lauantai 8. elokuuta 2009

Matkalla testattua

tunnetila: rehellisyys

Vaikka olen suorastaan pakkomielteinen kätevien matkapakkausten ja kokeiluerien hamstraaja, taidan ottaa vaarin
Nooruskan minulle täällä kommenttilootassa vinkkaamasta matkalaisen parhaasta kaverista: meikkipussista, jossa on tyhjiä pikkupulloja joita saa itse täytellä omilla suosikkituotteillaan. Paluuta Dermalogicasta muihin tuotteisiin ei nimittäin enää ole..

Seuraavassa lomareissulla saatuja testituloksia.


Testasin reissussa Nanoelin hoitavia puhdistustuotteita enkä pitänyt niistä lainkaan. Puhdistusvoide ei puhdistanut kasvoja toivotulla tavalla eikä kasvovesi tuntunut juurikaan tehokkaammalta. Arvosana 1/5. (Kuvassa esiintyvä Lancômen silmämeikinpoistoaine ei ollut testattavana sillä se on jo vuosia sitten havaittu loistavaksi.)


Lancômen Hydra Zen sarja oli toimiva, varsinkin silmänympärysvoiteesta pidin, mutta en silti vaihda pois Dermalogicasta jonka nimeen olen alkanut vannoa lähes kaikissa tuotteissa. Jos kuitenkin oma suosikkituotesarjasi on edelleen hakusessa, niin tässä voisi olla yksi mahdollinen kisaaja. Arvosana 4/5.


L'Occitanen mantelivartaloöljy oli kehujensa arvoinen tuote. Monissa öljyissä hidas imeytyminen on ärsyttävää, mutta tässä tuote imeytyi jopa niin nopeasti etten ehtinyt levittää sitä kunnolla. Tuote tuoksui niin ihanalle että innostuin välillä läträämään sen kanssa liikaa ja silloin kuivuminen kesti ja kesti ja kesti. Maltti on siis valttia, öljyä kannattaa annostella vain vähän kerrallaan. Itse tykkään suihkuttaa vartaloöljyt kevyesti iholle ja suihkutettavuutta jäin tässä kaipaamaan. Tuote oli kuitenkin näytekokoinen ja "oikeassa" pullossa on suutin mukana. Arvosana 5/5.D
avinesin tuotteista testasin värjätyille hiuksille tarkoitettua NouNou -shampoota sekä kuiville hiuksille sopivaa NouNou-oliivinaamiota. Tuotteet toimivat moitteettomasti ja tekivät hiuksista puhtaat pitkäksi aikaa. Varsinaisten tuotteiden myyntipakkauksen ekologisuudesta lisäpisteitä. Ja plussaa myös tuoksusta. Arvosana 5/5.


Jopas oli taas antoisa ja testirikas reissu! Vaikka merkinnän alussa kirjoitinkin siirtyväni reissatessa uudelleenkäytettäviin täyttöpakkauksiin niin silti matkalta mukaani tarttui L'Occitanelta useampikin tuote matkakoossa. Pakko ne oli ostaa kun kerrankin löytyi L'Occitanea alesta! Tuota ei tapahdu oikeasti koskaan, ei edes lentokentillä eikä nettikaupoissa. Mutta Kuopion Sokoksen remonttimyynnistä niitä löytyi. Go Kuopio go!!

2 kommenttia:

  1. Mä en oo tarvinnu käyttää silmämeikinpoistoainetta juuri ollenkaan sen jälkee kun otin käyttöön Cliniquen puhdistuusvaahdon. Se on mulle hyvä, sillä en jaksa läträtä monien pullojen kanssa... Ainoastaan sumusilmienpoistoon saattaa tarvita smpainetta. Dermagologica mulla on vielä testaamatta, sitä kun ei taida näiltä nurkilta saada. Täytyy varmaan seuraavalla Helssingin reisulla korjata asia. Jos vaikka ottais niitä matkakokoja. Vaikka toisaalta hyväksi havaittua ei kannata vaihtaa... Nimim. käyttänyt samaa shampoota ja hoitoainetta ja hiuslakkaa ikuisuuksia.

    VastaaPoista
  2. Shandi: Juuri saman asian vuoksi rakastan Elizabeth Ardenin vaahtoa: sillä voi puhdistaa myös silmämeikin. Yksi aine kaikkeen on parhautta. Päätin nyt kuitenkin testata tuota Dermalogican koko settiä ja vaikka on työlästä niin tulos on hieno! :)

    Ja samaa mieltä, hyväksi havaittua on turha vaihtaa. Tällä kertaa oma vaihtoharjoitteluni juontaa juurensa eläinkokeettomuudesta.

    VastaaPoista