (edestä tosin ehkä vähän liian lyhyt käytettäväksi kuten kuvissa, eli sukkahousunpaksuisten legginsien kanssa, mutta täytyy laittaa alle jotain paksumpaa) ja sen tuomat inkkarifiilikset on mielestäni hauskat. Olen muuten aina, ihan pienestä pitäen, rakastanut intiaaneja. Jo parin vuoden iässä kerroin pitkiä intiaanisatuja joita isäni nauhoitti c-kasetille. Tarinat on huikeita, en varmasti enää tässä iässä osaisi kertoa samanlaisia. Niin se ikä karsii mielikuvitusta..


Nyt minulla olisi kesäinen inkkarimekko mutta minne se kesä katosi? Säätiedotus lupasi tälle torstaille +7 astetta. Mitä ihmettä?! Toisiko energinen intiaanitanssi intiaanikesän vai onnistuisinko vain tuomaan sadetta kuukaudeksi eteenpäin? Ehkä on parempi etten edes kokeile..

14 kommenttia:

 1. No sun pitää nyt jotain savupilviviestejä lähettää tolle sääukolle ;D

  Mähän graduani varten kuuntelin teini-ikäisten tarinoita ja kyllä niitä vielä siinäkin iässä tulee kun nuoret rentoutuu ja innostuu. Aikuiset saattaa useammin kertoa jotain muistoja, mutta kyllä oikeanlaisessa tilanteessa myös niitä ihan huiseja stooreja. Itse saan joskus kuunnella hulvattomia iltasatuja :D Mutta ihan mieletöntä, että omia inkkaritarinoitasi on tallennettu :)

  VastaaPoista
 2. Onpas kiva mekko!:) Ei olisi uskonut sen olevan Ginasta, kun siinä ei ole lurexia tai krumeluureja. Ihan sun näköinen ja väri sopii tosi hyvin sulle! Inkkarit on parhaita! Nyt tukka vaan pikkuleteille ja look on valmis!

  VastaaPoista
 3. Ihana inkkaritunika:) Tunika näyttää upealta just noin! Älä ihmeessä vaihda leggareita housuihin, housujen kanssa vaikutelma voisi olla liian paksu ja "tunkkainen". Mielestäni tuon pituista tunikaa voi aivan mainiosti pitää trikoisten leggareiden kanssa. Nyt sitten yhdessä jäädään vaan taas odottelemaan niitä ihania auringon paisteita:) Toi sade latistaa lomailijankin mielialan..

  VastaaPoista
 4. Rva Herttainen: Nyt tuolla ulkona sataa, blääh!!! Mutta en tanssinut eli mua ei voi syyttää! :) Se inkkarikasetti on minulle maailman suurin aarre ja viimeksi kun kävin kotona vanhempieni luona en löytänyt sitä mistään. APUA!!! :(

  Anna-Maria: Kiitos Anna-Maria! Väristä olin vähän epäileväinen mutta se onkin yllättävän jees. :) Jee, inkkarit on todella parhaita!

  ilona: Kiitti! En ajatellutkaan laittaa alle housuja vaan ehkä ostaa oikeat legginsit. Noi kun on siis sukkahousua ja niistä näkyy ikävästi kaikki löllyt läpi. :)

  Mukavaa lomaa sateesta huolimatta, kyllä se vielä paistaa! (Parempi paistaa tai muuten mä... :) )

  VastaaPoista
 5. Tunika-mekko sopii mainiosti noiden kenkien kanssa, brava!

  VastaaPoista
 6. nätti mekko!

  Mä olin kanssa pienenä ihan tuhottoman kova keksimään tarinoita, pienimille hoitokavereille "luin" kirjoja, eli toisinsanoen katselin kuvia ja keksin omasta päästä tarinan.. Niin se ikä vaan karsii aivosoluja, nyt tuntuu todella vaikealta leikkiä pehmoleluilla veljentyttären kanssa!

  VastaaPoista
 7. Ihanin tunika ikinä! Mut kuulostaa kyllä oudolta, että eivät myyneet nuken päältä - itse olen muissa liikkeissä monen monta kertaa ostanut sen viimeisen kappaleen nuken päältä, kun hyllystä on ollut loppu... Mitä varten ne sitä nuken päällä olevaa säilöö...En ymmärrä.

  VastaaPoista
 8. Kiva tunika, tuo helma on hauska. En nähnytkään noita Ginassa, vaikka palasimme juuri Tukholmasta :)

  VastaaPoista
 9. Aika söpö mekko =) joo, ootko tanssinu vahingossa sadetanssia vai mistä tää kestosade tuli? Tampereella on satanu tauotta eilisestä iltapäivästä asti. Huomiseksi on kai luvattu viittä astetta O_o Mutta mä luotan vakaasti siihen että ensiviikolla on jo helle =D

  VastaaPoista
 10. Anonyymi4/6/09 18:21

  Ollos hyvä, Nina! Tunika sopii sulle älyttömän hyvin, näyttää aivan ihanalta! :)

  t. Johanna

  VastaaPoista
 11. hyvä että näit vaivaa! ihana!

  VastaaPoista
 12. Tykkään tosi paljon sun tyylistä. Itse yritän tähdätä hieman pelkistetympään, mutta kirjavat sukkikset ja printtipaidat aina jotenkin päätyy mun kaappiin ;-). Mekko on ihana.

  VastaaPoista
 13. Iris: Grazie, Iris! (Täällähän aletaan ihan puhumaan vierailla kielillä!) ;)

  Mikkan: Älä muuta sano! Itse vietin muutama viikko sitten aikaa 3v juhlasankarin kanssa ja välillä mietin mistä ihmeestä voisin nyt jutella. Sit juteltiin vaatteista. Heh heh!

  Jaana: Kiitos, tää on kyllä kaunis. Kysyin vaatteen ostamista nuken päältä (sattui olemaan juuri oma kokoni) mutta GT:llä nuken päältä vaatteet voi ottaa vain somistaja ja hänkin ottaa ne vasta tiettyinä päivinä kun somistusta vaihdetaan. Ennen sai tehdä varauksia nuken päällä olevista vaatteista, enää ei.

  Melina: Tukholmassa käynyt ystäväni kertoi, että koot oli sielläkin noista jo vähissä. Ja täällä liikkeessä sanoivat että näitä tuli vain pieni erä myyntiin. Ehkä siksi et huomannut näitä Tukholmassa.

  Rhia: En varmasti oo tanssinu, en yhtään askelta! :) Apua, VIISI lämpöastetta?! Luotto ensi viikon helteeseen alkaa käydä vähiin... :)

  Johanna: Kiitos sinulle, sinä ihana ihminen! :)

  Maijjuli: Kiitos! Vaiva kyllä kannatti nähdä (eli lähetää ystävä ensin juoksemaan maratooni ja seuraavana päivänä vielä ravaamaan pökkelöjaloilla Tukholman keskustan kaupat etsien mulle tunikaa!!) Apua, en oo kovin reilu kaveri. :) Paitsi että itse Johanna tunika-haaveeni muisti ja oli kiltti kun sen metsästi!

  Nooruska: Voi kiitos, kivasti sanottu! Ehkä sinä olet jo löytänyt tyylisi ja näytät just upealle kirjavissa sukkiksissa ja printtipaidoissa. Ne on ehkä juuri SE juttu joka sinusta tekee oman itsesi. :)

  VastaaPoista
 14. Joo niinpä Nina :D

  VastaaPoista