torstai 13. elokuuta 2009

Visu... eikun Suvilahteen!

tunnetila: tyytyväisyys

Ensimmäistä lomanjälkeistä työviikkoa viedään eikä tunnu yhtään niin pahalta mitä pelkäsin. Jihuu! Hyvään fiilikseen saattaa vaikuttaa myös tieto tulevan viikonlopun riennoista. Helsingin Suvilahdessa järjestetään viikonloppuna jo muutaman vuoden aikana kohtalaisen suureksi kasvanut Flow Festival. Mukana tällä kertaa mm. Lily Allen, Grace Jones, Yann Tiersen, Jenny Wilson, Le Corps Mince de Françoise jne jne. Mahtavaa meininkiä tarjolla kolmen päivän festarilipulla lähes aamusta iltaan.

Heti kun Flown tämän kesän ohjelmisto julkaistiin hauduttelin ajatusta festeille menosta. En kuitenkaan saanut ketään kavereistani innostumaan tarpeeksi, liput jäi siis ostamatta. Viime viikolla onneni kuitenkin kääntyi. Käväisin pikaisesti tiistai-iltana Dieselin liikkeessä järjestetyissä Diesel:U:Music kemuissa ja osallistuin Flow Festival -lippujen arvontaan. Ja hip hei, voitin koko kolmen päivän festarisetin! Ihan mahtavaa!!!


Vaikka vierailuni Dieselin kemuissa kesti olosuhteiden pakosta vain hetken, niin ehdin jo siinä ajassa valita liikkeestä itselleni t-paidan. Paidassa on printti (kyllä!) ja se on jo viikossa muodostunut uudeksi lemppariksi. Kuvissa t-paita Diesel, housut Object, ranneke Marimekko, kello DKNY, sandaalit Benetton.


Loistokasta tunnelmaa latistaa hieman se, ettei minulla edelleenkään ole festareille seuraa. Toinen hieman harmittava seikka on se että meille tulee lauantaina vieraita.. Noh, mies saa viihdyttää, minä livahdan jorailemaan Grace Jonesin tahtiin! Onko kukaan teistä menossa Suvilahteen viikonloppuna?

14 kommenttia:

 1. Mäkin karsastan yleensä printtipaitoja, mutta tuo on kyllä karun kaunis. Mä olen tuota sun kelloa koittanut tiirailla, onko siitä parempaa kuvaa jossain?

  Toivottavasti löydät seuraa, kuulostaa meinaan aikast kivalta viikonlopulta!

  VastaaPoista
 2. Ollaan menossa lauantaina, joten jos bongaat mut sieltä, saa toki liittyä seuraan!:) Ihanat housut btw, mistä nuo on osettu?

  VastaaPoista
 3. Mulle kävi vähän samalla tavalla, tosin en itse ollut alun perin edes ajatellut festareille lähtöä. Sain kuitenkin tiistaina ilmaiset liput, joten nyt on suunta kohti Helsinkiä ja Suvilahtea. Luulen, että festareista tulee hauskat, sillä minulla ei ole mitään odotuksia enkä juuri tunne esiintyjiä. Koska kaikki parhaat ystäväni ovat tulossa myös, uskon, että kemuista kehkeytyy mukavat. Mukavaa musaviikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Flowssa on taas puoli Helsinkiä aivan varmaan ;-). FB-statukseen vaan kysely päälle!

  Mä tykkäsin ekasta vuodesta Suvilahdessa eniten, nyt Flow on jo vähän liiankin iso, mutta telttalavat ihan liian pieniä...

  VastaaPoista
 5. Joy: Kiitti, mäkin olin ihmeissäni kun ihastuin tähän t-paitaan niin paljon. Kellosta ei taida olla parempia kuvia, voisinpa ottaa..

  Anna-Maria: Olispa kiva nähdä! Meillä on la illallissuunnitelmia kyläilevien ystävien kanssa mutta jossain vaiheessa tulen Suvilahteen. Saas nähdä törmätäänkö!

  Housut on ostettu Kampin Vero Modasta, alennusmyynneistä joskus heinäkuun alussa..

  Nekku: Hei, kiva että muitakin on lykästänyt Flow -lippujen kanssa. Mukavaa musaviikonloppua sinullekin Nekku!

  Nooruska: Mä en ole koskaan käynyt Flowssa tuolla Suvilahdessa. Jännityksellä odotan mitä tuleman pitää.

  VastaaPoista
 6. mä olisin niin halunnut katsomaan lily allenia sinne sunnuntaina (miksei sekin voi olla lauantaina pöh) mut ehei, ei voi voittaa niitä lippuja vaikka kuinka osallistuu kisoihin :D

  VastaaPoista
 7. Mä oisin halunnu tulla, mutta miehellä on ISOT synttärit lauantaina. Elise siitä. Ehkä ensi vuonna... (hih, sanavarmistus angst)

  VastaaPoista
 8. Mua vähän kyrsii etten pääse katsomaan Lily Allenia. Mut ei auta, nyt on säästettävä Englannin törsäilyjä varten =)

  VastaaPoista
 9. Kiva T-paita, mutta pääasiana ilmaisliput Lilya katsomaan! Vitsit, mikä onni!

  VastaaPoista
 10. Nelliina: Voi vitsi, olisipa ollut kiva jos olisit tullut tänne sunnuntaina. Mikäs olisi ollut sen parempaa seuraa!

  Shandi: No höh! Päällekkäisyydet ärsyttää. Tänään on itselläkin tahtojen taisto kun kaksi suosikkiesiintyjää on tietty samaan aikaan.. Äh!

  Rhia: Oi, mä vaihtaisin kans Lilyn aika helposti Englannissa törsäilyyn. ;)

  Iris: Kerrankin osui tuuri kohdalle! Hip hei!

  VastaaPoista
 11. Mä täällä edelleen yritän potkia sakua persiille että tultais ees lauantaiksi! Tahtoohaluaa!!!! Lippuja oli vielä jäljellä tiketissä.

  VastaaPoista
 12. Nelliina: Hip hei, törmätään illalla! :)

  VastaaPoista
 13. Aha: Kiitos kiltti Aha! :)

  VastaaPoista