maanantai 9. marraskuuta 2009

Kipin kapin Lindexiin

tunnetila: innostus

Olin pudottaa tänään silmät päästäni kun huristelin sporalla Aleksanterinkadun Lindexin ohi. Lindexin ikkuna oli somistettu yksinkertaisen tyylikkäästi, ja hitto minkälaisilla vaatteilla! En ehtinyt pysähtyä tutkimaan mallistoa tarkemmin, mutta vaatteet jäivät kaivelemaan mieltäni niin, että heti kotiin päästyäni oli pakko ottaa asiasta selvää.


Netti kertoi, että Lindex lanseerasi viime viikolla Eva Larsonin suunnitteleman Affordable Luxury -juhlamalliston, mallisto on myynnissä yhteensä 53 valitussa Lindex-myymälässä 4. marraskuuta lähtien. Suomessa malliston ovat saaneet myydäkseen seuraavat liikkeet:
Aleksanterinkatu Helsinki, Forum Helsinki, Itäkeskus Helsinki, Sello Espoo, Jumbo Vantaa, Koskikeskus Tampere ja Hansa Turku.


En ole päässyt vielä hiplaamaan malliston vaatteita joten laadusta tai materiaaleista en osaa vielä sanoa mitään, mutta jos malliston nimi on Affordable Luxury niin luulisi materiaalienkin olevan nimensä veroisia. Tai ainakin niin toivoisi. Huomenna on ihan pakko päästä hypistelemään ja venyttelemään vaatteiden kankaita! (Toim. huom. Kuuntelin Eva Larsonin haastattelun netissä, vaatteet ovat pääasiassa 100% polyesteriä. Voi rähmä!)Joko te olette käyneet tutustumassa mallistoon lähemmin? Jos olette niin miltä vaikutti, lähtikö mallistosta mukaanne jotain? Tai jos ette ole vielä käyneet Lindexissä toivioretkellä niin aiotteko mennä?

11 kommenttia:

 1. däämn. en ole käynyt, mutta aionpahan mennä. kiitti hei kovasti, tarvitsinkin just lisää ihkutusvaatteita :D

  VastaaPoista
 2. Oih, noi housut on ihan mahtavat! haluan!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää, ja tietenkin myynnissä vain kaukana minusta ;) ihan hyvä vaan... kun yrittää vähentää ostoksia ;)

  VastaaPoista
 4. Tiiti: Sä todella tarttet uuden ihkumekon sun uuden ihkukorun kanssa. ;)

  Jonna: Niin on, mäkin taidan haluta.. Ja oikeesti, mä myös (tavallaan) tarvitsen uudet housut..

  Norppis: Äh, tuo on noissa limited/special editioneissa tylsää. Siskollenikin heti soitin ja hehkutin että menee heti kotikaupungissaan noita katsomaan mutta eihän noita tullut sinnekään myyntiin. Rahan säästymisen kannalta tosin hyvä juttu. :)

  VastaaPoista
 5. Hiphei, vai nyt ne on kaupoissa! Mäkin kerroin tästä blogissa vähän aikaa sitten :)

  Pitääpä heti huomenna mennä Selloon seikkailemaan! Olen odottanut tätä mallistoa, mutta pelkäsin kovasti juuri tuota, että materiaalit ovat pääosin polyesteria tms. Noh, katsotaan huomenna miltä näyttää..

  VastaaPoista
 6. Wikke: Ei ole totta!! Mä luin tuon postauksesi silloin ja tänään olin ihan kun en olisi koskaan asiasta kuullutkaan! :) Muistin vasta nyt nähneeni sen kun kävin kurkkimassa blogiasi. Just. Hyvä muisti mutta ihan järjettömän lyhyt. :)

  VastaaPoista
 7. Kraaah, kraah ja kraah, tiedänkin, mistä löydän itseni huomenna :O Jos en ostamasta, niin ainakin ihastelemasta :)

  VastaaPoista
 8. Kävin ko. myymälässä torstaina, kun pelkistetty näyteikkuna kiinnitti huomion.

  Mutta sisällä myymälässä tehtiinkin parhaillaan jotain mullistusta; kassat oli siirretty uuteen paikkaan ja koko alakerran kaikki vaaterekit olivat sikin sokin niin ettei tahtonut ohi päästä kulkemaan. En sitten huomannut, oliko silloin jo myynnissä noita uusia hienouksia vai tehtiinkö niille vasta tila...

  VastaaPoista
 9. en ole käynyt, käyn vaateostoksilla niin harvoin. Mutta tuo ensimmäinen mekko näyttää todella upealta! Eikä noissa muissakaan ole mitään vikaa =) Olen yllättynyt, Lindex on ollut minusta vähän ajasta jäljessä viimeaikoina.

  VastaaPoista
 10. Kävin hiplaamassa noita ja syynäämässä tuotelappujä. Tosiaan materiaalit oli aika pettymys, kun tuo luxury-nimitys antoi odottaa jotain kunnollista. Vaaleissa vaatteissa on myös liian kellertävä sävy omalle naamalleni. Mustista vaatteista eniten iski se pienillä paljeteilla maltillisesti koristeltu toppi ja tosiaan nuo Jonnankin ihkuttamat housut.

  VastaaPoista
 11. Salka: Heh, mun on kans tänään pakko päästä näkemään nuo livenä. Ja se hiplailu on aina pääasia vaikkei mitään sovittaisikaan.. :)

  Ilona: Okei, kiitos varoituksesta! Remontit liikkeissä on aina harmittavia, paitsi silloin jos on remonttimyynti! :)

  Rhia: Mun mielestä Lindex on onnistunut viime aikoina vähän kausittain. Pari vuotta sitten ostin tosi paljon vaatteita Lindexistä, vähään aikaan en ole edes jaksanut käydä siellä. Nähtävästi taas on aika Lindex-vierailulle. Mutta samaa mieltä, positiivinen yllätys ainakin kuvien ja näyteikkunan perusteella!

  Auri: Voi vitsi mikä pettymys nuo matskut! Tietty polyesteri pysyy hyvänä lähes ikuisesti, mutta keinokuidun tuntu iholla on usein aika ikävä. No, täytynee käydä itse toteamassa sama asia. :)

  VastaaPoista