maanantai 17. elokuuta 2009

Festarit meni jo

tunnetila: väsymys

Joka syksyinen avajais- yms. bileputki aukeaa taas tällä viikolla enkä ole toipunut vielä edes viikonlopusta. Kivojahan kaikki pirskeet aina on mutta silloin huomaa että tapahtuu liikaa kun mukavista asioista tulee velvollisuuksia. Ja hyvä olisi muistaa ettei jokaisiin kissanristiäisiin ole aina pakko osallistua vaikka kutsuja kaikkialle tulisi. Täytyisi vaan oppia paremmin sanomaan ei.

Viikonloppu Flowssa oli kaikesta väsymyksestä huolimatta hieno! Lauantain kruunasivat näyttävä Grace Jones (jonka pakarat saivat myös allekirjoittaneen hämmennyksen ja kateuden valtaan) sekä valtavan hieno Handsome Furs. Mahtava setti molemmilta esiintyjiltä!
Sunnuntaina suunnistin festeille tsekkaamaan Jenny Wilsonin jonka keikka yllätti positiivisesti. Keikka tarjosi kauniita melodioita ja kuitenkin mukaansa tempaavaa jammailua. Illan kohokohta oli ehdottomasti häkellyttävän tyylipuhtaan ja rehellisen keikan vetänyt Lily Allen. Itkuisesta olemuksestaan huolimatta Allen veti keikan läpi ammattilaisen elkein ja oli selkäkivuistaan huolimatta hyvin rock röökeineen ja "fuck you" -asenteineen. Keikka taisi olla jopa koko viikonlopun paras veto. Hyvän vastuksen Allenille antoi kotimaan omat toivot, Le Corps Mince de Françoise. Reipas tyttöenergia oli näillä festeillä nannaa!
Kuvat otettu Nokia E71 puhelimella.

Perjantaina ja lauantaina jätin leikin kesken kylmyyden vuoksi joten varauduin sunnuntaina ottamalla mukaan kassillisen ylimääräisiä vaatekerroksia. Sunnuntaina läksin päivällä kotoa tässä asussa: ohut neulemekko Filippa K, laukku 2or+By YAT, housut Ellos, kengät Benetton. Pohdin pitkään jaksanko seisoskella koko päivän korkeissa koroissa mutta kyllä kannatti! En ole koskaan ennen nähnyt lavalle yhtä hyvin kuin nämä kengät jalassa. Tunsin oloni jopa pitkäksi tennari/maiharikansan joukossa! Ja kiilakannan ansiosta jaksoinkin ihan hyvin.


Illalla kotiin palatessani asuun oli tullut lisäksi huivi H&M Organic Gotton, merinovillainen neuletakki Philosohpy Blues Original ja nahkatakki second hand. Ja tällä kertaa en palellut, edes paljaat varpaani eivät tunteneet kylmää sillä Allenin tytön musiikki meni suoraan jalan alle ja tuli hieman tampattua keikan aikana.Kaiken kaikkiaan festareista jäi hyvä maku suuhun, varsinkin kun muistelee mitä courmet-ruokaa tavallisen festaripöperön sijaan tuolta sai. Viikonlopun herkutteluista lisää tulevissa merkinnöissä!

Mitä te teitte viikonloppuna?

7 kommenttia:

 1. Hauska kuulla, että joku muukin oli sinnikäs ja jaksoi parin päivän ajan laittaa päälleen mitä huvitti, ei sitä, mikä ehkä olisi ollut järkevämpää. Kivaa oli, yöt hieman kylmiä.

  (...Mittasin just kuumeen, se on nyt 37.28 ja panikoin huomisen Band of Horsesin keikan kanssa. Jes.)

  VastaaPoista
 2. hon//issues: Voi ei, toivottavasti kuume ei tuosta nouse ja pääset huomenna hyvinvoivana keikalle.

  Kuvissa on muuten päällä se mainitsemani Filippan mekko joka kutistui/lyheni pesussa tunikaksi. :)

  VastaaPoista
 3. Meillä vietettiin synttäreitä ja manattiin Flowta, jonka vuoksi aika m,oni kutsuvieraista jätti saapumatta meidän juhliin :)

  VastaaPoista
 4. Mä olen vähän apea siitä, etten päässyt tänä vuonna Flow:n, mutta toisaalta mulla oli aivan ihana viikonloppu kera mahtavien kamujen, joten ei loppujen lopuksi harmita sivu suun jääneet festit :) Ja täytyy toivoa HF:n saapuvan Suomeen syksyllä, ehdoton lempparini ja onneksi olen nähnyt heidät keväällä livenä!

  VastaaPoista
 5. Hyvä festari siis kaiken kaikkiaan, toivottavasti minäkin pääsen ensi vuonna!

  Minä vietin viikonlopun pojan futisturnauksessa... Pelien katsominen on ihan kivaa, mutta muiden "futismammojen" kanssa väkisin turiseminen ei todellakaan ole mun heiniä :/!

  VastaaPoista
 6. Nina, tuhannet kiitokset siitä että käskit mun pestä sen mekon. Se roikkuu hellän, käsinpesuaineella ja viileällä vedellä lavuaarissa suoritetun pesun jälkeen henkarilla ja helma on tosiaan kiivennyt about samalle korkeudelle vuoren kanssa, aiemmin pituuseroa oli n. 10 cm.

  Säästit multa just mekon, rahaa ja helvetisti hermoja.

  Iso kiitos.

  (Ai niin, ja keikka jäi väliin :()

  VastaaPoista
 7. Ilona: Äh, kurjia kutsuvieraita!! Toivottavasti synttärit oli muuten kuitenkin kivat ja onnistuneet.

  Salka: Onneksi olet nähnyt HF:n ihan vähän aikaa sitten, muuten olisi harmittanut enemmän. Ja vielä, laatuaikaa ystävien kanssa ei voi koskaan olla liikaa!

  Joy: Toivottavasti ensi vuonna Flowssa on yhtä hyviä bändejä ja pääset silloin mukaan. Ja toivottavasti festarit järjestetään edelleen Suvilahdessa, se on just hyvä paikka!

  Ja heh, ymmärrän futismammayskän.. :)

  hon//issues: Huh, onneksi ehdin hätiin ennen kun veit mekon turhaan ompelijalle!

  Oli ilo olla avuksi! Nämä on niitä bloggaamisen hyviä puolia: avaa suunsa oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja saa aikaan päivän hyvän työn. :)

  VastaaPoista