keskiviikko 26. elokuuta 2009

Yksi miinus suosikeille

tunnetila: parannusehdotus

Testailin täällä Dermalogican Precleanse-puhdistusainetta ensimmäisen kerran. Aikaa vievästä puhdistusprosessista huolimatta päätin ostaa tuotteen ja nyt olen puhdistanut kasvoni useamman viikon ajan noilla hellävaraisilla aineilla. Olen tällä käytöllä erittäin tyytyväinen puhdistustulokseen.


Työlästä monivaiheinen puhdistus on edelleen mutta tietty iltarutiini alkaa jo muodostua. Ihmettelen kuitenkin hintavien tuotteiden tuotepakkausten suunnittelua. Miksi ihmeessä niistä on tehty niin epäkäytännöllisiä?

Purnukat eivät meinaa pysyä kosteissa käsissä ja niitä on hankala puristaa. Tuotetta lorahtaa välillä liikaa ja kun yrität säännöstellä niin sitten purkista ei tule ainetta lainkaan. Pumppupullo, hyvät suunnittelijat, pumppupullo! Mikään ei ole niin kätevää kuin nopealla painalluksella sopivasti tuotetta annosteleva pumppupullo. Helpottaisi elämää kummasti.


Kylpyhuoneen kaapista alkaa löytyä jo koko arsenaali sarjan tuotteita, uusimpana tulokkaana silmänympärysvoide Intensive Eye Repair. Tuotetta käytetty pari viikkoa, ei vielä varsinaista kommentoitavaa. Skin Hydrating Booster, jota aluksi jouduin läträämään pintakuivaan ihooni reippaasti, on jäänyt nyt käyttämättä. Ihoni kosteustasapaino on parantunut rutkasti sarjan käyttöönoton jälkeen ja kuivia kohtia ihossani ei enää ole. Talvi ja kuiva ilma voivat olla taas juttu erikseen.

Tietääkö kukaan onko Dermalogicalla olemassa pulloihin sopivaa pumppusuukappaletta? Haluan sellaisen HETI tai sitten siirrän tuotteet toisiin pakkauksiin. Mistä saisi hyviä tyhjiä pumppupulloja, onko tästä tietoa?

9 kommenttia:

 1. Jään myöskin odottamaan tietoa hyvistä pumppupulloista! Tosin en vielä tiedä, tilasin megaison putsarin, siinä saattaisi olla pumppupullo, tai ainakin toivon hartaasti sellaisen siitä löytyvän!

  Mäkin olen hurahtanut noihin tuotteisiin, seuraavaksi voisinkin hankkia tuon pre-cleanserin, vaikkakin se mun putsari onkin tehokasta :) ( mulla on se cleansing gel, vai mikä sen nimi nyt olikaan..)

  VastaaPoista
 2. Mä en tykänny taas yhtään Dermalogicasta, jotenkin kumman erikeepperimäinen koostumus rasvoissa ja kumma haju.

  VastaaPoista
 3. Salka: Juu, tuo cleansing gel on varmasti ok ilman precleansreia mutta omalla aineellani (ultracalming cleanserilla) ei tee mitään ilman alkupuhdistusta. Ei irtoa meikki sitten yhtään.

  Heh, mahtava koukuttaa ihmisiä hyviin tuotteisiin! ;)

  Anonyymi: Haju joissain Dermalogican tuotteissa on vähän epämiellyttävä, mutta mottoni usein on: mitä pahemmalta haisee sitä tehokkaampi on. :) Harmi ettet tykännyt tuotteista itselläsi. Toivottavasti et ostanut kallista pulloa ja petyit siihen vaan testasit pienellä testerillä.

  VastaaPoista
 4. Olen itse törmännyt samaan ongelmaan, purkit eivät ole toimivia, eivätkä kovin kestäviäkään. Olen joutunut palauttamaan yhden tuotteen kun siitä lähti 'nokka' irti, ja kuorintavoidetuubin kansi on lähtenyt melkein irti...

  VastaaPoista
 5. Ainakin 500 ml:n putsapulloissa on pumppu, joka on todella kätevä. Toinen syy miksi tilaan aina 500 ml:n pulloja on tietty niiden riittävyys, ei tarvitse olla jatkuvasti tilaamassa. :)

  VastaaPoista
 6. Sointu: Voi mikä pettymys. Kalliilta tuotteilta (ainakin Suomessa suorastaan hävyttömän hintaisilta) aina odottaa jotain parempaa. Tylsää!

  Kotikisu: Jep, mä ajattelin seuraavaksi tilata kans ison pullon. Tulee edullisemmaksi (paitsi mitenhän ne postikulut menee..) ja on näppärämpi. Halusin vain testata ensin pienemmällä koolla tuotteen toimivuuden.

  VastaaPoista
 7. Ai niin, itse tilasin sieltä Jerseyn beauty companysta, siellä tosiaankin oli ne toimituskulut hinnoissa, nopea toimitus ja paketit tuli ehjinä perille! Tosin lähettivät vanhaksi tässä kuussa menevän tuotteen, siitä iso miinus, mutta muuten moitteeton, voisin varovaisesti suositella :) Ja on halvempi kuin LF!

  VastaaPoista
 8. Salka: Jaahas jaahas... Mä vaan olen pelännyt niitä tulleja tuolta Jerseyn saarilta mutta että tuotteita tulee ilman tulleja, kuulostaa kiinnostavalta! ;)

  VastaaPoista
 9. Hih, niin tulee, kunhan muistaa tilata kerralla alle sen 45€:n, vai mikä se tullinarahdusraja nyt olikaan..:)

  VastaaPoista