keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Epäonninen tilauksenlopettaja

tunnetila: huvitus

Ette arvaa mitä TAAS tapahtui! Kerroin täällä suivaantuneeni aikakauslehtien kestotilaajan "muka"-etuihin ja lopettaneeni Olivia-lehden kestotilauksen. Viime kuussa luulin ettei lehteä enää tule ja ostin irtonumeron. Samana päivänä ko. lehti kuitenkin kolahti postiluukustani. Olin siis lopettanut tilauksen mutta päädyin lopulta tilanteeseen jossa minulla oli kaksi samaa lehden numeroa.

Eilen pääsin töistä kotiin ja huomasin eteisen vitriinin päällä minulle taas tulleen Olivian. Keittiössä mies luki lehteä ja kysyi: "Miks sulle tulee näitä Olivia-lehtiä kaksi?" Hahaaaa, eilen minulle tuli siis postitse kaksi samaa lehteä. Ihan mahtavaa!!!

Haluaako joku tuon ylimääräisen uuden Olivian? Kommentoikaa tähän "yks juttu" -pikapostaukseen jos lehti kiinnostaa. Jos halukkaita on useampi niin arvon voittajan tänä iltana klo 21.00 ja laitan lehden postiin heti kun saan voittajan osoitteen tietooni. Ja että päästään kunnolla lehtimarkkinoinnin makuun niin laitetaan Olivian mukaan vielä uusin Gloria! Sen luin kampaajalla ja sain saman, jo lukemani numeron Muotimessuilta. Eli kaksi uutta laatulehteä tulossa voittajalle hintaan 0€!

Ps. Kiitos kaikille osallistumisesta! Kello on nyt vähän yli yhdeksän ja arvoin heti voittajan. Olivian ja Glorian uusimmat numerot saa omakseen Netta. Onneksi olkoon!39 kommenttia:

 1. Juu, lehdet kyllä kiinnostaisi :)

  VastaaPoista
 2. Luettava aina kiinnostaa. Mulla olisi myös kaikenlaisia vaihtareita ;)

  VastaaPoista
 3. Joo, kyllä kiinnostaa:)

  VastaaPoista
 4. En kiitos tarvii lehtiä, kun Olivia tulee siis mullekin, mut piti vaan tulla sanomaan, että en malta odottaa omaa erotaisteluani, joka on vissiin odotettavissa tammikuussa, kun nykyinen tilausjakso päättyy.

  VastaaPoista
 5. Täältäkin löytyy yksi kiinnostunut :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä kiinnostais :)

  VastaaPoista
 7. Lehdet kiinnostaa aina =) Eli mielelläni ottaisin pari uutta luettavaksi.
  Mutta miten voi olla noin vaikeaa saada yhtä lehtitilausta loppumaan? Tuleekohan niistä laskukin kahteen kertaan?

  VastaaPoista
 8. Kyllä kiinnostaa!

  En enää viitsi tilata lehtiä, koska tilausten loputtua alkaa se soittorumba. Ja useimmille lehtimyyjille se "ei" on ihan tuntematon käsite...

  VastaaPoista
 9. Kiitos kyllä kiinnostaa minuakin nuo lehdet!

  Aikoinaan tilasin useampiakin lehtiä kotiin, mutta niistä oli sitten todella vaikea päästä irti.
  Pahimpia taitaa olla tarjoukset tyliin "Puolen vuoden lehdet hintaa 1€" Kun puolivuotta on kulunut niin saat huomata olevasi lehden kestotilaaja tahtomattasi ja tilauksen irtisanominen ei tunnu olevan aina miin helppoa.
  Jouduin kerran jopa lähettämään minulle jo kotiin tulleen lehden takaisin kustantajalle, kun riitelimme tilauksesta ja sen päättymisestä :)

  VastaaPoista
 10. Hahaa, mulle on käynyt ihan samalla lailla. :)

  VastaaPoista
 11. Mullekin kyllä lehdet kelpaa :) Itekin on tullut tilailtua mm. Me Naisia ja Trendiä (joka tulee edelleen) ja välillä on tullut pohdittua sitä, että halvemmaksi tulisi, jos tilaisi aina määräaikaisen pätkän ja sitten taas uudesta tarjouksesta seuraavan. Eli ei kestotilausta. Ei uskollisia asiakkaita lehtitilauksissa huomioida...

  VastaaPoista
 12. Toki kiinnostaa! Ainiin ja hyvä muistutus lehtitilauksesta itsellekin - onkin jo pitkään pitänyt tilata Mondo-lehti, joten taidanpa laittaa tilauksen saman tien menemään!

  VastaaPoista
 13. Muakin kiinnostaa! Tosin gloria mulla on jo :P

  Mä en hiffaa mite sulle tulee noita Oliiveita. Ihan ihme säätöä, ne varmaan yrittää pitää susta kynsin ja hampain kiinni :D Mun osalta ne kyllä luovutti sillon heti kerrasta.

  VastaaPoista
 14. mielelläni itekki noi lehet haluisin:)

  jos arvonta osuu kohalleen,
  mun sähköposti: tweeenies89@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Hahahah, kyllä sulle sattuu ja tapahtuu! Minua kyllä kiinnostaisi lukea nuo lehdet, itse en myöskään niitä tilaa, koska irtonumerot on usein edullisempia...

  VastaaPoista
 16. Voi apua! Ja lehtitalon logiikka on varmaan, että "kaksi lehteä, nelinkertainen lasku" tai jotain muuta yhtä kilttiä.

  Ja joo, ainahan hömppälehdet kiinnostaa ja ilmaisena vielä enempi. Eli tää ilmoittautuu mukaan arvontaan.

  VastaaPoista
 17. Oon just tämmönen arvontaharakka, ainaku jossaki on joku pikkunenki arvonta nii osallistun kaikkeen. :D

  Mutta joo, lehet ois mukava ylläri.

  VastaaPoista
 18. Olisipa kiva päivän piristys jos sattuisin voittamaan arvonnassa kaksi huippulehteä:) Tästä ei ole kauaa kun vasta tutustuin oliviaan ja ihastuin kertaheitolla! Minusta lehdessä on sopivassa suhteessa kaikkea niin hömppää kuin asiaakin!

  VastaaPoista
 19. Ainahan "akkainlehdet" kiinnostaa! :)

  Itselläni niitä tulee ostettua vain hyvin harvakseltaan. Joskus olen miettinyt lehden tilaamista tilaajalahjojen houkuttelemana, mutta nämä kirjoituksesi luettuani taidan luopua siitäkin ajatuksesta kokonaan. ;)

  VastaaPoista
 20. Hei, lehdet kiinnostaa (huono tuuri sulla...)

  VastaaPoista
 21. kylläpä tosiaan kiinnostaisi.

  VastaaPoista
 22. Voi toivoisin kovasti saavani molemmat lehdet luettavakseni. Kun asun ulkomailla niin näitä hyviä suomalaisia lehtiä tulee kaipaamaan ja isäni on niin unohtelevainen koskaan näitä minulle lähettää. Lehdet voi kuitenkin lähettää minulle suomalaiseen osoitteeseen;) josta ne sitten löytävät eteenpäin tänne ulkomaille.

  VastaaPoista
 23. Päätin just kuukausi sitten alkaa nuukaksi ja lopetin Olivian tilauksen joten ilmaiset lehdet kiinnostaa kyllä oikein paljon!

  VastaaPoista
 24. ainahan lukunautinnot kiinnostaa !

  VastaaPoista
 25. Joo, kiinnostaa. :) Kesällä tilasin vahingossa (kännykkään tuli joku hiton palveluviesti jonka halusin pois näytöltä. Sain pois, mutta näytölle tuli "Kiitos tilauksestasi". Kiitos.) Kotivinkki-lehden neljä numeroa ja annoin tulla, koska sain kaksi käsipyyhettä siitä hyvästä. Peruin tilauksen kun tuli uusi lasku ja senkin jälkeen tuli ainakin kaksi lehteä. Enkä edes lue Kotivinkkiä! Mut siis Oliviaa kyllä. :)

  VastaaPoista
 26. mariasantisima18/11/09 16:43

  Minuakin kiinnostaa Olivia!

  Ovat näemmä ajatelleet kiittää sinua tilaajana tuplakappaleella ja vielä samasta lehdestä. hih.

  Kiitos ihanasta blogista!

  VastaaPoista
 27. Hih, kiinnostaa tottakai :)

  VastaaPoista
 28. joulutonttu18/11/09 17:17

  Ainahan ilmaiset lehdet köyhälle opiskelijalle kelpaa :)

  VastaaPoista
 29. Joo! Mäkin haluan mukaan arvontaan. :)

  VastaaPoista
 30. Kiinnostaa - ja kovasti! Vaihtelua työpapereille ja tylsähköille tenttikirjoille!!

  VastaaPoista
 31. Myös toinen köyhä opiskelija haluaa arvontaan mukaan..=)

  VastaaPoista
 32. Samoin, minuakin kiinnostaa lehdet. :)

  VastaaPoista
 33. Kylä lehdet kiinnostaa, tietysti :)

  Hassu tuuri sulla lehtien suhteen!

  VastaaPoista
 34. Mua kiinnostais kans! :D

  VastaaPoista
 35. Minäkin olen peruuttanut Oliviani mutta jostain syystä kaksi viimeisintä numeroa vielä ovat tulleet...

  VastaaPoista
 36. Haa, vielä ehtii näköjään osallistua arvontaan :) Kyllähän se luettava aina kiinnostaa!

  VastaaPoista
 37. Kiitos kaikille osallistumisesta! Kello on nyt vähän yli yhdeksän ja arvoin heti voittajan. Olivian ja Glorian uusimmat numerot saa omakseen Netta. Onneksi olkoon!

  VastaaPoista
 38. Jipii!!!!!! Ensimmäinen kerta koskaan kun arpaonni suosii! Jei!!!

  VastaaPoista
 39. Netta: Pistän lehdet postiin heti huomenna!

  VastaaPoista